Goedkope en slechte verpakking
Geachte heer Vriens,
Ik weet niet waar ik moet beginnen, ik had u in het verleden al gewezen op de slechte kwaliteit van uw verpakkingen, met name de kartonnen doos en de daaruit voortvloeiende beschadigingen.
Vandaag HSNL_83837 hebben jullie jezelf overtroffen, de plastic bekers met Remia Satesaus waren gedeeltelijk gaan lekken, door niet zorgvuldige maatregelen om dit te voorkomen.
Deze bekers zijn voorzien van een deksel en een doorzichtig membraan, wat de goederen zou moeten beschermen, maar helaas kon de manier waarop jullie ze verzonden dit niet voorkomen.
De blikken met Apelstroop (de vorige bestelling) waren wel goed beschermd met extra transparante tape, ondanks dat het blik van stevig blik was gemaakt.
Waarom deden jullie niet hetzelfde met de Satesaus, met betrekking tot het transport over 1000 km met DHL naar Italië en enkele schriftelijke waarschuwingen van mijn kant.
De Verkade Café Noir koekjes waren ook gedeeltelijk geplet omdat de dunne en goedkope kartonnen doos die jullie gebruikten niet geschikt is voor internationaal transport, wat ik al meerdere malen heb gemeld.
Tot mijn spijt moet ik u mededelen dat ik (en daarmee ook mijn Nederlandse vrienden hier in Italië) geen gebruik meer zullen maken van uw bezorgservice, zelfs een ezel stoot zich nooit twee keer aan dezelfde steen 😉 U heeft het al drie keer gedaan!
Ik weet dat ik als klant slechts één druppel in Uw oceaan van zaken ben, maar ik wilde U toch deze feedback laten missen.
Ik wens u en uw team verder veel succes in de zakenwereld.
Met vriendelijke groet
26. februar 2024