dief ik ging met mij goede nintendo…
dief ik ging met mij goede nintendo swith bijna nieuwe alleen een joy-con doet het niet meer, ik kreeg 20€ aanbod ...

Svar fra Gameshop
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Gameshop
Had ik een ps3 pakket gekocht. Een spel was helaas te beschadigd. Berichtje gestuurd en direct geld terug gekregen + een extra gratis spel gekregen.
Goede snelle service!!!
Goed bedrijf snel verzonden en goede kwaliteit
2/2 een ps4 besteld, echter was deze defect. Aangegeven dat deze retour kwam. Retour niet aangenomen en kwam terug thuis aan. 2e x geretourneerd. Uiteindelijk na veel aandringen opgehaald in afhaalpunt. 30 euro retourkosten voor een defect product. Geen reactie op mail wathsapp telefoon. 3 maanden!!! later nog steeds geen oplossing! Ik lees in andere reviews dat er nog meer een defect product ontvangen hebben dus let op!!! Ik heb melding gedaan bij consuwijzer. En raad dit bedrijf NIET aan.
Correcte afhandeling van je bestelling.
Mocht je problemen hebben het installeren van het gekochte product, ze blijven je vriendelijk te woord staan en helpen je desgewenst op afstand verder tot je tevreden bent.
Voor klantvriendelijkheid krijgen ze van mij een 10.
hier kunnen veel bedrijven nog veel van leren hoe ze met klanten moeten omgaan.
ik ben zeer tevreden.
Frank
Ik kom graag in de winkel in de Schoolstraat. De gameshop heeft de normale nieuwe releases, maar daarnaast ook een heleboel leuke gadgets, figurines, en andere game gerelateerde merchandise. Verder kun je er ook een enorme hoeveelheid games voor oude consoles vinden. Is er een specifieke Playstation 1, 2 of 3 game die je altijd nog eens hebt willen spelen, een PC game uit 2002 of zelfs games voor Saturn, Megadrive, Dreamcast of originele Xbox? Dan kun je bij de gameshop terecht.
Ze zijn misschien niet in alles de goedkoopste, maar als je kijkt naar het totaalplaatje, met zo'n breed aanbod, dan is dit wat mij betreft de leukste game winkel die er is!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.