In het verleden heb ik via giftcards.nl meerdere cadeaukaarten gekocht. Na 2.5 jaar wou ik deze kaarten gebruiken voor een aankoop. Blijkt dat dit bedrijf maar 2 jaar hanteert als geldigheid, terwijl... Vis mer

Selskapet har svart
Bedrijf is vlot in vragen beantwoorden, resultaat was prima. Voor mij als 65+ was het niet duidelijk dat het e-mail adres dat ik moet invullen voor de begunstigde van de giftcard was of dat het van d... Vis mer
Selskapet har svart
Giftcards.nl is de grootste online aanbieder van cadeaukaarten van diverse winkels. Een cadeaukaart is de moderne cadeaubon in de vorm van een creditcard en is eenvoudig online te bestellen en af te rekenen met iDEAL. Een leuk en passend cadeautje is dus zo gevonden!
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snel geleverd alleen jammer dat ik de hotelgiftkaarten niet krijg alleen bij fysieke bonnen??

Svar fra Giftcards.nl
Variatie en keuze is goed, maar het word haast actief lastig gemaakt om cards in te wisselen, je moet zoeken naar de mogelijkheden als je iets wilt gebruiken ipv iets nieuws wilt kopen.

Svar fra Giftcards.nl
Helaas hebben we de giftcard niet mogen ontvangen

Svar fra Giftcards.nl
Cadeau kaart niet ontvangen bij de jarige. Wacht op antwoordt nu

Svar fra Giftcards.nl
Gewoon via internet besteld en betaald.
En kreeg de bon via mail opgestuurd

Svar fra Giftcards.nl
Giftcards worden niet binnen de afgesproken tijd verstuurd helaas

Svar fra Giftcards.nl
Super snel geleverd en alles was makkelijk om te bestellen en vinden

Svar fra Giftcards.nl
Handig dat je de kaart bij veel bedrijven kan omwisselen

Svar fra Giftcards.nl
Aankoop verloopt vlot. Maar graag een printversie in PDF cadeaubon/giftcard i.p.v. een mal die je moet afdrukken met ze code. Niet echt leuk om als cadeau af te geven.

Svar fra Giftcards.nl
Zeer snelle reactie op mijn vraag en direct goed geholpen!

Svar fra Giftcards.nl
De cadeaukaart was niet ontvangen bij degene waarvoor de kaart was bestemd. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik de volgende morgen een bevestiging en binnen 1 uur was het probleem opgelost. De mail was persoonlijk en klantvriendelijk.

Svar fra Giftcards.nl
Zo makkelijk vanaf de bank een gifcard online versturen naar je vriendin die een nieuwe woning heeft. Per e-mail……. Geweldig. Zij verrast met haar IKEA bon en ik nog met mijn been in het gips op de bank. Ik ben dan even nutteloos omdat ik niet kan helpen klussen maar mijn vriendin is blij dat ze iets moois kan uitzoeken voor haar nieuwe woning. Wim win situatie. Binnen 10 minuten had ze haar cadeau kaart. Gegevens invullen, online afrekenen en VOILA! Zo simpel.

Svar fra Giftcards.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.