Holiday Autos Anmeldelser 50 708

4,0

Rask bestilling, og god service! Vi ble hentet på flyplassen i Portugal av selskapet Movida (Drive On Holidays). Hyggelig betjening. Digital løsning, og ingen misforståelser angående riper/bulker. Der... Vis mer

Bilen ble godt oppstripet på parkeringsplassen. Vi leverte bilen etter avtalt periode. Var sikker på en mengde papir som skulle utfylles + andre problem. Men nei- no problem. Full forsikring. Blid og... Vis mer

Denne saken ordnet seg faktisk etter litt fram og tilbake med holiday autos fikk jeg refundert leie beløpet. Leiebil firmaet i Italia ville ikke gi meg bilen fordi det var feil på voucher fra Holiday... Vis mer

1. Bilutleiefirma

We compare prices across top rated car hire brands to find you the best deal available. We work with over 1,500 suppliers in over 30,000 locations meaning that our extensive car hire network can source any car from economy class to a 9 seater.

4,0

Bra

51k anmeldelser

Styr langt unna…

24. mars 2026

Dear Jan roger Berntsen,

Firstly, I would like to apologize for replying in English,It's quite clear from your feedback that you're disappointed and frustrated.

Please contact us at hello@holidayautos.com with your booking number and your query so we can look into what went wrong.

Kholoud

Det ble ikke leiebil. Bare masse tidsbruk for å få pengene tilbake

Det var ikke bil da jeg skulle hente.

Men det ble en hinderløype for å få igjen betaling for en leiebil de ikke klarte å levere.

Skulle leie bil 10 dager i Krakow. På flyplassen hos selskapet de hadde arrangert leieforhold oss var de tomme for biler. Og jeg var ikke første den kvelden som opplevde dette. Jeg var der på tiden og det var seint på kveld.

Jeg tok kontakt med Holiday Autos på deres kontaktnummer. De beklager så meget og spør om jeg er ved desken når jeg ringer og om de ikke har bil etc. De spør også om jeg var der i tide. Det er ca 40-60 min etter hentetid når jeg endelig kommer gjennom på telefonen til Holday Autos. Så de fisker nok etter en måte å riste seg av å betale tilbake tenker jeg (hvis jeg hadde vært for sein ifht avtalt tid etc).

At Holiday Autos ikke klarer levere varen er nå en ting. Men da jeg vil ha tilbake pengene vil de gjerne ha BEVIS på at jeg var ved resepsjonen til leiebilfirmaet. Eller annen dokumentasjon.

Så: For å få tilbake MINE EGNE PENGER fordi Holdiday Auto ikke klarer levere den varen jeg har bestilt lager de en hinderløype med masse info som skal fylles ut.

Jeg gjorde det. Og da mener de at de har flere uker på seg for å gi meg svar og vedtak. I dag kom beskjed om at pengene blir returnert. Omtrent 1 mnd etter datoen jeg skulle ha hentet ut bilen. Pengene er tilbake på konto. Fra jeg bestilte bilen til pengene var på konto har det gått 110 døgn!

Jeg er ikke en bank Holdiay Auto kan benytte for rentefrie penger.

Har du problemer med leiebil fra Holiday Auto vil jeg anbefale å si ifra til kredittkortselskapet så fort som mulig for å kreve pengene tilbake den veien.

Men aller viktigst: Vurdèr om du heller vil leie fra en seriøst aktør.

Dekningskjøp er en annen mulighet. Lei en tilsvarende bil et annet sted og avkrev Holiday Auto for differansen.

20. februar 2026

Dear Olav,

I would like to apologize for replying in English,
It's quite clear from your feedback that you're disappointed and frustrated.

Please contact us at hello@holidayautos.com with your booking number and your query so we can look into what went wrong, also if you don’t mind, please refer this email to me, so I can personally review it

.Best Regards
Mahmoud

Ingen hjelp å få - pengene gikk tapt

Selv om det ikke, i følge vilkårene, er påkrev et internasjonalt førerkort, fikk jeg ikke ut bilen ved henting siden jeg ikke hadde med et internasjonalt førerkort. Nasjonalt var ikke bra nok. Holiday Autos kunne ikke/ville ikke hjelpe selv om det er de som har lånt ut bilen på vegne av bilselskapet. Alle pengene gikk tapt. Har kranglet med Holiday Autos i lang tid etterpå, men fortsatt møter jeg ingen forståelse eller hjelp.

5. juli 2025

Dear Moranville

Firstly, I would like to apologize for responding in English.
Please send us an email to (hello@holidayautos.com) with your booking number, a copy of this review with any other extra information/documents you might feel are relevant to your case and, if you don’t mind, please refer this email to me, so I can personally review it.

Ibrahim

Leide bil fra Sixt gjennom Holiday…

Leide bil fra Sixt gjennom Holiday Autos (HA) for 5 dager i Spania for NOK 2850,-. Dette skulle være en komplett pris for den minste bilmodellene (Renault Clio).

Endelig beløp ble doblet til ca NOK 6.000,- uten at jeg ble informert om dette før endelig avregning kom noen dager etter bilen var levert inn. Et større beløp gikk til ekstra forsikring, noe jeg ikke hadde bestilt.

Opplever HA som useriøse og råder alle til å leie direkte gjennom Sixt (eller andre selskap). Da kan dere kanskje oppleve å få et korrekt oppgjør der utleier ikke skjuler seg bak HA samtidig som HA skylder på Sixt.

12. juni 2025

Dear Jan,

Firstly, I would like to apologize for replying in English, and for this issue that you experienced,

Unfortunately, we are not physically present at the rental office, and we only rely on the documentation provided by you or the rental agent to reach a final outcome. We always recommend our clients to review the rental agreement issued by the rental agent before signing this document. Unfortunately, by signing the rental agreement, the fees and rental conditions were accepted.

I am very sorry that we could not provide the solution you were hoping for on this occasion. I can assure you that it has been in accordance with the terms and conditions of your rental agreement and I hope you will understand our position on this.

Omar

Anbefales

Veldig trygt, enkelt og godt utleiefirma. Sørger for å finne de beste prisene hos de ulike utleieselskapene. Gikk fint å endre pickup tidspunkt, ingen problemer med noe som helst! Anbefales

30. juni 2025

God service

God service, hyggelig betjening , bilen var romslig og ny. Et kart over bensinstasjon og retur til parkering/innleveringssted hadde vært lurt da navigeringen bragte oss feil vei.

24. november 2024