Super priser og rask levering rett ved døra! Jeg er veldig fornøyd med alt! Quad Artera Stereo er den siste utgaven av hifi klassikeren som er perfekt for mine Harbeth C7. I kombinasjon med Artera P... Vis mer
Bestilte ett par høyttalere, som gikk raskt ut av butikken, men som ble liggende på ett lager i nesten en uke før de ble returnert tilbake til butikken. De ble sendt raskt avgårde igjen. I mellomtiden... Vis mer
bestilte en DC-block fra audiolab i oktober og har siden ikke hørt noe fra de,sendte mail i november, enda ikke hørt fra de. Sendte ny mail nå i desember, fikk nå ihvertfall en automatisk mail tilbake... Vis mer
Bra service. Enkel leveranse. Gode priser.
Smedeland 24, 2600, Glostrup, Danmark
- support@hififreaks.dk
- www.hifi-freaks.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 60 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Kvalitets produkter til meget rimelig…
Kvalitets produkter til meget rimelig priser og et 3 års garanti oven i!
Meget hjepsomme
Meget hjepsomme. Flott service og gode priser.
Anbefales
Jeg kan godt anbefale hififreaks til…
Jeg kan godt anbefale hififreaks til andre alt var super.
Hilsen per.
Virker bare fint
A No. 1
Mine spørgsmål inden køb besvaredes udmærket og uden forsinkelse. Nem bestillingsprocedure og hurtig levering, og produktet - trådløs Marantz receiver/amplifier/cd/bluetooth osv - fungerer akkurat, som det skal og til min fortsatte tilfredshed.
Servicen og produktene er så god at jeg …
Servicen og produktene er så god at jeg faktisk har kjøpt mitt andre sett med høyttaler hos freaksene(wharfedale reva4)de har gjort hifi shopping gøy..kan varmt anbefales jeg kommer til å bruke hifi freaks flere ganger
Johnny
Norge
Glimrende service, pris og utmerket kunnskap om produkter
Kan abefale alle å gjøre en god handel hos HiFi-Freaks - De har bra kunnskap om produktene, er du heldig får du en riktig så hyggelig pris og bestilling av varer og levering går problemfritt, selv om du er utenlandskunde.
særdeles glimrende service.
Jeg har kun ros tilovers for butikken. Der er en absolut glimrende retur service hvis man ikke finder produktet tilfredsstillende.
Gode produkter og god service
Jeg kjøpte en Dendac som jeg er meget fornøyd med! Deres medarbeidere svarer hurtig og vennlig. I etterkant av kjøpet hadde jeg noen utfordringer med å komme i kontakt med rett person ifm refusjon av dansk moms (da jeg har innført varen til Norge og betalt norsk moms), men etter en stund fikk jeg løst denne saken - på en meget tilfredsstillende måte.
God service
Jeg takker Daniel for meget god service og vil samtidig si at højtalerne lever op til mine forventninger. Jeg kan nå spille mine vinyl som de skal spilles. Håper vi kan gjøre en god handel ved en senere anledning. M v h J A Juliussen