Banner for Glazen-en-Potten.nl

Glazen-en-Potten.nl Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Levertijd was iets langer dan gedacht maar zending compleet, mooie potjes en alle accessoires compleet geleverd. Ben erg blij en ga weer jam maken en uitdelen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zorgvuldig verpakt zonder kans op breuk van de potjes, en de potjes zelf zijn perfect, in de maat van blikjes. Zo vul je makkelijk anderhalve liter frisdrank in 6 potjes die dan weer makkelijk in koel... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Net als de vorige keer was het prima in orde. Alle glas was goed verpakt en onbeschadigd binnen gekomen. De enige opmerking die ik wil maken is dat het pakket wel wat erg zwaar was voor de jonge en t... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

144 potten met deksels besteld. Deze werden verpakt in twee slappe dozen zonder markering dat het om breekbare goederen ging en kwamen dan ook deels gebroken aan. Geprobeerd de schade te beoorde... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Glass- og speilforhandler

Om Glazen-en-Potten.nl

Skrevet av virksomheten

Glazen-en-potten.nl overtuigt met veelzijdigheid en kwaliteit. In onze shop vindt u een uitgebreid assortiment aan glazen flessen, kunststof verpakkingen en praktische accessoires voor uiteenlopende toepassingen. Of het nu gaat om apothekersflessen voor vloeibare of strooibare inhoud, crèmepotjes, flessen met smalle of wijde hals, of gespecialiseerd laboratoriumglas – wij bieden altijd de juiste oplossing, inclusief passende sluitingen.

Naast verpakkingen leveren wij ook hoogwaardige wijngeest (primaspirit/neutrale alcohol), geliefd in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Verkrijgbaar in premium- en bio-kwaliteit, staat onze wijngeest bekend om analytische zuiverheid en neutrale smaak.

Voor bijzondere presentaties en veilige opslag vindt u bij ons tevens een selectie houten producten: van stijlvolle wijnkisten en flessencassettes tot praktische boxen voor kleine flesjes, sieraden of speelgoed. Zo combineert u bescherming met een aantrekkelijke uitstraling.

Veel van onze glazen flessen zijn bovendien ideaal als kruidenpotjes – functioneel én decoratief. Ontdek de diverse formaten, van 10 ml tot 50 ml en meer, en vind de verpakking die perfect aansluit bij uw behoeften.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

82 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Retourzending keurig afgehandeld!

De bestelde weckpotten werden keurig op tijd geleverd. Helaas zijn de potten niet luchtdicht te krijgen en dus voor mij onbruikbaar..
De spullen op eigen kosten teruggestuurd naar Duitsland (dacht dat het een Nederlands bedrijf was) waarna een directe teruggave van het betaalde bedrag plaatsvond.
Keurige afhandeling!

29. august 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw eerlijke beoordeling!

Fijn om te lezen dat de levering op tijd was en dat u tevreden bent over de afhandeling van uw retour en de snelle terugbetaling. Dat waarderen wij zeer.

Het spijt ons wel dat de weckpotten voor uw toepassing niet naar wens waren en dat u de retourzending op eigen kosten naar Duitsland heeft moeten versturen. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, zeker wanneer u dacht met een Nederlands bedrijf te maken te hebben.

Dank u voor uw feedback. Deze helpt ons om onze communicatie en dienstverlening verder te verbeteren.

Bedankt voor uw vertrouwen. Wij hopen u in de toekomst alsnog opnieuw in onze webshop te mogen verwelkomen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alles is zeer goed verlopen

Alles is zeer goed verlopen. Een zeer kleine opmerking: heb een overschot aan klemmetjes die het deksel sluiten, maar je neemt ze er weer af wanneer de bokaal is afgekoeld. Het is dus niet nodig dat ook dit er telkens bij geleverd wordt. Wel de deksels en de rubberen ringen.

28. august 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw mooie en nuttige beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat alles zeer goed is verlopen. Ook bedanken wij u voor uw opmerking over de klemmetjes. We begrijpen goed dat deze zich na meerdere bestellingen snel kunnen opstapelen, omdat ze na het afkoelen weer van de bokaal worden verwijderd en opnieuw gebruikt kunnen worden.

Uw suggestie om de deksels en rubberen ringen wel, maar de klemmetjes niet standaard telkens mee te leveren, nemen wij graag mee als waardevolle feedback.

Bedankt voor uw vertrouwen. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en kijken ernaar uit u binnenkort opnieuw in onze webshop te mogen verwelkomen!

Aanrader

Voor de eerste keer hier besteld. Uitgebreid assortiment. Goede kwaliteit, snelle levering. Er was een probleem met de levering (breuk). Goede communicatie. Snelle reactie op mijn mail en nette afhandeling. Een aanrader!

8. august 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat uw eerste ervaring met onze webshop zo positief is geweest. We zijn blij dat u tevreden bent over ons uitgebreide assortiment, de kwaliteit van onze producten en de snelle levering.

Hoewel het natuurlijk jammer is dat er tijdens het transport sprake was van breuk, doet het ons goed om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie en de snelle, nette afhandeling. We vinden het belangrijk om problemen snel en klantgericht op te lossen.

Bedankt voor uw vertrouwen en voor uw aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en kijken ernaar uit u binnenkort opnieuw in onze webshop te mogen verwelkomen!

mooie inmaakpotten

de producten zijn goed verpakt en aangekomen.
enige nadeel was dat het best enige dagen duurde voordat ik de potten had ontvangen.

15. august 2025

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze inmaakpotten en dat alles goed verpakt en in goede staat is aangekomen.

Het spijt ons wel dat de levering iets langer duurde dan u had verwacht. We doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden en nemen uw opmerking graag mee om onze service verder te verbeteren.

Bedankt voor uw vertrouwen. Wij wensen u veel plezier met uw inmaakpotten en kijken ernaar uit u binnenkort opnieuw in onze webshop te mogen verwelkomen!

Goed opgelost.

Goede levering van een mooi product, helaas was er iets mis gegaan met de assemblage van het product dit is TOP opgelost.

25. juli 2025

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering en de kwaliteit van het product. Uiteraard vinden wij het jammer dat er bij de assemblage iets is misgegaan.

Des te meer waarderen wij het dat u aangeeft dat dit naar tevredenheid is opgelost. We doen er alles aan om eventuele problemen snel en netjes op te lossen, zodat onze klanten met een goed gevoel kunnen blijven bestellen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nette levering mooie potjes en goede…

Nette levering mooie potjes en goede rubbers inmaken is gelukt

10. august 2025

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat de levering naar wens was en dat u tevreden bent over de kwaliteit van de potjes en de rubberen ringen. Het doet ons vooral plezier dat het inmaken goed is gelukt – daar doen we het voor!

Bedankt voor uw vertrouwen. Wij wensen u veel plezier met uw ingemaakte producten en kijken ernaar uit u binnenkort opnieuw in onze webshop te mogen verwelkomen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering door het bedrijf

Snelle levering door het bedrijf. Bij de DPD app was niet echt duidelijk of het geleverd was bij het pakketpunt. Ik ben op goed geluk maar even langs gegaan. Producten zien er prima uit.

9. august 2025

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering en dat de producten naar wens zijn. Dat waarderen wij enorm.

Jammer om te horen dat de informatie in de DPD-app niet duidelijk aangaf dat uw pakket al bij het pakketpunt was afgeleverd. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en nemen uw opmerking graag mee als waardevolle feedback.

Spanklemmen voor oude Weck glazen

Prettige en overzichtelijk shop met veel keuze. Snelle verzending .
Mooi en kwaliteitsproduct.

22. juli 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

"Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met ons assortiment, de snelle levering en de kwaliteit van het product."

Top!

Super snel geleverd netjes verpakt

2. august 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

"Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij dat de levering vlot verliep en het pakket netjes verpakt aankwam."

Perfecte service

Perfecte service, geweldig produkt en goed verpakt en snel verzonden

17. juli 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

"Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service, het product en de snelle, zorgvuldige verzending."

Duidelijke website

Duidelijke website, duidelijke mail, vlotte levering, goed verpakt

11. juli 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Bedankt voor uw fijne feedback! Fijn dat alles duidelijk en vlot is verlopen – tot de volgende keer!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Misleidende webshop – lijkt Nederlands, maar levering uit Duitsland

Ik bestelde bij Glazen-en-Potten.nl omdat het een Nederlandse webshop leek: .nl-domein, Nederlandstalige website, Nederlands adres en prijzen in euro’s. Alles wijst erop dat je te maken hebt met een Nederlands bedrijf.

Pas na levering bleek dat het om een Duitse onderneming gaat (FloraCura) en de factuur is opgesteld als een intracommunautaire levering met 0% btw. Dat was voor mij een onaangename verrassing, want ik heb expliciet gekozen om bij een Nederlands bedrijf te kopen – ook in verband met mijn btw-administratie.

Toen ik alsnog een btw-factuur vroeg, kreeg ik als antwoord dat dit alleen kan als ik extra btw betaal, omdat ze vanuit Duitsland leveren. Dit is onduidelijk en misleidend voor zakelijke klanten, en zeker voor wie btw wil kunnen aftrekken.

Als je verwacht zaken te doen met een écht Nederlands bedrijf, wees gewaarschuwd: deze webshop wekt een Nederlandse indruk, maar handelt als een buitenlandse onderneming.

11. juli 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons dat de situatie rondom de btw-factuur niet duidelijk genoeg was en voor verwarring heeft gezorgd. Wij zijn inderdaad een in Duitsland gevestigde onderneming en leveren intracommunautair met 0% btw aan zakelijke klanten buiten Duitsland. Dit is volgens de Europese btw-regels correct, maar wij begrijpen dat dit niet altijd overeenkomt met de verwachtingen bij een .nl-domein.

Wij nemen uw opmerkingen serieus en zullen onze communicatie op de website duidelijker maken, zodat zakelijke klanten vanaf het begin beter geïnformeerd zijn. Mocht u verdere vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag persoonlijk verder.

Dat ging goed .

Dat was een goede ervaring omdat dat bedrijf dat goed deed . Bedankt ! Et c. .

3. juli 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw fijne woorden! We zijn blij dat u zo’n goede ervaring met ons had. Graag gedaan – en graag tot een volgende keer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

met een kleine vertraging alles goed…

met een kleine vertraging alles goed ontvangen, na navraag bij de klantenservice werd het de dag erna bezorgd.

4. juli 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Bedankt voor uw feedback! Fijn dat alles goed is aangekomen en dat onze klantenservice u snel kon helpen. We waarderen uw geduld en vertrouwen!

Prachtige potten

Prachtige potten. Het zou wel fijn zijn als op de webshop de mogelijkheid om potten met deksels in één keer te bestellen. Nu is het wat puzzelen om de juiste deksels bij de potten te bestellen.
De bezorging duurde wat lang en de berichtgeving van Glazen en Potten was onduidelijk hierover, dat zou beter moeten. De potten waren goed verpakt met veel papier en karton en kwamen veilig aan. Ik ben er blij mee.

30. juni 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en eerlijke feedback! Wat fijn dat u zo tevreden bent met de potten en dat ze goed en veilig zijn aangekomen. Uw opmerkingen over de bestelervaring en communicatie nemen we serieus – daar kunnen en willen we zeker nog in verbeteren. Bedankt dat u dit met ons deelt!

Snel antwoord

24. juni 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw reactie!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service. We staan altijd graag voor u klaar!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bestelling voldeed aan wensen minpuntje…

Bestelling voldeed aan wensen minpuntje levertijd wordt bij bestelling niet aangegeven
Pakket wordt zonder bellen bij deur geplaatst

20. juni 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat de bestelling aan uw wensen voldeed. We nemen uw opmerkingen over de levertijd en bezorging serieus en geven dit graag door aan ons logistiek team. Bedankt voor het melden!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I am happy with my orders

I am happy with my orders. Especially the way each bottled are packaged. There was a mistake in my order but they have solved this smoothly.

10. juni 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

"Thank you for your positive feedback! We're glad to hear that you’re happy with your orders and the careful packaging. We also appreciate your understanding about the order mistake and are pleased we could resolve it smoothly!"

Klacht keurig afgehandeld.

Helaas waren de afmetingen van bestelling anders dan op de site. Maar na wat mail overleg keurig geregeld en geld retour.

30. mai 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

"Bedankt voor je feedback! Het spijt ons dat de afmetingen niet overeenkwamen met wat er op de site stond. We zijn blij dat we het netjes hebben kunnen oplossen en het geld hebben kunnen terugstorten. Bedankt voor je begrip!"

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv