De jurist wist snel de kern van mijn zaak te doorgronden, luisterde goed en werkte zorgvuldig en feitelijk. Haar rustige maar doortastende aanpak gaf mij vertrouwen en duidelijkheid. Ze stond sterk vo... Vis mer
Se hva andre synes
Goed bijgestaan bij een geschil met werkgever, wat een stukje druk en stress wegneemt. Je hoeft het gevecht niet alleen aan te gaan. Mijn geschil begon in januari, vanaf februari juridische hulp vanui... Vis mer
Geholpen door fnv met de keuzes die je kan maken als je met vroegpensioen gaat.Er zijn veel verschillende mogelijkheden hoe je je pensioen en rvu uitkering ontvangt.Daar duidelijke uitleg over gehad,e... Vis mer
FNV en dienstverlening zijn eigenlijk altijd hand in hand gegaan. Ze leveren top hulp voor alle leden. De juristen die zij betrekken zijn deskundig en vriendelijk. Dit was niet de eerste keer dat ik v... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
De FNV is de grootste vakbond van Nederland. Wij komen op voor jouw belangen op het gebied van werk en inkomen. Een vakbond is een groep werknemers die zich verenigt. Zodat de werkgever niet de enige is die ‘macht’ heeft op de werkvloer. Als je uitzoomt, is ‘de vakbond’ dus het totaal aan mensen die lid zijn. Concreet doen bestuurders voor de leden bijvoorbeeld de cao-onderhandelingen, behartigen hun belangen in Den Haag, geven juridische hulp en voeren campagne voor betere arbeidsomstandigheden voor alle werknemers. Om dat werk te laten uitvoeren betalen de leden iedere maand contributie. Bij het lidmaatschap van de FNV komen allerlei persoonlijke voordelen: - Invloed op je arbeidsvoorwaarden (meepraten over jouw cao) - Hulp bij een toekomstig arbeidsconflict (gedoe op je werk? Wij helpen je) - Hulp bij letselschade en beroepsziekte (word je ziek? Wij kennen jouw rechten) - Persoonlijk advies over werk en loopbaan (als je vragen hebt, kun je altijd bellen) - Korting met je ledenpas (voordelen speciaal voor leden)
Kontaktopplysninger
Hertogswetering 163, 1431 DJ, Utrecht, Nederland
- Info@fnv.nl
- www.fnv.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 53 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
onvoorzien ontslag vlak voor pensioen
Uitstekend advies binnen ontslagtraject. De zaak loopt nog, maar ik weet waar ik aan toe ben.
Fysiek op gesprek geweest bij…
Fysiek op gesprek geweest bij consulenten in Ommen. Zeer vriendelijke, behulpzame mensen die luisteren naar alles en goed advies geven. Na het gesprek een e-mail gekregen met kort verslag en ook de mogelijkheid om rechtstreeks te reageren naar die consulent mocht het probleem onopgelost blijven. Ik was gerustgesteld weer weggegaan na het gesprek. Ze namen echt de tijd voor mij!
Altijd netjes en goed geholpen door Fnv.
Ik ben 37 jaar lid van FNV en in al die jaren een aantal keer hulp nodig gehad ook een rechtszaak en altijd netjes en duidelijk te woord gestaan en goed geholpen door fnv en fnv juridisch en netjes opgelost.
Het was goed
Fijn geholpen door de Fnv
Fijn geholpen door de Fnv, de juriste heeft me van alles heel goed op de hoogte gehouden en in begrijpelijke taal uitgelegd. Ze heeft me vele zorgen uit handen genomen 🙏🙏🙏
goede service
Hulp en advies gevraagd en gehad over…
Hulp en advies gevraagd en gehad over hoe bepaalde zaken lopen.
En zeer kundig en vriendelijk geholpen.
Bij zowel de jurist en wia expert.
Toppers
De telefoongesprek van telefonisch was…
De telefoongesprek van telefonisch was goed
contact liep zeer goed
contact liep zeer goed, er werd goed geluisterd, mee gedacht, en advies gegeven wat ik wat mee kon.
Ook voor de toekomst
Goede service en betrokken consulenten…
Goede service en betrokken consulenten bij het vakbondshuis.
Denken met je mee naar oplossingen
Denken met je mee naar oplossingen
Ze kunnen goed helpen met vragen die…
Ze kunnen goed helpen met vragen die je stelt heeft en hun geode uit leg
Top ondersteuning gehad
Fijn om ondersteuning te krijgen bij de belastingaangifte, door vrijwilligers die dit met een warm welkom doen, maar ook overduidelijk kennis van zaken hebben.
Super tevreden
Snel goede informatie gekregen, waar ik mee vooruit kon. Aardige, empathische, meedenkende medewerker met kennis van zaken gesproken.
Vriendelijk en met deskundig hulp te…
Vriendelijk en met deskundig hulp te woord gestaan .
Resultaat uit eindelijk wel bereikt
Resultaat uit eindelijk wel bereikt. Maar duurde maanden voor er aktie werd ondernomen.
Prima geholpen
Ben zeer goed en duidelijk gesteund met juridische hulp voor leden.
Was echt anders afgelopen zonder fnv
Zeer fijne samenwerking met de Juridische afdeling
Zeer fijne samenwerking met de juridische adviseurs mogen meemaken. Zaak succesvol opgelost
Zeer begripvol en meedenkend
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.