Tar väldigt lång tid innan det kommer någon leverans, kundtjänst ber om ursäkt men inget svar på när jag kommer få mina varor. Det var precis likadan förra gången men då avbokade jag ordern o trodde a... Vis mer
Selskapet har svart
Jag beställde Jul presenter till mina väninnor gick senare att hämta pga. jobbet och på beställning var 29:e December att hämta sista dag och jag varit där 27:e och mina produkter som jag reserver... Vis mer
Selskapet har svart
Förstår inte vad som har hänt med Hemtex personal i Göteborg. Var och hämtade ut online varor på Eriksberg mycket tråkig attityd . Var några dagar senare och hämtadd ut varor även dom köpta online på... Vis mer
Selskapet har svart
Vad håller de på med? Jag beställde bl.a. två kuddfodral och dessa blev annullerade fast de fanns online. Jag gjorde en ny beställning och det blev samma sak. Jag ringde kundtjänst och de skulle se ti... Vis mer
Selskapet har svart
För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra – utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och se snygg ut. Eller, om vi ska vara helt ärliga; när textil är och gör allt det där samtidigt, på sitt oefterhärmliga, oemotståndliga, underbara vis – det är då vi älskar den mest. Form och funktion, tillsammans, för alltid.
Prognosgatan 22, 50464, Borås, Sverige
Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vad bra att det stod att ert kampanjpris gällde längre än vad som faktiskt stämde..få lite koll på hemsidan tack
Beställt ett täcke till butik. Inte fått täcket över 3v senare. Varit i kontakt med kundsupport som svarar att det lämnat lagret och ska vara framme dagen efter. Fortfarande ingen avisering om att det kommit, 1v senare. Alldeles för lång väntan från kundservice, inte ok att behöva vänta 5-6 dagar på ett mejlsvar.
Rekommenderar inte att handla online hos Hemtex.
Köpte två duntäcken till priset av ett, var osäker på om de skulle vara för varma men personalen i kassan försäkrade mig om att jag kunde testa det ena och om det var för varmt så skulle de hitta en lösning för att jag skulle kunna byta det andra oöppnade täcket. Efter att ha sovit en vecka med täcket stod det klart att det var för varmt så jag återvände till butiken med det oanvända täcket. Men bemötandet var väldigt tråkigt och fick mig att känna mig dumförklarad. Jag förstår om man kanske inte kan få pengar tillbaka om man köpt 2 för 1, men jag kunde inte heller få byta eftersom de inte hade svalare täcken förrän till sommaren… ”Du får ge bort det i present,” sa kassapersonalen snorkigt. Nu betalade jag över 2000kr för dessa täcken och tanken var att de skulle användas länge. Inte sugen på att handla på Hemtex igen.
Beställde en vara online till butiken i Bromma. Fick ett sms några dagar senare att den var klar för upphämtning. Åker dit för att hämta den, men personalen kan ej hitta mitt paket och ber mig kontakta deras kundtjänst. Jag åker därifrån utan mitt paket och mailar till kundtjänst och frågar om dom kan skicka varan till mig istället då jag redan varit i butiken för upphämtning och att jag har svårt att ta mig till butiken igen eftersom jag är höggravid och föder snart.
Får svar 5 dagar senare att dom hittat mitt paket och ber om ursäkt att jag får åka en vända till butiken, väldigt ignorant.
Men lyckas åka till butiken igen för att hämta min vara.
Hade även en 40% rabattkupong, så då passade jag på att köpa en annan vara också. Men då sa personalen att det är en julartikel och att det redan är 40% rabatt på den som medlem så jag kan behålla kupongen.
Sen säger hon att jag ej är medlem
(vilket jag är), så säger hon att mitt telefonnummer är registrerad men att det inte går att registrera min mail och att jag igen ska kontakta kundtjänst.
Så tar hon min kupong, så jag fick inte 40% som medlem för att det inte gick att registrera mig trots att mitt nummer är registrerad som medlem.
Men tycker att jag som kund som fått åka dit 2 ggr för mitt paket.
1.Borde ha fått mitt paket levererat hem istället som jag bad om.
2. När jag väl åkte, kunde jag fått mina 40% som medlem, istället för att ta
min 40% kupong från mig bara för att det är deras system det är fel på,
även som kompensation då jag fått åka dit 2 ggr.
Jag jobbar själv i butik och det handlar om service, detta hade aldrig skett i våran butik. Tycker min upplevelse av deras service var väldigt dåligt.
Men Hemtex kanske bör överblicka sin policy när det kommer till service.
Det är väldigt synd då jag annars gillar Hemtex.
Har ett presentkort på Hemtex som jag fick för en vecka sedan. Åker till en butik för att handla för det, då de säger i kassan att de har tekniska problem vad det gäller presentkort och att jag ska komma tillbaka nästa dag. Åker dit nästa dag igen och då säger de att presentkortet inte är laddat och har aldrig varit det. Trots kvittot jag har från när presentkortet inhandlades, säger de att de inte kan göra något för att jag ska få handla för presentkortet. Jag ska komma tillbaka nästa dag igen, så ska de ha blandat in fler och ”löst” problemet.
Blir ledsen och besviken att det får gå till såhär, jag är dessutom höggravid och har kämpat mig in till butiken. Vill man inte göra det enkelt för kunden istället för att be den komma in tre gånger? Nu får vi åka in ännu en gång, men den här gången kommer vi inte vilja handla något utan bara återlämna och få pengarna tillbaka för presentkortet. Har helt tappat köplusten :(

Svar fra Hemtex
Hemtex är det i särklass sämsta företag som vi kunder ska bojkotta dom skyller på allt och alla trots att dom själv är det felande länken. Att bra tro att man kan överleva utan kunder, bara att beordra en hemleverans till en postbox talar sitt sitt klara språk att företaget inte har alla hästar hemma. Att sedan kompensera för ett paket som åkt kors och tvärs över hela Sverige med 150 kronor i presentkort det är att ge och ta tillbaka. Att handla på Hemtex är att kasta pengarna i sjön varorna är av synnerligen dålig kvalitet Ikeas lakan håller världsklass jämfört med Hemtex. Företaget går dåligt man tvingas stänga butiker, förhoppningsvis är Hemtex snart ett minne blått här i Sverige företaget har haft ett antal ägare numera är det norska ägare.
Besökte idag Hemtex på Avion, Umeå. Skulle köpa en duk. Eftersom jag ej hittade det jag sökte frågade jag tjejen i kassan. Tyvärr var hon fullständigt oengagerad. Gick därifrån besviken.

Svar fra Hemtex
Beställde gardiner med tillbehör, som stång och krokar, under Hemtex sista dag för erbjudandet om 30% på just gardiner och tillbehör. Ett systemfel gjorde att beställningen inte gick igenom, vilket kundservice mejlade om någon dag senare och erbjöd mig att lägga om beställningen och att de manuellt kunde lägga till de 30% som erbjudandet innehöll. Jag lade en ny beställning och fick rabatten, med leverans till min närmaste Hemtex butik.
Varorna och servicen i butiken är jag jättenöjd med (!), men blev lite förvånad över att leveranstiden var längre än den som förmedlades på hemsidan. En längre leveranstid är både okej och förståelig när många beställer, men infon "just nu har vi längre leveranstid än vanligt" får gärna stå med någonstans, för att undvika att kunder blir onödigt besvikna :)

Svar fra Hemtex
Dålig webbsida, otrevlig personal i butik och så knäppt att det inte går att betala med presentkort från webben. Ingen butik jag vill ha ett presentkort till igen.

Svar fra Hemtex
Skulle köpa handdukar till mitt badrum och såg att det var 40 procents rabatt! Bra tänkte jag men när jag tog två handdukar i högen såg jag att en kostade 99,90 och den andra 149,90 alltså har man höjt med 50 kronor innan kunden får sin rabatt. Fult tycker jag och ingen nämnvärd rabatt i slutänden.

Svar fra Hemtex
Avbokade en gardinstång som jag beställt på nätet o skulle hämta i Bäckebol köpcenter. Inga sura miner utan en jättetrevlig tjej svarade o det gick hur lätt som helst! Tack Hemtex!
Beställde varor på nätet för upphämtning i butik. Enligt hemsidan ska ordern vara klar för upphämtning inom 3 tim. Det tog 8 tim och bara hälften av varorna fanns då att tillgå! Varför ha denna tjänsten över huvud taget när man inte kan leva upp till den? Jag klandrar inte butikspersonalen utan detta är ett systemfel!

Svar fra Hemtex
I like Hemtex very much. I always find what I want at a reasonable price.
Köpte 3 ljusstakar i 3 höjder som skulle vara som ett set..en platta där ljuset ska stå vad helt lös och man såg bara limm ovanpå..och min syster fick helt fel vara på 1 av 2 saker hon beställt + att hennes "platta" var borta också...FÖRSTA gången jag beställde från hemtex och detta var även den SISTA GÅNGEN jag kommer göra de. Sjukt besviken..
Ville returnera gardiner som jag köpte till vår skidstuga i en Hemtex affär (bor/distansjobbar på stugan). Så skickade gardinerna med min man o kvittot till Hemtex affären som inte debiterade pengarna utan gav honom ett presentkort pga. att han inte hade mitt kort med.
Löjligt o dessutom olagligt - köper aldrig mera ngt från Hemtex! Dessa vilkor finns ej heller på sajten mm.
Nöjd med produkterna och snabb hantering. Men väldigt märkligt bemötande när jag skulle hämta ordern på min lokala butik, ordern var redan betald men personen i kassan ville hemskt gärna att jag skulle betala i butiken. Började prata om att stryka Klarna-betalningen, fast ordern var betald med kort osv. Märkligt! Dessutom lämnades ordern ut utan kasse, sa att jag behöver nog köpa till en kasse och först då stoppade hon ner produkterna i en papperspåse.
Gjorde en beställning för en vecka sen. Som inte ens är packad än. Och när jag ringer och frågar hur det går med ordern? Så får jag bara ett drygt svar att det ska packas snart. Ska det ta över en veckan utan att något händer? Uselt!

Svar fra Hemtex
Köpte svarta bordsunderlägg Marble bordstablett svart - 30x45 cm, helt värdelösa...inget skydd på ytan. Efter en vecka avskavt, syns om jag skrivit på papper mm. Gör om dem med ett ytskikt som har en skyddande hinna eller annan plast!

Svar fra Hemtex
Fortfarande inte fått mitt paket….de skickades den 3 januari 2021 men har inte kommit fram till butiken än…..
(Denna mejl är inte kopplad till order som jag skriver om).
Har köpt ett påslakanset av ekologisk bomull i satin med 900 kr (rabatterat pris!). Är inte alls nöjd med den, min hud är känslig och efter första natt kändes redan att den var inte alls mjuk, mitt ansikte blev rött. Mycket bättre kvalité hittar man på Ikea där deras set kostar bara 500 kr. Kommer aldrig att köpa därifrån igen.

Svar fra Hemtex
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.