Banner for Glazen-en-Potten.nl

Glazen-en-Potten.nl Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Levertijd was iets langer dan gedacht maar zending compleet, mooie potjes en alle accessoires compleet geleverd. Ben erg blij en ga weer jam maken en uitdelen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zorgvuldig verpakt zonder kans op breuk van de potjes, en de potjes zelf zijn perfect, in de maat van blikjes. Zo vul je makkelijk anderhalve liter frisdrank in 6 potjes die dan weer makkelijk in koel... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Net als de vorige keer was het prima in orde. Alle glas was goed verpakt en onbeschadigd binnen gekomen. De enige opmerking die ik wil maken is dat het pakket wel wat erg zwaar was voor de jonge en t... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

144 potten met deksels besteld. Deze werden verpakt in twee slappe dozen zonder markering dat het om breekbare goederen ging en kwamen dan ook deels gebroken aan. Geprobeerd de schade te beoorde... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Glass- og speilforhandler

Om Glazen-en-Potten.nl

Skrevet av virksomheten

Glazen-en-potten.nl overtuigt met veelzijdigheid en kwaliteit. In onze shop vindt u een uitgebreid assortiment aan glazen flessen, kunststof verpakkingen en praktische accessoires voor uiteenlopende toepassingen. Of het nu gaat om apothekersflessen voor vloeibare of strooibare inhoud, crèmepotjes, flessen met smalle of wijde hals, of gespecialiseerd laboratoriumglas – wij bieden altijd de juiste oplossing, inclusief passende sluitingen.

Naast verpakkingen leveren wij ook hoogwaardige wijngeest (primaspirit/neutrale alcohol), geliefd in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Verkrijgbaar in premium- en bio-kwaliteit, staat onze wijngeest bekend om analytische zuiverheid en neutrale smaak.

Voor bijzondere presentaties en veilige opslag vindt u bij ons tevens een selectie houten producten: van stijlvolle wijnkisten en flessencassettes tot praktische boxen voor kleine flesjes, sieraden of speelgoed. Zo combineert u bescherming met een aantrekkelijke uitstraling.

Veel van onze glazen flessen zijn bovendien ideaal als kruidenpotjes – functioneel én decoratief. Ontdek de diverse formaten, van 10 ml tot 50 ml en meer, en vind de verpakking die perfect aansluit bij uw behoeften.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

82 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Een paar dingen kwamen gebroken aan

Een paar dingen kwamen gebroken aan, niet helemaal goed genoeg beschermd in de verpakking. Verder zeer tevreden

19. mai 2026

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw eerlijke beoordeling!

Het spijt ons dat een deel van uw bestelling gebroken is aangekomen. We nemen uw opmerking over de verpakking serieus en blijven onze verpakkingsmethoden voortdurend verbeteren om transportschade zoveel mogelijk te voorkomen.

Tegelijkertijd zijn we blij om te lezen dat u verder zeer tevreden bent. Dat waarderen wij enorm.

Bedankt voor uw vertrouwen. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u binnenkort opnieuw in onze webshop te mogen verwelkomen!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede prijzen,degelijk materiaal en…

Goede prijzen,degelijk materiaal en redelijk snelle levering

9. mai 2026

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze scherpe prijzen, de degelijke kwaliteit van onze producten en de vlotte levering. Uw positieve feedback is een mooie waardering voor ons hele team.

Bedankt voor uw vertrouwen. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en kijken ernaar uit u binnenkort opnieuw in onze webshop te mogen verwelkomen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super good service and I found what I…

Super good service and I found what I need! Top

8. mai 2026

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Thank you very much for your wonderful review!

We're delighted to hear that you found exactly what you were looking for and that you were so happy with our service. Your kind words mean a lot to our entire team.

Thank you for your trust. We hope you enjoy your order and look forward to welcoming you back to our shop again soon!

Excellent service

Excellent selection, product, and reliable shipping!

6. mai 2026

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Thank you very much for your fantastic review!

We're delighted to hear that you were pleased with our wide selection, the quality of our products, and our reliable shipping service. Your positive feedback is a great motivation for our entire team.

Slechtste ervaring ooit

Normaal schrijf ik eigenlijk nooit reviews, maar na inmiddels bijna 3 maanden wachten op een passende reactie voel ik me toch genoodzaakt dit te delen.

Wij hebben meer dan 10 e-mails gestuurd over een retourzending die is verzonden naar het adres dat in hun eigen officiële retourformulier stond vermeld. Achteraf werd ineens aangegeven dat dit adres niet correct zou zijn. Sindsdien krijgen wij geen duidelijke oplossing, terugbetaling of concrete reactie meer.

De communicatie verloopt erg moeizaam en hebt nog steeds me geld niet en ben geld kwijt van retour en geen producten. Erg teleurstellend en absoluut niet de service die je van een bedrijf mag verwachten. Mocht er na maanden wel een oplossing worden aangeboden , ben ik bereid me review aan te passen, maar tot nu ben ik erg ontevreden

18. mars 2026

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat uw retourzending en de afhandeling daarvan zo zijn verlopen. Wij begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer een kwestie zo lang blijft openstaan.

Op basis van uw beschrijving is dit absoluut niet de service die wij willen bieden. Als u de retourzending heeft verstuurd naar het adres dat op ons retourformulier stond vermeld, dan nemen wij dit zeer serieus en willen wij uitzoeken waar het is misgegaan.

Wij willen deze situatie graag alsnog zo snel mogelijk oplossen. Wilt u ons alstublieft nog eenmaal uw ordernummer en de gegevens van de retourzending sturen via onze klantenservice? Wij zullen uw dossier met voorrang opnieuw beoordelen en samen met u naar een passende oplossing zoeken.

Onze excuses voor de ontstane situatie en bedankt dat u ons de kans geeft om dit alsnog recht te zetten.

Top!

Duidelijke website met overzichtelijke inhoud.
Goede afhandeling van de aankoop.
Levering was snel en de producten werden onbeschadigd geleverd ( hierbij dus ook een compliment voor de bezorgservice).

3. april 2026

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u onze website duidelijk en overzichtelijk vindt en tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. Ook zijn we blij dat uw producten snel én onbeschadigd zijn geleverd. Bedankt ook voor het compliment aan de bezorgservice – dat geven we graag door.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stevige glazen potjes met deksel

Stevige glazen potjes met deksel, ideal voor eigen gemaakte sambal. Binnen een wee geeverd prima1

27. mars 2026

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat leuk om te horen dat de glazen potjes goed bevallen en perfect geschikt zijn voor uw zelfgemaakte sambal. We zijn ook blij dat uw bestelling snel is geleverd en alles naar wens is verlopen.

Bedankt voor uw vertrouwen. Wij wensen u veel plezier met uw potjes en kijken ernaar uit u binnenkort opnieuw in onze webshop te mogen verwelkomen!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Correcte levering

De levering is correct gebeurd.
Jammer genoeg waren de glazen potjes niet verpakt per 6, terwijl ik het op die manier besteld had.

20. februar 2026

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Bedankt voor uw feedback en fijn om te horen dat de levering correct is verlopen.

Indien de glazen niet zoals besteld per 6 verpakt waren, kijken wij dit uiteraard graag voor u na. Wilt u ons uw bestelnummer sturen naar support@floracura.com
, zodat wij dit kunnen controleren?

Dank u wel voor uw melding.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top bedrijf, goede service, fijne communicatie

Mijn eerste bestelling ging perfect. Netjes ingepakt, en vlot opgestuurd. De tweede bestelling was ook vlot opgestuurd, maar enkele kapotte producten door de verzending. Dit is super vlot en netjes opgelost. Fijne communicatie. Nu mijn derde onderweg, en zal hier blijven bestellen.

30. januar 2026

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en voor uw vertrouwen!

Wat fijn om te lezen dat uw eerste bestelling perfect is verlopen en dat ook uw tweede bestelling, ondanks de transportschade, snel en naar tevredenheid is opgelost. We vinden het belangrijk om onze klanten goed te helpen wanneer er tijdens het transport iets misgaat, dus het doet ons veel plezier dat u onze service en communicatie zo waardeert.

Het is extra leuk om te horen dat uw derde bestelling inmiddels onderweg is en dat u ervoor kiest om ook in de toekomst bij ons te blijven bestellen. Dat waarderen wij enorm.

Bedankt voor uw vertrouwen. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en kijken ernaar uit u nog vaak in onze webshop te mogen verwelkomen!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Slecht verpakt en kapot

Potten besteld maar besloten de bestelling te annuleren. Reactie terug dat bestelling al verzonden was maar ik deze bij de deur kon weigeren zodat het kostenloos retour kon. Helaas is pakket voor de deur gezet en nu krijg ik het dus alleen retour als ik zelf de kosten betaal. Track en trace laat zien dat pakket nog niet bij vervoerder was op moment van mailen.

Daarnaast het probleem waardoor ik de bestelling niet kan houden, er is veel gebroken. De doos rinkelt gewoon als het verplaatst. De potten zitten per soort in een eigen kartonnen doos en dan zonder bescherming in een grote doos. Nergens "breekbaar" op de overdoos, geen enkele vorm van bescherming en dus heeft alles lekker heen en weer kunnen schudden (ook "gaten" tussen de dozen niet opgevuld). Glassplinters komen uit de doos. Dit gemaild met foto's en zelfs nu kan ik het alleen op eigen kosten terug sturen (kosten rond 15-20 euro) of ik moet doorgeven wat er kapot is. Laatste heb ik echt geen zin in gezien alle glasscherven en glassplinters. Heb 3 kinderen en honden dus wil geen onnodig gebroken glas in huis en wil mezelf ook niet snijden. Kost ook nog eens veel tijd terwijl ik het niet zo heb ingepakt. Waardeloos dit. Denk dat ik het nu alsnog op eigen kosten ga terug sturen, zoeken ze zelf maar uit wat ze ermee doen en kunnen ze zien hoe slecht het ingepakt is. En hopelijk mn geld terug. Waardeloze klantenservice.

26. januar 2026

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat uw bestelling op deze manier is verlopen. Wij begrijpen heel goed dat dit een zeer vervelende situatie is, zeker wanneer een pakket met gebroken glas wordt geleverd en u zich zorgen moet maken over de veiligheid in huis.

Ook begrijpen wij uw teleurstelling over de communicatie rondom de annulering en de retourzending. Op basis van uw beschrijving is dit niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij willen deze situatie graag alsnog zorgvuldig oplossen. U hoeft zich niet onnodig bloot te stellen aan glasscherven om een schadeclaim af te handelen. Neem alstublieft nog één keer contact met ons op onder vermelding van uw ordernummer. Wij zullen uw dossier met voorrang opnieuw beoordelen en samen met u zoeken naar een passende oplossing, inclusief de afhandeling van de transportschade en de retour.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u ons de kans geeft om dit alsnog recht te zetten.

The worst company ever

The worst company ever. they behave like a scam. please stay away. i bought items since last year Dec 2025 and until now its one story to the other. the available telephone is incorrect when you call. if you try to chat with them, they will disconnect the chat and deactivate the chatting option. they are scam. do not buy from this guys.

13. januar 2026

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Thank you for your feedback. We’re truly sorry to hear about your experience and understand your frustration.

This is absolutely not the level of service we want to provide. We take your concerns very seriously and would like to clarify your order status and resolve this as quickly as possible.

Please contact us directly at support@floracura.com
with your order number, so we can look into your case immediately.

We also apologize if you had trouble reaching us by chat. We are reviewing this to ensure our contact options work reliably.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

19 december een bestelling geplaatst en…

19 december een bestelling geplaatst en een track &trace nummer ontvangen.
Alleen blijft deze bestelling staan in het depot van DPD.
Inmiddels contact gezocht via de mail met glazen en potten.nl.
Helaas nul reactie inmiddels is het 1 januari.
Waardeloos.
Gelukkig nog geen betaling gedaan.

1. januar 2026

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons dat uw bestelling bij het DPD-depot is blijven liggen en dat u tot 01.01. geen reactie van ons heeft ontvangen.

Door de feestdagen rond Kerst en Nieuwjaar zijn er helaas vertragingen ontstaan bij de levering en bij de verwerking van aanvragen. We begrijpen heel goed dat dit erg vervelend voor u was.

Mocht er op dit moment nog steeds onduidelijkheid of een probleem zijn met de levering, neem dan gerust opnieuw contact met ons op met uw bestelnummer via support@floracura.com
– wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.

snel geleverd

22. desember 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Dank u wel voor uw feedback! Fijn om te horen dat de levering snel was.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Onmogelijk contact te krijgen met deze…

Onmogelijk contact te krijgen met deze partij. Mail werkt niet, er is geen telefoonnummer, heb geen mail gekregen met bevestiging dat mijn bestelling ontvangen en verwerkt is.

14. desember 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Enkele dagen geleden deed zich helaas een tijdelijke technische storing voor op onze server. Tijdens deze periode konden sommige orderbevestigingen en contactaanvragen niet correct worden verzonden of ontvangen. Dit probleem is inmiddels volledig verholpen.

Alle bestellingen worden uiteraard normaal verwerkt en verzonden. Neem alstublieft met uw ordernummer rechtstreeks contact met ons op via glazen-en-potten.nl@floracura.net
, zodat wij uw bestelling direct kunnen controleren en afhandelen.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Wat enorm slecht!!

Wat enorm slecht!!! bestelling ontvangen maar zonder deksels ( dat kan helaas gebeuren ) chat werkt niet, telefoonnummer werk niet, e-mail komt niet aan. Dus als je een probleem hebt, waardeloos! contact met dit bedrijf maken lukt niet en willen ze blijkbaar niet. Edit: probleem opgelost, hoop dat ze de bereikbaarheid verbeteren.

1. desember 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons zeer dat uw bestelling onvolledig is aangekomen en dat u ons niet kon bereiken – dat hoort niet zo te gaan.

Wilt u ons alstublieft kort mailen via glazen-en-potten.nl@floracura.net
met uw bestelnummer? Dan zorgen we direct voor een gratis na- of vervangende levering van de ontbrekende deksels.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Nog in afwachting van reactie

Bestelling van flessen ging op zich goed. Echter nu flessen zonder dop ontvangen. Een e-mail gestuurd naar het adres wat genoemd is op de website onder Contact , maar die blijkt onbestelbaar. Ook reply gedaan op de bestelbevestiging, maar nog geen reactie helaas.
Ik vond ergens ook een telefoonnummer, maar daar komt de hele tijd een bandje dat het gesprek niet kan worden opgezet. Bij de KvK is het bedrijf niet te vinden en FliraCura wat ook in de correspondentie voorkomt is uitgeschreven bij de KvK. Ik hoop snel wat te horen eigenlijk.
Aanvulling, het is goed gekomen. De doppen zijn nagestuurd en Ik heb ze inmiddels ook ontvangen.

13. november 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Het spijt ons zeer te horen dat u flessen zonder dop heeft ontvangen en ons tot nu toe niet heeft kunnen bereiken. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Neem alstublieft rechtstreeks contact op met onze support via glazen-en-potten.nl@floracura.net
of gebruik onze live chat in onze shop, zodat wij u snel kunnen helpen. We lossen dit graag zo spoedig mogelijk voor u op.

Hartelijk dank voor uw geduld en begrip.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede prijs kwaliteit en compleet…

Goede prijs kwaliteit en compleet geleverd

5. november 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de goede prijs-kwaliteitverhouding en de complete levering.

We helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling!

Prima!

Duidelijke weergave op de bestelsite. Snelle levering. Heel goed verpakt (hulde) en prima service!

30. oktober 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw prachtige feedback! Geweldig om te horen dat de productweergave duidelijk was, de levering snel verliep en alles uitstekend was verpakt. Bedankt voor uw complimenten!

Fijn dat u ook onze service waardeert — we helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling!

Producten zijn goed.

Producten zijn goed.
De bezorging was in eerste instantie niet zo best.
Ze gaven aan dat het probleem bij vervoerder lag, daar kunnen ze weinig aan doen.
Maar na enig mail verkeer hebben ze de bestelling weederom gestuurd en deze kwam wel in 4 dagen.

25. oktober 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten en dat de tweede levering snel en goed is verlopen. Helaas kunnen er soms problemen ontstaan bij de vervoerder, waar wij maar beperkt invloed op hebben — toch doen wij altijd ons best om het snel en correct op te lossen, zoals in uw geval.

We waarderen uw begrip en vertrouwen, en hopen u binnenkort weer als klant te mogen verwelkomen.

Mooie potjes, tevreden

Mooie potjes, enigste nadeel is dat het veel langer duurt als op de site vermeld staat. Mijn levering duurde 3 weken. In principe geen probleem als je dat weet.

7. oktober 2025

Svar fra Glazen-en-Potten.nl

Bedankt voor uw vriendelijke feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de potjes. We begrijpen uw opmerking over de levertijd — drie weken is inderdaad langer dan beloofd, en dat had duidelijker moeten worden gecommuniceerd. We werken momenteel aan verbeteringen in onze logistiek zodat toekomstige leveringen weer binnen de normale termijn plaatsvinden. Bedankt voor uw begrip!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv