Vil opfordre til at købe økologisk til haven, drivhuset osv. Mange spændende sorter i tomater bl.a. og blomsterløg- god vejledning i plantning. Kan anbefale den gode og personlige kontakt. Var held... Vis mer
Jeg bestilte økologiske tulipanløg og påskeliljeløg den 12/9 på Frøhus' hjemmeside til afhentning, og allerede efter 1 time var bestillingen klar til afhentning. Det er et godt udvalg, og det er fan... Vis mer
Stort udvalg og især er jeg glad for at de har økologiske tulipanløg. Hurtig levering, dog ret dyr fragt, men det bliver så leveret til døren. Men fragten gør at jeg ikke kommer til at bruge den rabat... Vis mer
Frøhus er din frøshop til økologiske frø og blomsterløg, alt fra grøntsagsfrø, urtefrø, lægeplantefrø, blomsterfrø og vilde blomsterfrø.
Danmark
Super, lækre produkter og lynhurtig levering. Kun de bedste anbefalinger herfra :-)

Svar fra Frøhus
Forholdsvis hurtig levering og produkterne var som forventet.
Hurtig levering med gode produkter til en fin pris.
Super.

Svar fra Frøhus
One year later, I ordered again and I could not be more happy 😊 She remembered me and again she shared a present from her garden.
You can definitely see the love in the orders!
Thank you Magdalena with the beautiful name and with the nice, organic, special seeds 🧡🌺🐝

Svar fra Frøhus
Helt fantastisk service. Kunne ikke afhente pakken hos frøhus, pga sygdom, så blev den afleveret på adressen 🤩
Tusind tak for hjælpen 🙏
Susanne Rud

Svar fra Frøhus
Bedste service og vejledning. Bedste økologiske frø med uovertruffen spireevne.

Svar fra Frøhus
God gammeldags personlig service. Og et spændende udvalg.

Svar fra Frøhus
Fine økoogiske frø, godt udvalg, hurtig levering.
Flot indpakning og en gratis gave i pakken.

Svar fra Frøhus
Mycket bra kvalitet på fröerna! Och snabb leverans med fin paketering!

Svar fra Frøhus
Vil opfordre til at købe økologisk til haven, drivhuset osv.
Kan anbefale den gode og personlige kontakt.
Var heldig ved afhentning at få nogle ekstra poser blomsterløg med her sidst på sæsonen. Tusind tak for det.

Svar fra Frøhus
Virkelig god service, hurtig levering og fine produkter. Kun det bedste herfra 🤩

Svar fra Frøhus
Mit andet køb fra Frøhus, igen super tilfreds. Meget hurtig levering, mere end man kan tillade sig at forvente af en small business. Igen med en lille personlig frøhilsen. Det er bare rarest at støtte små passionerede firmaer.
Tak til Frøhus.

Svar fra Frøhus
De økologiske blomsterløg var af fin kvalitet, og der var superhurtig betjening.

Svar fra Frøhus
Overskuelig webshop med mange fine løg at vælge imellem. Hurtig levering