Er super tilfreds med firmaet. Bestilte den ene aften, næste dag besked om at jeg kunne hente min vare ved den valgte afhentning sted. Kan helt sikkert anbefale at bestille der 😀
En kjempefin butikk som jeg skulle ønske jeg kunne benytte meg mer av. Selve butikken får 6 stjerner men toll og avgift trekker ned.Har handlet et par ganger der men en må huske på at først skal butik... Vis mer
House of Kids selger barnetøy av høy kvalitet, men det er kostbart. Jeg synes kr 99 for frakt er dyrt når man må betale flere hundre kroner i fortolling og behandling av varene inn til Norge. Men jeg... Vis mer
Øv har betalt 80 kr i porto (tur retur) for tøj der ikke levede op til forventningerne. Hos andre tøjfirmaet er jeg ikke vant til at betale når varer sendes retur! Det vil jeg helt sikker huske i frem... Vis mer
Om House of Kids
God kundeservice er en af vores mærkesager.
Hummel, Molo, Müsli by Green Cotton, Mini A Ture, Wheat, Name It Bisgaard, Angulus og mange flere af de mest populære mærker til børn finder du på vores webshop.
Jernaldervej 10, 8300, Odder, Danmark
- helle@houseofkids.dk
- www.houseofkids.dk
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Kan varmt anbefales
Børnetøj
Kan helt sikkert anbefale at bestille der 😀
PERFEKT !! TIP TOP
super god behandling.. Kan kun anbefales..
Jeg handler der helt sikkert igen..
Thumbs up for super kundeservice :-)
Kan anbefales
Helt uproblematisk at returnere varer. God kundeservice.
Meget fornøyd
Stort utvalg, Rask levering og god informasjon om hvor pakken befant seg underveis.
Rask levering!
Bra utvalg og superrask levering! Anbefales.
Superlet shopping
Handler ofte, dvs. hver måned, hos Houseofkids. God, overskuelig hjemmeside, god service. Let at returnere, hvis behov. Kan klart anbefales.
Super god og hurtig ekspedition
Kan klart anbefales:-)
Hurtigt og nemt. Og endda på tilbud!
Kan klart anbefales.
Fremragende
Houseofkids kan på det varmeste anbefales
Fin og hurtig handel
Alt fint. Tøjet fint og det var til en god pris
Har kun godt at sige
Kan varmt anbefale det her sted