Se hva andre synes
Bij mijn gekochte tweede hands Alfa cabrio ontbraken van de windstopper de bevestigingbusjes. Gebeld met Hotttuning. "Meneer mag ik uw gegevens? Ik stuur vanmiddag gratis 2 busjes naar u toe". Wat ee... Vis mer
Ik heb een schroefset besteld bij Hottuning, gewoon via internet. Super overzichtelijke website, voor de zekerheid nog even gebeld met een paar vragen en netjes antwoord gekregen. Kon hem binnen 3 wer... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
De specialist op het gebied van originele, tuning en styling auto onderdelen.
Kontaktopplysninger
Galileistraat 4, 7131PE, Lichtenvoorde, Nederland
- 0544 371 974
- info@hottuning.nl
- www.hottuning.nl
Windscherm Mazda MX5 ND
Windscherm Mazda MX5 ND, snelle en eenvoudige installatie, bijzonder doeltreffend, aanrader...
Goede service!
Ik heb een jaar geleden een schroefset voor mijn Volvo bij Hottuning gekocht. Mijn stelsleutel om de set wat hoger te zetten ben ik helaas kwijtgeraakt. Na één telefoontje naar Hottuning wisten ze precies wat ik nodig had en werd een nieuwe stelsleutel kosteloos opgestuurd. Top service!
Mijn levering duurde even, maar uiteindelijk prima product voor een prima prijs
Ik heb hier een windscherm gekocht voor mijn kever cabriolet. Op de website stond dat het binnen 1 dag geleverd werd en kreeg ik dan ook de volgende dag al een Track&Trace link toegestuurd.
Maar daarna bleef het stil.
Pas toen ik ging vragen waar mijn bestelling bleef, werd mij meegedeeld dat het rechtstreeks bij de fabrikant vandaan moest komen en dat die maar 1x per twee weken aan ze leveren.
Ik kreeg wel 20 Euro korting omdat het zo lang duurde.
Vervolgens bleef het weer stil en ben ik na 2 weken maar weer eens gaan vragen. Weer kreeg ik te horen dat het onderweg was maar dat het nog even kon duren omdat de fabrikant nog niet geleverd had.
Helaas heb ik in dit geval domme pech gehad en waren ze uitverkocht.
Uiteindelijk, 1 1/2 maand nadat ik besteld had, werd mijn windscherm geleverd.
Ik heb ze als tip gegeven dat ze de website moeten aanpassen, dat gaan ze doen!
Uiteindelijk is alles keurig geleverd en heb ik een prima windscherm.
Stelsleutel
Bij mijn aangeschafte golf zit een ta technix schroefset gemonteerd, helaas ontbrak de stelsleutel bij de auto.
Na contact met hottuning boden zij aan een sleutel kosteloos toe te sturen.
Wat een service!
Supersnelle service Ik had een onderdeel nodig voor een…
Ik had een onderdeel nodig voor een cabrio windscherm. Maar had geen aankoopgegevens meer. Foto van het onderdeel opsturen naar Hottuning was echter voldoende en tot mijn verrassing werd het gratis toegezonden.
Op diezelfde dag ging de kabel van mijn Madison parasol kapot. Ik wacht nog steeds op reactie(al 2 weken) Dan weet je meteen wat echte service betekend en dat hebben ze bij Hottuning heel goed begrepen, zij reageerden dezelfde dag.
Een onderdeel voor mijn windscherm
Een onderdeel van mijn windscherm voor de Volvo cabrio werdt mij gratis toe gezonden !!
Top klasse van dit bedrijf!
Mr .G.W.M. Broeders.
Super service
Wat een vriendelijke service. Werden de volgende dag al bezorgd. Super bedankt, Hottuning!
Zelf verkeerd artikel besteld
Contact gehad met Benjamin van hottuning over windscherm informatie, netjes te woord gestaan.
Mijn bestelling direct gemaakt, (blijkbaar verkeerd gedaan)
Direct door Benjamin terug gebeld dat ik niet het juiste artikel had besteld. Benjamin heeft het direct aangepast en geregeld.
Kortom echt helemaal tevreden met het meedenken.
Ga zeker weer gebruikt maken van hottuning
Zeer vriendelijke en vlugge…
Zeer vriendelijke en vlugge klantenservice, probleem met transport maar werd snel opgelost, er werd meteen een nieuw product verzonden! Top!
Beste vriend van een tuner !
Snelle levering en vriendelijk klanten service kwaliteid is hoog en prijzen zijn laag super blij mee
Hottuning is een perfect bedrijf
Hottuning is een perfect bedrijf
Als er iets mis is met wat je besteld hebt zorgen ze direct dat het opgelost wordt.
Echt perfect

Svar fra Hottuning
Hottuning prima adres voor een cabriolet windscherm
Via Markplaats ben ik bij Hottuning uit gekomen om een windscherm voor onze Cabriolet aan te schaffen.
Het windscherm is van prima kwaliteit de pasvorm is perfect.
Het verzenden en leveren van het windscherm is snel verlopen.
Samengevat een prima adres om onderdelen aan te schaffen
Top bedrijf en een top team!!
Top bedrijf en een top team!!
Helpen je onmiddelijk als er iets is en ze doen er alles voor om het op te lossen.
Nogmaals een top bedrijf!!!
Dankje wel hottuning.
Topservice
Er was iets misgegaan met de verzending van mijn bestelling. Ik heb contact opgenomen met Hottuning. Peter heeft direct een nieuw product gestuurd. Echt superservice! Helemaal top. Ik ben ook erg tevreden met de kwaliteit van het product. Aanrader!
Top bedrijf!
Uitstekende service! Windscherm besteld en de volgende dag al in huis. Via de Track&Trace mijn pakket kunnen volgen. Het windscherm is van hoge kwaliteit voor een mooie prijs. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan en kom er zeker nog een keer!
2x een schroefset binnen een jaar kapot!
2x een schroefset van ta-technix (golf4 variant) binnen een jaar kapot, de veren zijn te zwak en buigen in de veer naar binnen! De eigenaar wil de veren vergoeden, maar het is een constructief probleem? Het is toch niet de bedoeling om elk jaar de veren te vervangen…Heb zelf 2 stalen ringen laten maken (50,-) en deze er onder gezet..probleem opgelost! Maar over deze kosten en het werk wat je er mee hebt hoor je niets van de eigenaar! Waardeloos bedrijf…
Uitstekende service!
Uitstekende service! Ik had enige moeite met het installeren van mijn nieuwe windscherm, maar dankzij delen van foto's, instructiefilmpjes en veel geduld aan de zijde van Peter van Hottuning, alles prima in orde gekomen.
goeie service en snelle levering en goeie kwaliteit
goeie service goeie kwaliteit en snelle levering
goed geholpen via de chat
Top service
Windscherm voor mijn SLK200 bestelt deze bleek echter niet te passen. Na contact gezocht te hebben, reageerde Peter direct en kon ik alles kosteloos terugsturen.
Gr John
Advies windscherm
Ik had bij Peter via Whatsapp om advies gevraagd voor een windscherm voor onze cabriolet. Snel en doeltreffend advies met foto's erbij. Zeer overtuigend en vriendelijke service. Nadat het scherm heel snel was geleverd zat hier een defect aan helaas. Nog dezelfde dag heeft Peter een nieuw scherm verzonden en konden we toch nog op tijd van het windscherm gebruik maken. En echte aanrader en Service met hoofdletters!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.