Vil opfordre til at købe økologisk til haven, drivhuset osv. Mange spændende sorter i tomater bl.a. og blomsterløg- god vejledning i plantning. Kan anbefale den gode og personlige kontakt. Var held... Vis mer
Selskapet har svart
Mit andet køb fra Frøhus, igen super tilfreds. Meget hurtig levering, mere end man kan tillade sig at forvente af en small business. Igen med en lille personlig frøhilsen. Det er bare rarest at støtt... Vis mer
Selskapet har svart
Frøhus er din frøshop til økologiske frø og blomsterløg, alt fra grøntsagsfrø, urtefrø, lægeplantefrø, blomsterfrø og vilde blomsterfrø.
Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Var lidt ærgelig over at man kunne se hvad der var i pakken, det skulle være en overraskelse .

Svar fra Frøhus
Kanon godt firma.. fik en lille gave med i købet. Leveret til tiden 😃

Svar fra Frøhus
jeg synes jeg fik det lovede meget hurtigt, det er meget gode varer, og man får personlig frøhilsen fra egen have, det er meget sødt.

Svar fra Frøhus
Jeg bestilte økologiske tulipanløg og påskeliljeløg den 12/9 på Frøhus' hjemmeside til afhentning, og allerede efter 1 time var bestillingen klar til afhentning. Det er et godt udvalg, og det er fantastisk, at det er økologisk. På alle poser stod der også, hvor tæt tulipanerne skulle plantes, men også hvilken dybde de skulle plantes i jorden. Jeg indså, at jeg hele mit liv har plantet både påskeliljer og tulipaner for overfladisk i jorden. Nu ser jeg frem til foråret for at se de smukke blomster, jeg har gravet ned i jorden.

Svar fra Frøhus
Rigtig dejligt med en fint og flot udvalg af økologiske blomsterløg. Pakken kom hurtigt og løgene er pæne.
Meget tilfreds og er gerne kunde der i fremtiden.

Svar fra Frøhus
Stort udvalg og især er jeg glad for at de har økologiske tulipanløg. Hurtig levering, dog ret dyr fragt, men det bliver så leveret til døren. Men fragten gør at jeg ikke kommer til at bruge den rabatkode jeg har fået.

Fantastisk service and lynhurtig forsendelse. Jeg vil sikkert anbefaler 💜📢

Svar fra Frøhus
Hurtig levering og en lille sød hilsen med i pakken
Ikke sidste gang jeg skal handle med jer

Svar fra Frøhus
Den dejlige hilsen man fik med lidt nyt spændende frø. Og selvfølgelig den hurtige levering.🥰

Svar fra Frøhus
Det positive ligger mest i at frøene er Økologiske, også blomsterne. Lille butik -endnu - hurtig hjemmelevering med DAO til kr.35.

Svar fra Frøhus
Stort utbud av både ätliga grönsaker och blommande blommor. Snabb och enkel webshop. Löp och köp!

Svar fra Frøhus
Fik en sød håndskreven besked og ekstra frø fra hjemmedyrkning, kan klart anbefales

Svar fra Frøhus
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.