Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jättebra kundservice som svarade mitt i natten, smyckerna ser ut som på bilderna, snabb leverans och så finns det en svensk hemsida för Sverige. En mindre bra sak är att om ringen är tunn så kan den ö... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb bra service. Ringen var vacker, justerbar i rostfritt stål med tjock guldplätering. Levererad i fin presentask. Kommer att handla av detta företag igen och kan varmt rekommendera det till andra❣... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Super bra smycken och kvaliteten är otrolig. Dock kan jag inte ge 5/5 stjärnor eftersom det tog lite tid för supporten att svara och att paketet skulle skickas men det är pga påsken så 🤷‍♂️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Otroligt fina smycken till mycket bra priser. Har letat efter den här fina SIS-ringen och hittade den hos er och fick dessutom en halskedja på köpet! Är supernöjd och återkommer gärna :)

Informasjon om virksomheten

1. Smykkeforretning

Skrevet av virksomheten

Kvalitet är vår främsta prioritet. För att hålla vårt löfte lägger vi stor vikt vid noggrant utvalda material och strikt kvalitetssäkring i våra tillverkningsprocesser. Callistos klockor drivs av högkvalitativa schweiziska Ronda- och japanska Miyota-urverk, reptåliga mineral- och safirglas, 316L rostfritt stål pläterat med 14K roséguld och silverrhodium. Callistos smycken är tillverkade av S925 sterlingsilver eller 316L rostfritt stål med ett tjockt lager av 18 karats guldplätering. Callisto smycken säljs exklusivt via vår webbplats och auktoriserade återförsäljare.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Trasigt och går inte att kontakta kundservice

Köpte 3 likadana armband. 2 av dom gick sönder första gången jag använde dom.
Har mailat kundservice 2 gånger utan att få något svar.

1. mai 2026
Logoen til Callisto Jewellery

Svar fra Callisto Jewellery

Hej Sofie,

Det gör oss verkligen ledsna att läsa detta, då det självklart inte är den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Vi svarar normalt väldigt snabbt på alla mail, så det verkar tyvärr som att dina tidigare meddelanden inte har kommit fram korrekt till oss. Vi kan i alla fall inte hitta dem i vårt system.

Det är självklart heller inte meningen att armbanden ska gå sönder efter första användningen, och vi vill väldigt gärna hjälpa dig med en bra lösning så snabbt som möjligt 😊

Om du skickar ett nytt mail till oss med ditt ordernummer samt några bilder på armbanden, så kikar vi på det direkt.

Vänliga hälsningar

30. april 2026
Logoen til Callisto Jewellery

Svar fra Callisto Jewellery

Hej Monica,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vi är ledsna att höra att produkten inte levde upp till dina förväntningar och att du upplevde problem med både leveransen och returregistreringen.

Vi kan se att du tidigare kontaktat oss angående ångrat köp, och vi hjälpte då med information om returportalen. Om ordernumret inte fungerade i systemet hjälper vi självklart gärna manuellt istället 😊

Du är mycket välkommen att kontakta oss igen på support@callisto-jewellery.com - så hittar vi en lösning tillsammans.

Jag önskar dig en riktigt trevlig dag 😊✨

Vänliga hälsningar
Callisto Jewellery 💛

Super fina smycken

Fick fram här om dagen smycken som jag beställde och direkt när jag tog smyckena på mig blev det många frågor från kollegorna .

20. april 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Super bra smycken i helheten

7. april 2026

Fina smycken

Fina smycken! Kan jämt ha på mig dem utan att det färgar av sig. Rekommenderar stark. Ska själv ha dessa smycken på min tågluff i sommar! Snyggt både till vardags och fest✨

20. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har inte ens skickat varorna ännu…

Lade en beställning i torsdags förra veckan. Det utlovades leverans inom 1-2 dagar både på hemsidan och i själva beställningsbekräftelsen.
Nu är det sent tisdag kväll och varorna har inte ens lämnats över till PostNord ännu.
Jag förstår naturligtvis att helgen inte räknas - men det har nu gått 3,5 hela arbetsdagar utan att smyckena ens har skickats.
Jag mailade i går för att fråga om beräknad leveranstid men har inte fått något svar.
Pengarna är naturligtvis redan dragna.

4. mars 2026

Snabb bra service

Snabb bra service. Ringen var vacker, justerbar i rostfritt stål med tjock guldplätering. Levererad i fin presentask. Kommer att handla av detta företag igen och kan varmt rekommendera det till andra❣️

3. februar 2026

Perfekt

Ett stort och varierande sortiment, med bra priser och snabba leveranser

25. januar 2026

Fina smycken

Fina smycken, ännu finare är på bilden, tog längre tid att leverera än förväntat, därav 4 stjärnor.

21. januar 2026

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv