Meget påtrængende sælgere i stort set alle butikker. Umuligt at ose uforstyrret uden at blive afbrudt af en sælger, der fortæller om 3 for 2 eller lign. Så lad mig dog være 😣

Hej Glitter Jeg købte 2 ringe og havde glædet mig rigtig meget til at gå med dem, men begge ringene er blevet helt misfarvede på under 2 dage. De gør mine fingre helt blå og det er så ærgerligt, ford... Vis mer

Bestilte fra hjemmesiden, men min pakke "sad fast" i Sverige, postnord sveriges skyld, ikke Glitter, den postterminal "Hallsberg BT" har vist et dårligt ry. Har skrevet til kundeservice og er ble... Vis mer

1,6

Dårlig

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Jeg er en fyr der køber en gave

Jeg er en fyr der køber en gave, produktet, var fedtet, da det lå fremme på en hylde-reol, og jeg bad om en rengøring men, nej det har vi ikke, og der er det at man flår brillen i fløjl wrappet jeg lige har valgt ud
der! nu er den der, og nu derpå må vi igang med pengene, og nu har jeg problemer med planerne

8. april 2026

Påtrængende sælgere

Så lad mig dog være 😣

21. mars 2026

Hej Glitter

Hej Glitter
Jeg købte 2 ringe og havde glædet mig rigtig meget til at gå med dem, men begge ringene er blevet helt misfarvede på under 2 dage. De gør mine fingre helt blå og det er så ærgerligt, fordi de var så flotte. Jeg var efterfølgende inde i butikken og prøvede at få dem byttet. Jeg regnede ikke med at det ville blive et problem, for da jeg købte dem , sagde jeres medarbejdere at de ikke smittede af og at hvis de gjorde, kunne jeg bytte dem. Da jeg snakkede med jeres medarbejder, sagde hun at de ikke kunne bytte dem tilbage og at vi måtte komme igen i morgen for at snakke med chefen, fordi hun ikke selv kunne tage beslutning herom. Jeg er meget skuffet og vil helt klart ikke anbefale Glitter.

8. mars 2026

Jeg er virkelig skuffet over Glitter

Jeg er virkelig skuffet over Glitter. Jeg købte 3 navlepiercinger til over 600 kr., og de er alle gået i stykker på under 3 uger.

De er ikke blevet brugt voldsomt eller behandlet dårligt – de er bare gået i stykker helt normalt ved brug. For den pris forventer man altså meget bedre kvalitet.

Jeg synes det er uacceptabelt at smykker til så mange penge ikke holder længere end et par uger. Jeg kommer i hvert fald ikke til at købe piercinger derfra igen, og jeg kan ikke anbefale det til andre.

– Tobias

8. februar 2026

Ødelagt

Jeg har før købt navle piercinger ved glitter og hver eneste af dem er gået i stykker eller røget ud maks 1 uge efter. Har været inde med det flere gange og de har ikke kunne gøre noget udover at sætte kæden fast igen hvis den ikke var gået tabt. Synes det er for dårligt at have piercinger til 300 kr. der kun holder 1 uge

4. februar 2026

Kundeservice svarer ikke og pakken dukker aldrig op.

Jeg bestilte den 2 januar. Det er nu den 22 januar og jeg har stadig ikke modtaget min pakke.
Jeg kontaktede glitters kundeservice den 15 januar.
Deres autosvar mail påstår :" Vi besvarer din e-mail inden for 48 timer i vores almindelige åbningstid", men de har stadig ikke besvaret min mail.

Jeg vil have mine penge refunderet, da jeg efter 20 dage stadig ikke har modtaget min ordre. Det er fuldstændig uacceptabelt.

22. januar 2026

EKSTREM dårlig service

EKSTREM dårlig service. Bestilte noget i december jeg skulle bruge til julegave får kort tid efter besked om at pakken car sendt. Men der kom aldrig noget. Her d 19 januar er der stadig ikke kommet noget. De påstår at den er sendt som et brev og man derfor ikke kan Track and trace den. Så den var nok blevet væk i fragten. De lover at sende det igen men der er som sagt stadig intet kommet. Latterlig butik 👎👎👎👎👎👎👎👎

16. desember 2025

Bestilte 18/12 og besked om varen er…

Bestilte 18/12 og besked om varen er afsendt den 19 Dec
Her den 2-1 -2026 har jeg intet modtaget
Kundeservice har haft lukket fra 19 Dec og til 6/1 -2026

Så dårlig en webshop skal man lede længe efter .
Køber aldrig af dem igen.

18. desember 2025

Hi,
We are very sorry for the late response. We can see that you have been in contact with customer service and that they have helped you further there. If you have any further questions, you are most welcome to contact customer service again.

Glitter

Øv oplevelse og mangler pakken

Ville ikke engang give dem en eneste stjerne :(
Jeg bestilte 2 ting fra deres hjemme side den 5 december, den 10 december får jeg en mail på at pakken er sendt afsted..
Det er i dag den 22 december og jeg har ikke set skyggen af pakken, jeg skriver til kundeservice om hvor min pakke er og får svar tilbage at den burde være ankommet (hvilket den ikke er, heller ingen af mine naboer har fået den ved en fejl). De har desuden alle de korrekte oplysninger med henhold til adresse og telefon nummer.
Super øverligt at opleve sådanne problemer i juletiden :((
- håber på at pakken kommer hjem eller at der kan arrangeres en returnering.

22. desember 2025

Hi,
We are terribly sorry for the late response. We can see that you have been in contact with customer service and that we had received your package back as unknown at the address. We see that you have received help via customer service. If you have any further questions, you are most welcome to contact customer service again.

Virkelig lang leveringstid

Virkelig lang leveringstid, selvom de skriver 2-4 dage. Jeg ringede til dem efter 5 dage og der oplyste hun mig om pakken var på vej, men det sagde jeg ikke var rigtigt for det kunne jeg se i appen, efter jeg havde lagt på kom det i Post nord appen, at de ventede på en fra Glitter. Så det har hun så gjort mens jeg snakkede med hende. Dårlig service. Bestilte d. 15. December og her d. 22 dec. venter jeg stadig og der står ukendt leveringstid.

15. desember 2025

Hi,
We apologize for the late reply.

We are very sorry that you are unhappy with the delivery time of your order. If you have not been in contact with customer service via email, please contact them and they will help you further there.

utrolig dårlig oplevelse

utrolig dårlig oplevelse. bestilte julegaver 6 december, skrev det blev sendt 12 december men 22 dec stadig ikke modtaget pakken. de trak hurtigt pengene. svarer ikke på kundeservice, skriver hver dag, der lige netop den dag er lukket! er utrolig skuffet over glitter.dk.!

22. desember 2025

Hi,
We are terribly sorry for the late response. We can see that you have been in contact with customer service but we have not heard back from you regarding the address. If you contact customer service again, we can help you further there.
Glitter

Virkelig langsomt ekspedition havde…

Virkelig langsomt ekspedition havde bestilt hals kæde og øreringe der blev trukket penge for begge men det var kun halstørklæde der kom ingen øreringe klagede over det men intet svar

16. desember 2025

Hi,
We apologize for the late response. If you still have not received a response from customer service, please contact us again and they will help you. customerservice@glitter.dk

Have a nice day.
Glitter

Meget langsommelig ekspedition og elendig kundeservice.

Meget langsommelig ekspedition og elendig kundeservice.
Bestilte 30. november 2025 - blev først pakket og afsendt 4. december 2025 fra Sverige. Modtaget i postkassen 6. december 2025. Dette tiltrods for i deres leveringsbetingelser skriver de, at de “plukker” fra lageret dagen efter modtagelse af ordre - der gøres ikke opmærksom på deres hjemmeside at de har forlænger leveringstid pga black Friday - skrev til kundeservice 3. december 2025, fik først svar 8. december 2025, så også kundeservice fungere elendigt.

9. desember 2025

Hi,
We are sorry that it took a long time for your delivery, normally we have 2-5 working days delivery but during Black week it may take a little longer. This is stated under delivery in our terms. It is great that your package has arrived.
Have a nice day.
Glitter

Jeg lavede en reklamation på et…

Jeg lavede en reklamation på et armbånd, som er 4 mdr. Gammelt.
De ville ikke bytte det, da det var en vurdering om reklamation kunne bruges.

21. november 2025

Hi,
We apologize for the late reply.

We are very sorry that you have had problems with your product. If you have not been in contact with customer service, please contact them and they will help you further.

Have a nice day .

14 dages levetid for en ring i sølv - ingen ansvar fra glitter

Min datter havde købt en ring i sølv med en sten. Stenen faldt ud indenfor 10 dage efter første brugsdag. Vi prøvede at få den byttet, men fik svaret fordi ringen var en lille smule bøjet kunne man ikke bytte den. Ringen er af sølv altså et blødt materiale. At man kan designe en ring med en sten der falder ud hvis den bliver brugt er meget utilfredsstillende. Information man godt kunne give.
Så pas på med hvad du vælger det kan have meget kort levetid

Jeg har allerede haft fat i kundeservice og det hjalp ikke

27. september 2025

Hej,
Vi ber om ursäkt för sent svar.

Vi är hemskt ledsna att ringen har tappat stenen, så ska det givetvis inte vara. Om du inte har varit i kontakt med kundtjänst så vänligen kontakta dem så hjälper de dig vidare där.

God service!

Min pakke med en navlepiercing forsvandt i posten, men kundeservice reagerede hurtigt og sendte en ny afsted allerede samme dag. Det kalder jeg god service – 5 stjerner! 😊

16. mai 2025