Bestilling og sending får full poeng men firma bruker UPS til levering som er veldig dårlig. Jeg måtte kjøre til hente punkt 20 min unna 2 ganger. Fint om medisol slutter å bruke UPS som har mange... Vis mer

Takk for veldig hyggelig og god service ved bestilling av munnmasker Kiss of Life fra Medisol! Maskene var pakket enkeltvis i små zip-poser i esken, noe som gjør at de er rene og er beskyttet mot... Vis mer

Jeg sendte bestilling på "Norges rimeligste" pads til HS1 og i tillegg til prisen kom et relativt høyt fraktbeløp fra Nederland(?), tja .... Men da det etter fullført handel kom påslag av uspesifise... Vis mer

1. Leverandør av fysioterapiutstyr

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Hjertestarter-Norske er sammen med "morsbedriften" vår Medisol, hjertestarter-spesialisten i Europa. På vår hjemmeside (www.hjertestarter-norske.com) finner du et bredt utvalget av hjertestartere (som kalles defibrillatorer på fagspråk) og treningsutstyr som treningsdukker, elektroder og batteri, treningsstartere og mye mer. Vil du gå til anskaffelse av en hjertestarter enten å ha en privat eller til bedriften? Vi lagerfører alle hjertestarter som er vist i vår nettbutikk. De aller fleste elektroder og batteri til de ulike hjertestartermodeller er lagervare, noe som betyr at vi kan tilby rask levering Vårt mål er at enhver bestilling skal være behandlet og sendt ut fra oss i løpet av 24 timer.

3,5

Middels

Lett å finne riktig produkt

Lett å finne riktig produkt, lett å bestille, rask levering.

4. september 2019

Hei igjen Maria,

Også her tusen takk for din 5 stjerne vurdering - flott å høre at du er fornøyde med oss og med vår nettbutikk.
Ha en strålende dag! ☺

Fantastisk rask levering!

Fantastisk rask levering av varene eg bestillte! Kjempe fornøyd 👍😃

6. mars 2019

Hei Jon Oli,

Tusen takk for toppvurdering på Trustpilot! Vi er superglade for å høre at du er fornøyd med oss.
Jeg ønsker deg en fortsatt fin dag. ☺

Line

Rask levering og svært god pris.

21. november 2018

Hei Helge,

Tusen takk for toppvurdering her på Trustpilot - det setter vi stor pris på! Vi er superglade for å høre at du er fornøyd med oss.
Jeg ønsker deg en fortsatt fin dag. ☺

Bedre kan det ikke bli

Kjapp leveranse, enkel fakturering og topp service.
Bedre kan det ikke bli 👌🏻

14. august 2018

Hei Jarl Erik,

Takk for 5 flotte stjerner her på Trustpilot - det setter vi stor pris på! Vi er super glade å høre at du er fornøyd med din opplevelse hos oss!

Jeg ønsker deg en strålende dag! ☺

Line

Effektivt og greit

27. juni 2017

Hei Kristin,

Mange takk for toppvurdering her på Trustpilot - det setter vi stor pris på! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med oss.

Jeg ønsker deg en strålende dag! ☺

Raskt og bra

Alt vel, rask leveranse bra pris.

28. mars 2017

Hei,

Tusen takk for din fine omtale og for at du tok deg tid til å gi oss din vurdering.

Ha en fortsatt fin dag.

Kjempefornøyd

Fikk varen raskt.

24. mars 2017

Hei Berit,

Tusen takk for din rosende omtale og for at du tok deg tid til å gi oss din fine vurdering.
Vi hos Hjertestarter-Norske håper å kunne være behjelpelig en annen gang.

Ha en fortsatt fin dag og en god helg! ☺

Kanonbra.

Bedre kan det neppe bli. Kjapp levering.

13. januar 2017

Hei Inge,

Tusen takk for din rosende omtale og for at du tok deg tid til å gi oss din vurdering.

Line de Loose

Forsøk på lureri, eller bare litt utspekulert?

Men da det etter fullført handel kom påslag av uspesifiserte ekstra kostnader, da fikk jeg plutselig nok - og sendte separat avbestilling for ikke å risikere enda mer bondefangeri.
Alt i alt ingen stor sak, men jeg foretrekker leverandører som opererer redelig og jeg misliker sterkt å bli sittende med en oppfatning av at noen forsøker å lure meg!

29. desember 2016

Hei Jan,

Takk for din anmeldelse, vi beklager på det sterkeste at du er misfornøyd med din kjøpsopplevelse hos oss.

Ved modtagelse av din bestilling den 22-12, sendte vi deg en ordrebekreftelse og informasjon om etterfakturing av 25 % moms og ekspedisjongebyr på 155,- kroner av UPS(vår ekspeditør). Vi ville forsikre oss om at du var opplyst før din bestilling skulle forlate lageret i Nederland.

På grunnlag av denne informasjonen valgte du å kansellere bestillingen. Din forespørsel om annuleringen ble behandlet og bekreftet samme dag pr. email

Samtidig vil vi gjerne nevne at al informasjon om eksport, mva og kostnader som tillegges når varen kommer inn til Norge, er tilgjengelig og oppført på våre informasjonssider.

Det er meget beklagelig å høre at du føler deg lurt og at du ble sittende med en oppfatning at vi er litt utspekulerte.
Vi mener oppriktig at vi har gjordt alt for å informere deg om uspesifiserte ekstra kostnader i forbindelse med eksporthandel.

Vi håper du vil komme tilbake til oss ved en senere anledning, ta gjerne kontakt med vår kundeservice på telefon 23 96 02 68 eller e-post Hjertestarter-Norske.cpm hvis du har noen spørsmål.

Kjøp av treningshjertestarter

Super rask levering, svært service innstilt ved kontakt på telefon.

25. oktober 2016

Hei Fredrik,

Tusen takk for din tilbakemelding, for rosende omtale og for at du tok deg tid til å gi oss din vurdering.
Vi hos Hjeretstarter-Norske håper å kunne være behjelpelig en annen gang.

Batteri til hjertestarter

Rask levering til en bra pris.

12. juni 2016

Hei Jørund,

Vi takker så mye for fin vurdering. Hyggelig å høre at du er fornøyd med oss!

Handleopplevelse

God nettbank, kunne kanskje fortelle at varer kommer fra utlandet og det påløper kostnader ved det. Toll m.m.

16. mars 2016

Hei Jan-Ove,

Tusen takk for din vurdering.

Stor takk for at du tok deg tid til å fortelle oss hvorfor en av våre tjenester ikke oppfyller dine forventninger. Vi er takknemlige for alle tilbakemeldinger vi får, både positivt og negativt.

Vi vil gjerne opplyse deg om at du finner informasjon(i vår footnote/infosider) om hvor vår bedrift finner seg og om kostnader som er knyttet til kjøp av varer i utlandet. Se linkene herunder.

Vi håper at dette ikke vil hindre deg fra å gjøre forretninger med oss igjen i fremtiden.

Ha en trivelig dag!

Med vennlig hilsen
Line de Loose

Strålende fornøyd med respons og effektuering.

Kjapp håndtering;

17. desember 2015

Hei Per,

Mange takk for flott vurdering. Vi er glade for at du har fått en god opplevelse med Hjertestarter-Norske og håper du vil fortsette i fremtiden til å være fornøyd med oss.

Line de Loose

Vis anmeldelser på alle språk. (46 anmeldelser)