Jeg/ vi kan varmt anbefale guldsmed Lauridsen. Så fin en betjening, skøn butik og en rigtig god stemning. Her særligt Jens Christian der kom her og hjalp os. Vi følte os lyttede til, og vi fandt l... Vis mer
Se hva andre synes
Guldsmed Lauridsen, herunder særligt Jens Christian var en kæmpe hjælp under vores proces med at få valgt vores vielsesringe. Grundig og fantastisk service, hvor man følte sig fulgt til dørs. Da J... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg fandt dem tilfældig da jeg søgte efter et par bestemte Christina øreringe da jeg havde fået halskælde vedhæget i fødselsdagsgave så købte øreringe selv om en ekstra gave til mig selv. Købt søn... Vis mer
Selskapet har svart
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg/ vi kan varmt anbefale guldsmed…
Vi følte os lyttede til, og vi fandt lige præcis de ringe vi synes passede til os. Vi oplevede Jens Christian med god humor - med et glemt i øjet, smilende og tålmodig. - alt sammen noget der gør det er en god oplevelse for os.
Vi har fortalt flere hvor vi har købt vores ringe - og anbefaler gerne at folk går derind. Heller ikke sidste gang vi kommer der. :-)
Med venlig hilsener fra Stine
En skøn oplevelse hos Guldsmed Lauridsen
Jeg blev inviteret ned i deres hyggelige Lynggaard-lounge, hvor jeg kunne vælge mellem champagne eller kaffe. Altså en virkelig dejlig og personlig gestus, der fik mig til at føle mig forkælet. Atmosfæren var rolig og afslappet, og jeg havde god tid til at kigge på ringene uden stress.
Ekspedienten var utrolig professionel og viste mig forskellige måder, min nye ring kunne styles på. Han lyttede til mine ønsker og kom med kyndige anbefalinger, som gjorde det meget lettere at vælge den helt perfekte ring.
Alt i alt en oplevelse, der oversteg mine forventninger. Jeg gik derfra med både en smuk ring og en følelse af at være blevet taget hånd om på allerbedste vis. Kan varmt anbefale Guldsmed Lauridsen!
Jeg skulle bruge en gave til en ansat
Jeg skulle bruge en gave til en ansat, og da min online bestilling (andet firma) ikke kunne levere, skyndte jeg mig at kontakte Guldsmed Lauridsen i Svendborg - det jeg skulle bruge var meget specifikt, og han tjekkede med det samme. Der gik ikke længe før jeg modtog et par billeder samt priser på hvad de kunne tilbyde, når jeg vel og mærket skulle bruge gaven samme dag
Jeg oplevede en super service der rakte længere end hvad jeg forventede, så jeg startede selvfølgelig bilen og blev mødt af et meget venligt og imødekommende personale, og kort tid efter var gaven fundet, pakket ind og betalt til en god pris
Det var service allerede hjemmefra og til jeg forlod butikken, kan varmt anbefale at tage til Guldsmed Lauridsen og det er bestemt ikke sidste gang, jeg selv kommer her
5 ud af 5

Skønneste guldsmed
Det er altid en fornøjelse at komme i den skønneste guldsmed i Svendborg. Service er altid i top og meget professionelt personale. Vi kom 4 personer, der skulle have lavet huller i ørerne. For det første er det virkelig en god pris man får der og der blev sat alt den tid af, der var brug for og ellers bliver man altid mødt med smil til trods for travlhed. Meget hjælpsomme og gode til at guide 🙏
Professionel og hjertevarm service
Jeg skulle finde smykker til min datters bryllup - både tll hende og til mig selv. Hun kunne ikke være med, så det var vigtigt at finde noget helt særligt, der ville overraske hende på dagen.
Hos Guldsmed Lauridsen fik jeg den mest fantastiske hjælp. De lyttede til mine ønsker, guidede mig med stor tålmodighed og fandt smykker, der passede perfekt.
Min datter blev rørt til tårer, da hun så dem. Jeg er så taknemmelig for den professionelle og hjertevarme service. Kan varmt anbefales.
Og så elsker jeg bare, at man bliver fulgt til dørs, og den lukkes høfligt efter besøget.
Altid god og vejledende betjening…
Altid god og vejledende betjening uanset om det er online eller i butikken. Man kan altid finde det man leder efter hos Guldsmed Lauridsen 💛💛💛💛💛
ADVARSEL – Guldsmed Lauridsen leverer elendig kvalitet og tager ikke deres kunder seriøst
Vi købte vielsesringe hos Guldsmed Lauridsen for ca. 16.000 kr., hvor min ring alene kostede 10.000 kr. Da vi modtog ringene, var der et synligt hak og ridser i min ring – direkte ud af æsken. Det burde aldrig være sluppet igennem nogen form for kvalitetskontrol.
Vi sender ringen retur. Da vi får den tilbage, er der stadig ujævnheder og snavs. De forsøger at polere det væk, men vi står stadig med en halvfærdig løsning dagen før vores bryllup.
Deres “løsning”? At vi kan sende ringen ind igen efter brylluppet, så de kan forsøge tredje gang. Det er ikke bare useriøst – det er respektløst.
Når vi ringer for at følge op, bliver vi mødt med en snobbet, ligeglad tone – “vi ser, om vi kan nå det”. Man skulle tro, de har for travlt med at tjene kassen og pudse deres facade til at tage ansvar for egne fejl.
Konklusion: Guldsmed Lauridsen er ikke pengene værd. To fejl i træk på en ring til 10.000 kr. siger alt. Find en guldsmed der faktisk respekterer sine kunder.
SVAR TIL JERES SVAR:
Sikke en gang useriøst middelmådighed, det er ringe kvalitetskontrol, vi går videre med det via Forbrugerrådet

Det er nu 3
Det er nu 3. Gang jeg handler her.
Hver gang har jeg fået professionel og meget venlig behandling.
Kan absolut anbefales.

Fantastisk service
Fantastisk service da vi skulle kigge på vielsesringe. Vi følte os set og følte vi kom i centrum og fik en rigtig behagelig service. Jens var hurtig til at aflæse vores stil og fandt frem de rigtige ringe for os. En klar anbefaling fra os af.

Salg af gamle smykker.
Den bedste vejledning i salg af guldsmykker og køb af nye.!

Virkelig hjælpsom og servicemindede
Virkelig hjælpsom og servicemindede! Hjalp med at finde en vare der ellers var udsolgt og udgået, ved hjælp af deres store netværk.
Kæmpe anbefaling her fra!

Svar fra Guldsmed Lauridsen
Flotte smykker og dygtigt personale 🌟
Vil klart anbefale alle, at købe smykker hos Guldsmed Lauridsen! Jens indehaver er super dygtig, rar og professionel. Jeg var på udkig efter et smykke til en veninde i adventsgave. Jens spurgte hvad jeg søgte. Derefter fandt han det fineste veninde-smykke til mig, som var langt flottere, end dem jeg selv havde kigget på hos andre forhandlere. Derudover var det smukt pakket ind, og blev leveret lynhurtigt. Det bliver ikke sidste gang jeg handler her 😊
Første men ikke sidste gang
Købt søndag, sendt i går og modtaget i dag.
Jeg modtog et par indpakket øreringe og en lille hilsen fra Teamet bag Guldsmed Lauridsen - God og hurtigt services, fri fragt og det varme da hjertet med den lille håndskrevet hilsen. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice! :(
Denne jul fik jeg en overraskelsespakke af mine svigerforældre købt i guldsmed Lauridsen til en værdi af 500,-. Gaven indeholdt en sølvhalskæde med en lille diamant i vedhænget. Desværre bruger jeg slet ikke sølvsmykker. Halskæden har en værdi af 1995 kr og jeg ringede og spurgte om jeg evt kunne komme ned og bytte den til noget, jeg kunne bruge. Gerne mod merbetaling eller en ny ting med en smule rabat. Og så kunne de sælge halskæden til nogen, der ville bruge den. Men jeg fik et blankt nej! Det synes jeg virkelig er dårlig service og kundeforståelse.

Guldsmed Lauridsen
Da Jens Christian hørte om vores ønsker, som ikke kunne fåes som standardring, var han straks klar til at hjælpe. Ringene blev ikke mindre end fantastiske - og derudover meget billigere end vi havde turde håbe på.

Svar fra Guldsmed Lauridsen
Helt igennem fantastisk kunde service
Helt igennem fantastisk kunde service, klart den bedste i byen, både med service og rådgivning.
Vi er meget glade og tilfredse med vores vielsesringe. Helt sikkert en smykke butik vi vil komme til igen
Tak for det.

Mindering
Jeg fik lavet en mindering af mine forældres vielsesringe. Guldsmeden Jens Christian kom med et fint forslag, hvor også indgraveringerne kunne bibeholdes. Resultatet blev så flot, og jeg går med ringen hver dag. Igennem mange år har jeg kun oplevet en fin, venlig og professionel service hos Guldsmed Lauridsen
Jeg har været yderst tilfreds med min…
Jeg har været yderst tilfreds med min behandling af Jens fra Lauridsen, både på deres priser og Hans høje service niveau.
Det er bestemt et butik jeg vil varmt anbefale 🤩
Super service. ⭐⭐⭐⭐⭐
Og så på en høj hellig søndag fik jeg svar på et par smykker jeg ønskede at købe. Intet mindre end fantastisk service.
De blev sendt mandag og tirsdag havde jeg dem i billund. De var flot pakket ind.
Nu ved jeg da hvor jeg skal handle smykker osv næste gang.
Fantastisk service
Super behagelig oplevelse med fantastisk service og god pris;)
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.