Ik word knettergek van die app! Zeker 15 keer per race “pauze”… dan loopt alles synchroon wederom —- commentaar beter dan achterlijke Viaplay gasten maar technisch is het niet goed geregeld!!
Se hva andre synes
Vandaag waren de heren TE LAAT! Dat is niet proffesioneel. Vorige week zat er een stekkertje verkeerd. Slordige prutsers! Jullie commentaar is prima, maar dit soort slordigheden moeten er echt uit!
Waardeloze app, en daar betaal je dan voor!! Steeds haperende verbinding, terwijl ik thuis naast de router zit en een 5G zendmast 250 meter hier vandaan staat, dus volle bak ontvangst. Vandaag, 6 s... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
Ik word knettergek van die app
Vandaag waren de heren TE LAAT
En weer k...e met de GPR app
En weer k...e met de GPR app. Valt weer iedere keer uit. En dan niet zeggen, dat ligt aan jouw instellingen en verbinding. Wie is goed. Als ik er voor had moeten betalen had ik al lang opgezegd.
Waardeloze app
Waardeloze app, en daar betaal je dan voor!!
Vandaag, 6 september helemaal geen verbinding, de voorgaande races viel het commentaar steeds stil, en kon er niet herstart worden bij de gelijklegging. En steeds die tenenkrommende reclames er tussendoor...
3e rangs PRUTSWERK......
Blij met duidelijk commentaar en aftelling
Blij met duidelijk commentaar en ja….. ook met het aftellen om gelijk te schakelen met tv uitzending(en).
Zelfs tijdens het geklets bij Viaplay in de uitzending blijf ik zo op de hoogte.
Verschrikkelijke misleiding
Verschrikkelijke misleiding. Ik let even niet op en druk op start zit ik aan een abonnement van InstantProtect vast. Mailadres waar je kan opzeggen bestaat niet en mijn mail komt retour. Schande dat Olav Mol dit toestaat op grandprix radio. Zal wel lekker commissie opleveren
Reclame
Reclame, reclame nog een keer reclame en ergens daartussen een berichtje van nul en geen waarde
Het idee is goed
Het idee is goed, maar ik wordt gestoord van al die reclame als ik de app opstart om het commentaar op de F1 te luisteren. Ik beëindig mijn abonnement.
De app is een blamage geworden
De app is een blamage geworden. Iedere keer hoop je dat je zonder problemen kunt syncen en op tijd bent voor het zeer gewaardeerde commentaar van olav en jack. De commercie achter de app maakt er een bende van waardoor je ondanks betaling geen connectie krijgt. Pro's als Olav en Jack zouden hier niet hun goede naam aan te grabbel moeten gooien. Jammer!!
Valt tijdens race meerdere malen uit
Valt tijdens race meerdere malen uit, en al verscheidene malen contact formulier ingevuld maar geen enkele reactie! En daar betaal je extra voor!!!!!
Wat is dit een waardeloze app geworden.
Wat is dit een waardeloze app geworden.
Al een paar jaar zonder problemen kunnen gebruiken, en nu?
Valt steeds uit.
Het WAS een goede app en heb met veel…
Het WAS een goede app en heb met veel plezier geluisterd naar hun commentaar. Maar zoals ik hier al lees ben ik niet de enige die problemen heeft sinds ze hun eigen abonnement hebben. Met de vpn die ik heb valt het steeds uit en dan loopt het niet meer synchroon. Heb al naar support een bericht gedaan en alles ligt aan mij! Nou echt niet, is gewoon geen interesse om mensen te helpen behalve als je betaald en dat weiger ik. Dan maar weer Engels commentaar, want Olav mist ook van alles dus dat is het niet waard om daarvoor te betalen. Jammer dat hun populariteit naar de bol is gestegen.
Minder dan 1 ster kan niet anders…
Minder dan 1 ster kan niet anders kregen ze die, valt wel 6 keer weg per race .
Weet op nieuw opstarten , gelijk leggen
Wat slecht, ze reageren niet of zeggen dat het mijn eigen schuld is .
Ik geef het op, hoopte dat het dit jaar beter zou zijn. NIET dus
De app loopt na 20 seconden al vast en…
De app loopt na 20 seconden al vast en moet je weer opnieuw opstarten..en synchroniseren...en dan loopt ie weer vast. Als je om support vraagt dan gaat de schuld altijd naar je router, de laatste app versie enz. Maar lijkt mij gewoon een bandbreedte probleem om je naar de betaalde versie te trekken. Daar trappen we niet in, gezien ook de andere ervaringen in deze reviews. IK wacht wel tot Viaplay failliet gaat en de rechten weer bij Ziggo komen....
Helaas initiatief was goed, maar ook hier weer een abonnement voor een slechte app.
Tegenwoordig kan je alleen nog via de app een race volgen en uiteraard kost dit weer extra geld. Daarnaast loopt het geluid in de app regelmatig vast. Ook de banners verraden de uitslag als je later wilt terugluisteren.
Het live kijken en luisteren via de app…
Het live kijken en luisteren via de app gaat goed.
Maar wanneer je later wilt terugkijken en de app opent zie je gelijk de uitslag staan :( , dit is zeker niet handig,
Ik heb gemaild en dan wordt er gezegd dat je een pushbericht ontvangt met de link om later terug te kijken. Maar ik heb de push berichten juist uitstaan omdat ik zo anders de berichten ontvang over de race.
Heeft iemand anders hier ook last van ? en zo ja hoe doen jullie het ? Ik betaal nu extra voor de app om zo te kunnen luisteren met de mannen,
Commentaar en verbinding slecht…
Verbinding valt minimaal 4 tot 6 keer per race weg. Ondanks gebruik van VPN.
Je moet dan elke keer opnieuw het geluid gelijk proberen te krijgen. Dit is niet fijn kijken. En Olaf Mol zit niet fijn in de studio, hij geeft ongeïnteresseerd commentaar en maakt daardoor best wel veel fouten. Volgens mij zit hij liever thuis in Spanje dan in de studio. Meestal op driekwart van de race haak ik af en luister dan maar naar het commentaar van ViaPlay.
Grandprix Radio in België 🇧🇪
Sinds ViaPlay de rechten heeft gekocht van Grandprix Radio moeten ze uitwijken naar de zuiderburen, 🇧🇪 maar met een VPN kan ik weer lekker luisteren naar Jack Plooij & Olav Mol. (Vrije training 3 / kwalificatie) Alleen erg apart dat ViaPlay die rechten heeft gekocht en in de ijskast op de plank heeft gelegd, alleen om Grandprix Radio dwars te zitten.
Sinds de 'verhuizing' naar België
Sinds de 'verhuizing' naar België, is het live commentaar bij de trainingen, kwalificatie en de race niet meer te volgen. Het kan alleen als je IN België woont. Dat wordt in de app aangegeven. Hopelijk komt er een oplossing. Nu weer noodgedwongen met die druiloren van Viaplee opgescheept.
Top ervaring
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.