Totalt handlingslammet selskap som ikke bør brukes
Totalt handlingslammet selskap, har nå ventet i 10 uker på en container fra KINA.
Normal forsendelsestider er 4 uker
Fikk først 2 ekstra uker transporttid pga. uroligheter i Rødehavet som resulterte i at skipet måtte gå rundt Afrika.
Dette kan selvsagt ikke Freja noe for men det er en del av historien som jeg velger å skrive her siden jeg er sikker på at freja kommer til å legge skylden på dette i sitt svar på denne anmeldelsen.
Når skipet ankommer Bremerhaven i Tyskland tar det over 2 uker før freja greier å få min container på skip mot norge (min havn er Kristiansand som er ca 12 timers seilas med shuttelbåt fra Bremerhaven)
Allerede når containeren var i Bremerhaven kontaktet jeg Freja får å forsøke å få fraktet containeren på bil den siste biten til norge men freja kunne ikke få dette til. Når endelig containeren er på båt mot Kristiansand som er første havn båten skal til så får vi beskjed om at båten har endret rute å skal først til Stavanger, Bergen og Ålesund før den skal til Kristiansand....... denne turen skal ta ytterligere 1 uke. Når jeg tar kontakt for å få containeren på bil fra Stavanger eller Bergen så får jeg igjen beskjed om at dette ikke er mulig. Båten har nå sneglet seg oppover vestlandskysten å ligger nå på femte dagen i Ålesund den siste ekstra uka er passert å jeg lurer på om denne containeren noen gang kommer til å bli levert.
Som om ikke dette er nok forlanger de 72 000 +mva for frakten. normalpris er mellom 20 og 25 000.
Utrolig surt å ikke sjekke andres erfaringer før man bestiller en slik frakt for anmeldelsene her taler sitt tydelige språk.... Ikke engang vurder å bruke dette selskapet. Til personen fra freja som skal svare på denne vurderingen. liten vits i å be meg ta kontakt slik at dere kan løse denne saken for meg siden jeg har en mailkorrespondanse som er like lang som en telefonkatalog........

Svar fra FREJA Transport & Logistics A/S