Vil opfordre til at købe økologisk til haven, drivhuset osv. Mange spændende sorter i tomater bl.a. og blomsterløg- god vejledning i plantning. Kan anbefale den gode og personlige kontakt. Var held... Vis mer

Jeg bestilte økologiske tulipanløg og påskeliljeløg den 12/9 på Frøhus' hjemmeside til afhentning, og allerede efter 1 time var bestillingen klar til afhentning. Det er et godt udvalg, og det er fan... Vis mer

Stort udvalg og især er jeg glad for at de har økologiske tulipanløg. Hurtig levering, dog ret dyr fragt, men det bliver så leveret til døren. Men fragten gør at jeg ikke kommer til at bruge den rabat... Vis mer

1. Hage
  2. Hagesenter
  3. Økologiske varer
  4. Frøleverandør

Frøhus er din frøshop til økologiske frø og blomsterløg, alt fra grøntsagsfrø, urtefrø, lægeplantefrø, blomsterfrø og vilde blomsterfrø.

4,8

Enestående

Super

Super, lækre produkter og lynhurtig levering. Kun de bedste anbefalinger herfra :-)

4. september 2025

Svar fra Frøhus

Hej Maria, tak for dejlig review! vh

Nice, organic, special seeds 🧡🌺🐝

One year later, I ordered again and I could not be more happy 😊 She remembered me and again she shared a present from her garden.

You can definitely see the love in the orders!

Thank you Magdalena with the beautiful name and with the nice, organic, special seeds 🧡🌺🐝

30. april 2025

Svar fra Frøhus

Hey Dimitra, thank you very much for your amazing review! Always welcome back again to Frøhus. Have a wonderful day! vh Magdalena

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Kunne ikke afhente pakken hos frøhus, pga sygdom, så blev den afleveret på adressen 🤩
Tusind tak for hjælpen 🙏
Susanne Rud

28. mars 2025

Svar fra Frøhus

Mange tak for sød review, velkommen tilbage. vh Magdalena fra Frøhus

Bedste service

Bedste service og vejledning. Bedste økologiske frø med uovertruffen spireevne.

28. mars 2025

Mange tak Catherine! Velkommen tilbage som altid. vh Magdalena fra Frøhus

100%

Hurtig lev. og de rigtige frø, kunne ikke være bedre!!

16. mars 2025

Tak for fin anmeldelse Peer, rigtigt god dag til dig. vh Magdalena fra Frøhus

Alt er ok.

Fine økoogiske frø, godt udvalg, hurtig levering.
Flot indpakning og en gratis gave i pakken.

24. januar 2025

Mange tak for fin review Anne, velkommen tilbage igen. vh Magdalena fra Frøhus

Økologiske blomsterfrø/løg - fine og stort udvalg

Vil opfordre til at købe økologisk til haven, drivhuset osv.
Kan anbefale den gode og personlige kontakt.
Var heldig ved afhentning at få nogle ekstra poser blomsterløg med her sidst på sæsonen. Tusind tak for det.

9. desember 2024

Tak for fin review Pia. Velkommen tilbage igen til Frøhus. Vh Magdalena

Virkelig god service

Virkelig god service, hurtig levering og fine produkter. Kun det bedste herfra 🤩

1. desember 2024

Svar fra Frøhus

Hej Maria, tak for en dejlig review og håber du får en god jul og Nytår. vh Magdalena fra Frøhus

Mit andet køb fra Frøhus

Mit andet køb fra Frøhus, igen super tilfreds. Meget hurtig levering, mere end man kan tillade sig at forvente af en small business. Igen med en lille personlig frøhilsen. Det er bare rarest at støtte små passionerede firmaer.
Tak til Frøhus.

29. november 2024

Svar fra Frøhus

Mange tak igen for en super sød review. Det glæder en frø-sjæl som mig. vh Magdalena fra Frøhus

God kvalitet

De økologiske blomsterløg var af fin kvalitet, og der var superhurtig betjening.

21. oktober 2024

Mange Tak Maren, velkommen tilbage igen. vh Magdalena fra Frøhus