Ik heb een jaar geleden een schroefset voor mijn Volvo bij Hottuning gekocht. Mijn stelsleutel om de set wat hoger te zetten ben ik helaas kwijtgeraakt. Na één telefoontje naar Hottuning wisten ze pre... Vis mer

Bij mijn gekochte tweede hands Alfa cabrio ontbraken van de windstopper de bevestigingbusjes. Gebeld met Hotttuning. "Meneer mag ik uw gegevens? Ik stuur vanmiddag gratis 2 busjes naar u toe". Wat ee... Vis mer

Ik had een onderdeel nodig voor een cabrio windscherm. Maar had geen aankoopgegevens meer. Foto van het onderdeel opsturen naar Hottuning was echter voldoende en tot mijn verrassing werd het gratis... Vis mer

Ik heb een schroefset besteld bij Hottuning, gewoon via internet. Super overzichtelijke website, voor de zekerheid nog even gebeld met een paar vragen en netjes antwoord gekregen. Kon hem binnen 3 wer... Vis mer

1. Bildeler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

De specialist op het gebied van originele, tuning en styling auto onderdelen.

4,7

Enestående

Topservice

Stiksel in het windscherm voor mijn Z3 liet los na 2 maanden. Melding gemaakt bij de Hottuning klantenservice en dezelfde dag werd een nieuw exemplaar verzonden.

Echt topservice! Snel en adequaat opgepakt.

2. juni 2022

Super service!

Ik kocht in december 2021 een windscherm voor een Saab 9-5 cabrio die ik pas helaas in maart 2022 uittestte. Het scherm bleek niet te passen, maar werd zonder problemen geruild! Super service waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!

25. mars 2022

Windscherm Cabrio

Mijn windscherm voor de vw eos ging na 4 weken door mijn eigen schuld kapot.
Gelijk een nieuwe besteld en daar zat een retour formulier bij om de kapotte te retourneren en het wordt ook nog eens vergoed.
Echt super!!!
Hele snelle levering en reageren meteen op je mail.
Ontzettend bedankt!
Ik weet jullie te vinden als ik nog eens wat nodig heb.
Groetjes Ria Koldenhof

23. mars 2022

Top.

Goede en snelle service en vriendelijk medewerkers. Top

15. november 2021

Schroefset TT

1 deel van het schroefset was niet goed en na overleg kregen we een nieuwe toegestuurd. Hele fijne service! Bedankt hottuning.

19. oktober 2021

Super klantenservice!

Na een mail over de vertraagde levertijd van mijn artikel kreeg ik heel snel respons. Na later nog een vraag over de geleverde spullen, wederom snel antwoord en ook een tegemoetkoming in de vorm van een extra artikel. TOP!
Netjes en snel afgehandeld!

29. september 2021

Top service

Ze waren wat vergeten met de bestelling bericht gestuurdt en is top opgelost wordt nog netjes toegestuurdt netjes opgelost zeker meer bestellingen waard

5. juli 2021

Probleem opgelost

Op 13 mei iets besteld en met ideal, op de site, betaald. Omdat is niks hoorde 14 mei gebeld. Gesproken met Bram van de klantenservice. Het probleem is op een heel plezierige manier opgeloste en de bestelling is alsnog geleverd.

14. mai 2021

Super service

Super service! Ik heb een schroefkit gekocht bij hottuning voor mijn vw polo 6r van 2014 ze zijn super goed toegekomen goed verpakt 1 dag erna had ik al mijn goca atest super tevreden! Ik zal hier zeker nog op bestellen😉😀

15. januar 2021

TA-Technix schroefset Honda Civic

TA-Technix schroefset besteld voor een Honda civic (ma9)
Deze schroefset is zeer comfortabel, boven verwachting.
Ook vriendelijk te woord gestaan door de werknemers aldaar.
Snelle levering en bezorgt op de afgesproken dag

2. november 2020

Zeer tevreden over hottuning

Zeer tevreden over hottuning. De service is zeer goed. Het schroefset wat we besteld hadden was voor een iets andere uitvoering dan onze auto. Maar door de snelle service van hottuning konden we de delen die niet paste terug sturen en de goede schokbrekers zijn al onderweg.

22. september 2020