Banner for Giftcards.nl

TrustScore 3.5 av 5

3,5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De cadeaukaart was niet ontvangen bij degene waarvoor de kaart was bestemd. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik de volgende morgen een bevestiging en binnen 1 uur was het probleem opgelost. De... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zo makkelijk vanaf de bank een gifcard online versturen naar je vriendin die een nieuwe woning heeft. Per e-mail……. Geweldig. Zij verrast met haar IKEA bon en ik nog met mijn been in het gips op de ba... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Bedrijf is vlot in vragen beantwoorden, resultaat was prima. Voor mij als 65+ was het niet duidelijk dat het e-mail adres dat ik moet invullen voor de begunstigde van de giftcard was of dat het van d... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Gavebutikk
  2. Firmagaveleverandør

Skrevet av virksomheten

Giftcards.nl is de grootste online aanbieder van cadeaukaarten van diverse winkels. Een cadeaukaart is de moderne cadeaubon in de vorm van een creditcard en is eenvoudig online te bestellen en af te rekenen met iDEAL. Een leuk en passend cadeautje is dus zo gevonden!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Een Thuisbezorgdcard besteld voor een verjaardag...de kaart kwam echter 1 maand later pas binnen..dus heb ik hem een paar maanden later aan iemand anders cadeau gedaan...echter deze kaart is niet bruikbaar...saldo is niet te zien enz enz. Na contact met de klantenservice zeggen ze doodleuk dat de card niet bij hun vandaan komt, ik heb 2 bewijzen opgestuurd, maar krijg geen reactie...

9. juni 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service, heldere communicatie, netjes op tijd geleverd.

1. november 2025

Hallo,

Fijn om te horen dat je de service goed vindt en de communicatie helder was, en dat alles netjes op tijd is geleverd.

snelle service!

6. mars 2026

Hallo Geeta,

Fijn om te horen dat je de service als snel ervaart.

Bioscoopbon gekocht

Bioscoopbon gekocht. Geld is afgeschreven maar ik heb nooit een mail of bon gekregen. Bizar.

2. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hallo Emma,

Bedankt voor je review. Vervelend om te vernemen dat je de bioscoopbon nog niet hebt ontvangen. Stuur ons gerust even een e-mail met je ordernummer, dan kijken we dit graag voor je na en helpen we je verder.

Shania

e-voucher niet ontvangen

Heb de e-voucher nog steeds niet ontvangen

11. mai 2026

Hallo Glenn,

Bedankt voor je review. Mogelijk dat je voucher in de spamfolder is beland. Indien het hier niet te vinden is, stuur ons gerust een mail en dan sturen wij het direct opnieuw naar je op.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

12. mai 2026

Hallo mevrouw Engels,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles makkelijk en snel is verlopen, precies zoals bedoeld.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Cadeaukaart ingewisseld voor een…

Cadeaukaart ingewisseld voor een bol.com kaart. Deze helaas nooit ontvangen

18. februar 2026

Hallo Niek,

Het is mogelijk dat de e-voucher in je spamfolder of promotiemap is beland, dus vergeet niet om deze te controleren. Ik heb de e-voucher zojuist opnieuw verzonden naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Veel plezier met het inwisselen van je cadeaukaart!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik wilde op de Rituals site bestellen…

Ik wilde op de Rituals site bestellen maar kan niet verzilveren hij pakt de code niet dus ik moet er nu speciaal voor naar de winkel zodat zij me kunnen helpen
Met vr groet M de Waard

9. mai 2026

Hallo,

Dank voor je bericht. De voorwaarden en mogelijkheden van de cadeaubonnen worden bepaald door onze partners zelf. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

Lekker snel geregeld

Lekker snel geregeld

6. mai 2026

Hallo Perry,

Fijn om te horen dat alles lekker snel is geregeld.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb betaald en mijn code niet eens…

Ik heb betaald en mijn code niet eens gekregen
Heel jammer weer

11. mai 2026

Beste Christiano,

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat het niet duidelijk is en dat je nog geen code hebt ontvangen. Wij zijn er natuurlijk gewoon om je hierbij te helpen. Via chat, telefoon of e-mail kunnen wij samen kijken wat er misgaat.

Is het inmiddels al gelukt? Mocht het nog niet gelukt zijn, stuur dan gerust een e-mail naar info@cadeaubon.nl, dan helpen wij je zo snel mogelijk verder.

Rebecca

Prima ervaring! Top!

Prima ervaring! Alles ging goed en snel!

1. mai 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat je een prima ervaring hebt gehad en dat alles goed en snel is verlopen.

Vooral het gemak

8. mai 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat je vooral het gemak waardeert.

7. mai 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat de levering snel was.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb tot de dag van vandaag nog…

Ik heb tot de dag van vandaag nog steeds niet mijn online giftcard gekregen. Ik heb een mail gestuurd, waarin ik een dag later antwoord op kreeg en een ticketnummer. Maar we zijn nu 2 dagen verder en helaas nog steeds geen gehoor.

5. mai 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je feedback. Eerst ontvang je altijd de bevestigingsmail en daarna volgt de e-mail met de giftcard/voucher erin.

Heb je deze inmiddels al ontvangen? Mocht dat niet het geval zijn, stuur dan gerust even een e-mail naar info@cadeaubon.nl, dan kijken wij het graag voor je na.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Beoordelingmailtje voor het product binnen is.

Bevestigings mailtje en beoordeelings mailtje binnen maar nog geen giftcard mailtje.

7. mai 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je feedback. Dat klopt inderdaad. Eerst ontvang je altijd de bevestigingsmail en daarna volgt de e-mail met de giftcard/voucher erin.

Rebecca

Makkelijk en simpel

Het was makkelijk en simpel om een giftcard te kiezen

6. mai 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat het makkelijk en simpel was om een giftcard te kiezen.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Snel geleverd alleen jammer dat ik de

Snel geleverd alleen jammer dat ik de hotelgiftkaarten niet krijg alleen bij fysieke bonnen??

5. mai 2026

Hallo Karin,

Dank voor je bericht. Je mag ons hierover gerust mailen, dan kunnen we de Hotelgift vouchers alsnog naar je toesturen. De voorraad is inmiddels weer aangevuld.

(verzonden via e-mail)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv