Frøhus Anmeldelser

4,8

Vil opfordre til at købe økologisk til haven, drivhuset osv. Mange spændende sorter i tomater bl.a. og blomsterløg- god vejledning i plantning. Kan anbefale den gode og personlige kontakt. Var held... Vis mer

Mit andet køb fra Frøhus, igen super tilfreds. Meget hurtig levering, mere end man kan tillade sig at forvente af en small business. Igen med en lille personlig frøhilsen. Det er bare rarest at støtt... Vis mer

1. Hage
  2. også i
  3. Frøleverandør
  4. Hagesenter
  5. Økologiske varer

Frøhus er din frøshop til økologiske frø og blomsterløg, alt fra grøntsagsfrø, urtefrø, lægeplantefrø, blomsterfrø og vilde blomsterfrø.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Var lidt ærgelig over at man kunne se…

Var lidt ærgelig over at man kunne se hvad der var i pakken, det skulle være en overraskelse .

14. oktober 2024

Svar fra Frøhus

Hej Jytte, tak for feedback, næste gang må du meget gerne skrive i kommentaren hvis du vil at det skal være pakket ind så ordner vi det. Velkommen tilbage igen. vh Magdalena

Kanon godt firma.

Kanon godt firma.. fik en lille gave med i købet. Leveret til tiden 😃

13. oktober 2024

Svar fra Frøhus

Tak Jacob, det er jeg meget glad for at høre. Velkommen tilbage til Frøhus igen.

jeg synes jeg fik det lovede meget…

jeg synes jeg fik det lovede meget hurtigt, det er meget gode varer, og man får personlig frøhilsen fra egen have, det er meget sødt.

23. september 2024

Svar fra Frøhus

Tak Mette, håber du bliver glad for dine frø og blomsterløg. Velkommen tilbage! vh Magdalena

Jeg bestilte økologiske tulipanløg og…

Jeg bestilte økologiske tulipanløg og påskeliljeløg den 12/9 på Frøhus' hjemmeside til afhentning, og allerede efter 1 time var bestillingen klar til afhentning. Det er et godt udvalg, og det er fantastisk, at det er økologisk. På alle poser stod der også, hvor tæt tulipanerne skulle plantes, men også hvilken dybde de skulle plantes i jorden. Jeg indså, at jeg hele mit liv har plantet både påskeliljer og tulipaner for overfladisk i jorden. Nu ser jeg frem til foråret for at se de smukke blomster, jeg har gravet ned i jorden.

12. september 2024

Svar fra Frøhus

Tak Ronja for din meget søde review, velkommen tilbage igen! vh Magdalena

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, indbydende produkter

22. september 2024

Svar fra Frøhus

Tak Helene! Håber du bliver glad for dine blomsterløg når de kommer op i foråret. vh Magdalena

Rigtig dejligt med en fint og flot…

Rigtig dejligt med en fint og flot udvalg af økologiske blomsterløg. Pakken kom hurtigt og løgene er pæne.
Meget tilfreds og er gerne kunde der i fremtiden.

8. september 2024

Svar fra Frøhus

Tak Anna, håber du bliver glad for dine blomster når dem kommer op i foråret! Velkommen tilbage til Frøhus igen

Rigtig god oplevelse.

Stort udvalg og især er jeg glad for at de har økologiske tulipanløg. Hurtig levering, dog ret dyr fragt, men det bliver så leveret til døren. Men fragten gør at jeg ikke kommer til at bruge den rabatkode jeg har fået.

4. september 2024

Svar fra Frøhus

Hej Charlotte, tak for din feedback. Åhh jeg ønsker også jeg kan tilbyde billigere fragt men desværre er priserne blivet meget dyrere i år. Jeg har stadigt fast fragt på frø og hvis du bare bestiller frø så koster det alltid 40 kr i fragt. Håber at se dig igen på Frøhus i fremtiden. Vh Magdalena