Bestilling og sending får full poeng men firma bruker UPS til levering som er veldig dårlig. Jeg måtte kjøre til hente punkt 20 min unna 2 ganger. Fint om medisol slutter å bruke UPS som har mange... Vis mer
Takk for veldig hyggelig og god service ved bestilling av munnmasker Kiss of Life fra Medisol! Maskene var pakket enkeltvis i små zip-poser i esken, noe som gjør at de er rene og er beskyttet mot... Vis mer
Jeg sendte bestilling på "Norges rimeligste" pads til HS1 og i tillegg til prisen kom et relativt høyt fraktbeløp fra Nederland(?), tja .... Men da det etter fullført handel kom påslag av uspesifise... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Hjertestarter-Norske er sammen med "morsbedriften" vår Medisol, hjertestarter-spesialisten i Europa. På vår hjemmeside (www.hjertestarter-norske.com) finner du et bredt utvalget av hjertestartere (som kalles defibrillatorer på fagspråk) og treningsutstyr som treningsdukker, elektroder og batteri, treningsstartere og mye mer. Vil du gå til anskaffelse av en hjertestarter enten å ha en privat eller til bedriften? Vi lagerfører alle hjertestarter som er vist i vår nettbutikk. De aller fleste elektroder og batteri til de ulike hjertestartermodeller er lagervare, noe som betyr at vi kan tilby rask levering Vårt mål er at enhver bestilling skal være behandlet og sendt ut fra oss i løpet av 24 timer.
Mercuriusweg 12, 4382 NC Vlissingen, Vlissingen, Nederland
- +47 23 96 02 68
- info@hjertestarter-norske.com
- www.hjertestarter-norske.com
Andre kikket også på
God service
God service. Dårlig hjemmeside, ikke oppdatert og tungt navigerbar, men servicen er god.
Ikke bruk UPS
Fint om medisol slutter å bruke UPS som har mange misfornøyde kunder som ikke ringer kunder ved levering selvom man oppgir det i sin bestilling.
0 poeng til UPS
10 poeng til Medisol
Bestilte en vare for 19 dager siden
Bestilte en vare for 19 dager siden. Har verken fått ordrebekreftelse, varen eller kontakt.

Svar fra Hjertestarter Norske | Medisol
Seks måneders leveringstid er ikke…
Seks måneders leveringstid er ikke greit. Også vanskelig å forstå hva man skal bestille
enkelt og greit

Svar fra Hjertestarter Norske | Medisol
Fikk en vare med feil på
Fikk en vare med feil på.
Fikk positiv svar nesten før eg Sente klagen og ny vare er sent.
Anbefales sterkt har vert kunde mange år.
Veldig fornøyd å dei er rask å levere å aldri noe tull her 😊
Ikke sikker sted.
Kundebehandler ok.
Vilkår på siden samsvar ikke med demmes praksis slik at en ikke føler seg trygg eller til og stole på dem.
Dårlig respons på meldinger om levering…
Dårlig respons på meldinger om levering og faktura. Ikke respons på spørsmål om kopi av original faktura som er forespurt 2 ganger !!

Svar fra Hjertestarter Norske | Medisol
Line har orden og ordner opp
Line har orden og ordner opp! :)

Svar fra Hjertestarter Norske | Medisol
Enestående service og samarbeidspartner!
Gode avtaler, stort sortiment, svært rask levering, og vennlig kundeservice som ved behov holder deg løpende oppdatert om ordrestatus. Medisol tar raskt kontakt ved eventuelle ordreavvik, og som kunde føler vi oss svært godt ivaretatt. Kan trygt anbefales videre som en seriøs og god samarbeidspartner. Vi ser frem til flere handler hos dere!
Rask behandling
Rask behandling, vennlig og god oppfølging.

Svar fra Hjertestarter Norske | Medisol
Lett å finne frem til riktig produkt og…
Lett å finne frem til riktig produkt og lett å bestille. Rask levering til svært gunstig pris.

Svar fra Hjertestarter Norske | Medisol
Enkel bestilling og kjapt levert.

Svar fra Hjertestarter Norske | Medisol
Takk for veldig hyggelig og god service…
Maskene var pakket enkeltvis i små zip-poser i esken, noe som gjør at de er rene og er beskyttet mot fuktighet under transport.
Hver enkelt maske ligger i tillegg i en liten zip-pose inni den grønne "puten" med nøkkelring. Det betyr at den alltid vil være ren og klar til bruk. Det at maskene holdes på plass ved hjelp av en strikk til å feste bak ørene er absolutt et ekstra pluss :)

Svar fra Hjertestarter Norske | Medisol
Meget god service og rask levering!

Anbefales
Anbefales ! Rask tilbakemelding på forespørsel, flott service og kjapp levering.

Svar fra Hjertestarter Norske | Medisol
Har ikke mot tatt varen jeg bestilte…
Har ikke mot tatt varen jeg bestilte 1/11

Varene kom aldri