Hoi footwear Anmeldelser

1. Skobutikk
  2. Klesbutikk

Vegan footwear en kleding, gecreëerd in Amsterdam , gemaakt in Portugal.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Mooie en ethische kleding en goede communicatie

Ik heb een hoodie gekocht op de vegan fair. De hoodie was te groot en Orlando bood aan om de trui voor mij te vermaken. Wij heben daarna via de mail contact gehouden en hij reageert vriendelijk en snel. De hopdie past goed en de prijs en kwaliteit verhouding is bizar goed. Een mooi design, goed gemaakt, fijne kwaliteit stof en ethisch. Ik ben erg tevreden over HOIfootwear!

23. oktober 2025

Svar fra Hoi footwear

Hi Gwen, heel erg bedankt voor je review. Hoop dat je veel plezier hebt aan je hoody en hopelijk tot het volgende event!

Groet, Orlando Hoi🐤

Vegan Camp Out 2025

Met Orlando at Vegan Camp out 2024, looking for a jumper for my 7 year old daughter who saw a fluffy pink crop top (XS), it was too big and Orlando offered to make it the right size to fit her. Made one very happy little customer. Was great to speak about how you got into the industry and about your family. Charlotte is now strutting around the festival like she owns the place.

27. juli 2024

Dope handmade hoodie!

Zeer tevreden over de kwaliteit en de pasvorm van de HOI handmade vegan hoodie die ik heb aangeschaft.
Inmiddels al 6 maanden geleden maar voelt als nieuw, zeker een aanrader!

⭐⭐⭐⭐⭐

Best brand ever!!!

I bought a awesome hoodie, from this brand last year, and i really can recommend this brand! The colors did not change after multiple of times washing it. Also did te material not loose its flexibility and did not get sloppy. What i liked most of this hoodie is the hoodie it self its very big so it can even cover your Head wearing dreadlocks!

Svar fra Hoi footwear

Hi Mambo, Happy to see you like the hoodie!

Geweldig!

Onlangs een hoodie mogen ontvangen. Ontzettend zachte stof en óók nog eens een goede kwaliteit, dat zie je niet vaak! Het model zit goed en de hoodie is lekker warm.
Kortom: heel erg blij mee!

Svar fra Hoi footwear

Hi Mike, wat fijn te horen dat je tevreden bent met de hoodie!

Good quality products

Excellent service! Ordered an Hoodie with short in turquoise from the collection and the material is excellent and it fits perfectly and comfortabel. Highly recommend!

Svar fra Hoi footwear

Thanks Omaira, happy to hear you're satisfied with our products!

Zeer hoge kwaliteit

Zeer hoge kwaliteit! Met de hand gemaakt en zorgvuldig in elkaar gezet.
Ze zitten heerlijk, zijn warm en zien er super gaaf uit!
Ik hoop dat er meerdere kleuren uitkomen!

Svar fra Hoi footwear

Bedankt Mau, fijn dat het bevalt! Meer kleuren komen eraan!

Amazing!

Cool animal friendly products and amazing service! Would definitely recommend!

Svar fra Hoi footwear

Thanks for the kind words!

Vegan footwear, en meer!

Ik heb een hoodie van Hoi gekocht, en ik heb nog nooit zo'n goede kwaliteit gehad! En, hoe de capuchon erop genaaid is met het logo bij de nek (patch) is super vet. Hoi is ook bezig met het maken van schoenen en dit zou nog wel eens het begin worden van een nieuw schoenmerk in de grote winkels! Het feit alleen al dat ze vegan zijn zou al een klantenbasis trekken, en om dan te bedenken dat ze er ook nog eens vet uitzien in bekende, maar toch eigen gemaakte silhouetten zegt dat hier sowieso een markt voor gaat zijn.

Alles wordt zoveel mogelijk gedaan met het oog op welzijn van dieren. Van awareness naar footprint en alles wat ertussen zit!

Svar fra Hoi footwear

Hi Bruce, wat fijn dat de hoodie bevalt en de fijne woorden!!

Overzichtelijke website met leuke info…

Overzichtelijke website met leuke info en goede service! Heerlijke hoodie besteld, die gemaakt is van mooie, dikke, zachte stof en na enkele wasbeurten nog steeds fantastisch aanvoelt en uitziet - ook de kleur! Ik kijk uit naar de sneaker, die ik gelijk heb gepre-ordered.

Svar fra Hoi footwear

Hi Rosalie wat fijn dat de hoodie je bevalt en bedankt!

Goede kwaliteit kleding

Goede kwaliteit kleding met een goede pasvorm! Ook na wassen behoudt het zijn kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!

Svar fra Hoi footwear

He Mark, wat fijn dat het bevalt!