Mine foreldre ble mobilkunder hos fjordkraft. Fikk sms om å svare ja, som ble gjennomført av de begge. Gikk Sim kort og alt så bra ut. Helt til dagen kom å de skulle sette inn Sim kortene. Mamma sin v... Vis mer

Aldri kjøp deg inn her de svindler sine egene kunder de har faktisk stjelt penger av meg, og mobil abonomanget funker ikke, umulig å ringe eller bli ringt. Har genuint trodd flere ganger at dette er e... Vis mer

Så lenge du er abonnent så er det vel greit men så fort du bytter begynner en telefonterror uten like. Ringer hver dag fra ulike nummere flere ganger om dagen og til ulike tider . Et desperat forsøk p... Vis mer

Anbefaler å ikke ha kontakt med disse. Etter å ha mottatt et tilbud fra dem som jeg ikke har slått til på har de ringt meg flere ganger fra forskjellige numre. De har vansker med å godta at jeg ikke i... Vis mer

1. Energileverandør
  2. Strømleverandør
  3. Leverandør av fornybar energi

Med Fjordkraft som strømleverandør får du billig strøm og mange fordeler! Vi gir deg prismatch, smarte tjenester og mobilabonnement til fordelspris.

1,5

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

1,5

Alle anmeldelser

39 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Utspekulert selskap

Utspekulert selskap. 4 dobbelt så høy strømregning, uten en eneste heads-ups. Umulig å få tak på kundeservice med spørsmål. Men så raskt jeg skiftet selskap ble jeg oppringt av Fjordkraft umidelbart. Styr unna dette selskapet.

15. november 2022

Bare problemer. Styr unna

Plutselig var strømregningen tre ganger så stor uten advarsel eller forklaring. Måtte så sitte 30 min i telefonkø. Bare problemer. Styr unna

19. desember 2022

Roteselskap med utilgjengelig kundeservice

Prøvde å benytte meg av et fjordkrafttilbud hos Power: fulgte instruksjonene fra butikk-medarbeideren og opphevet den frivillige kredittsperren (man er anbefalt å ha på), men det ble likevel til en halvtimes affære i butikken med telefoner hit og dit før jeg fikk beskjed om at alt var i orden. På vei ut av butikken fikk jeg mail om at de likevel ikke kunne tilby avtalen pga. problemer med frivillig kredittsperre. Prøvde å ringe kunderservice flere ganger, men der var det ikke svar å få. Ble heller ikke ringt tilbake. Vi inngikk derfor avtale med annet selskap. Så begynte fjordkraft å sende SMSer med mas om måleravlesing. Svarte at jeg hadde fått mail om at det ikke ble noen avtale og hørte ikke noe tilbake før de ca to måneder senere ringte for å kreve avbruddsgebyr. Jeg bestred kravet, men ca en måned senere kom likevel fakturaen. Sitter nå låst mellom to avbruddsgebyr og har brukt mer tid på saken enn verdien på tilbudet, så her er det bare tap tap for alle parter. Rote-selskap med utilgjengelig kundeservice

12. august 2022

Fjordkraft har lurt sine kunder og får…

Fjordkraft har lurt sine kunder og får svi for det. De er nå desperate etter å få sine gamle kunder tilbake. Etter at jeg sa opp har de ringt meg hver dag,og selv om jeg hver gang svarer at jeg ikke er interessert,så fortsetter de å ringe. Tror de kanskje at telefonterror skal gi kundene lyst å komme tilbake?
La oss håpe at de går konkurs. Disse strømselskapene er uansett et unødvendig og fordyrende mellomledd. Deres eneste mål er å tjene penger på forbrukerne.

1. november 2022

575 øre kwh strømpris i oktober 2022 ?

575 øre kwh strømpris i oktober 2022 ?! Etter at jeg stoppet kontrakten med dem ringte de meg for å gi meg tilbud. På 4 år med overdrevne priser på strøm , ringte de meg ikke en gang .Verste strømselskap ! Bør ikke eksistere på markedet!

28. november 2022

Fjordkraft app

Hvorfor blir man kastet ut av appen hele tiden. Har lasten den ned på nytt men det samme skjer hele tiden

20. oktober 2022

Fjordkraft oppleves som ren svindel

Jeg hadde spotprisavtale med Fjordkraft. I Oktober og november kjørte de fastpris på 499 øre per kW, det er til tider ett påslag på tilnærmet 5000% iht hva spotprisen faktisk har vært. Når jeg nevnte dette til Fjordkraft argumenterte de med at markedet var på vei opp og at tallet ikke var tatt ut fra luften. Jeg spurte deretter om de visste hva spotpris er, til dette hadde de ikke et svar, så jeg måtte forklare dem det. Alle skal tjene penger, men slik Fjordkraft opptrer, viser hvor lite samfunnsansvar de tar, og bør fratas retten til å drive strømselskap. Jeg har aldri bedt om en fastpris på 499øre, og heller ikke blitt varslet om at spotavtalen min utgår.

24. november 2022

Fjordkraft byttet solkraft-kontrakt mot november strøm-regningen. ;-))

Var midt i en plan, og dialog om strømpaneler fra Fjordkraft når novemberfaktura kom. Sikkert juridisk innenfor, men ved å faktisk gjøre dette og i tillegg tro at de kommer unna med det, er helt forkastelig. Knytneven mitt i fjeset kostet dem solkraft for mer enn 100.000,- samt. mitt kundeforhold. Så enkelt, og så vanskelig.

9. november 2022

BYTT TIL TIBBER UMIDDELBART!!!

En etisk uforsvarlig bedrift som lurer gamle og naive mennesker inn i fastprisavtaler med ord som "sikkerhet, trygghetsfølelse og forutsigbarhet", for så å melke disse kundene for 3-4 ganger spotpris.

Regningene min med Fjordkraft var 7000kr for en måned da naboer med samme forbruk og Tibber betalte under 2000kr.

ALDRI Fjordkraft igjen. Nå blir det Tibber.

24. november 2022

Oktoberregningen var 3 ganger høyere…

Oktoberregningen var 3 ganger høyere enn forventet. Ingen indikasjon i appen om at variabel strømavtale ikke følger spotpris noenlunde, og at strømstøtten da blir minimal i forhold til det som er betalt. Kjæresten brukte mer strøm enn meg, og fikk en regning på ca 2.000 kr, mens min var på over 6.000. Han har fastprisavtale viser det seg. Endringer i variabel strømpris skal varsles. Kan ikke se at jeg har fått en epost om pris siden desember 2021. Har skiftet leverandør i dag.

22. november 2022

Lureri fra ende til annen!

. nov. 2022
Føler meg lurt på avtale med Fjordkraft!
Fikk helt uventet stor strømregning for oktober!
De lurer deg inn på avtaler som er umulig å forstå og granterer beste pris. De har ikke varslet om at avtalen gjør at du faller utenfor strømmstøtte ordningen! i tillegg til dette ga jeg deres kundebehandler beskjed om at jeg hadde minstepensjon samt var kreftsyk.

22. november 2022

Ren svindel av eldre

Etter 2 timers venting fikk jeg snakke med en kundebehandler ang et familiemedlem på 93 år som hadde fått en faktura på kr 6700 for kun å ha brukt 1033 kwh. Her er .det et eldre menneske som har fryset og spart på strømmen og blir belønnet med en regn på nesten kr 7000. Hun er blitt grundig lurt av Fjordkraft som mener det er helt ok at hun skal betale for svindelen.På fakturaen står det stabil strømpris noe hun aldri skal ha godtatt.eller blitt spurt om. Dette er en bevisst svindel fra fjordkraft og de nekter å rydde opp!.Utrolig at de kan gjøre noe slik mot et gammelt menneske! som har lite fra før.Vi skal hjelpe henne med å skifte til et selskap som ikke har til mål å svindle og utnytte eldre mennesker.

21. november 2022

svindlere

svindlere! sender flere faktura og mener at regningene ikke har blitt betalt. umulig å få kontakt med dem, ringer i 2 timer og får ikke svar, blir heller ikke ringt tilbake

14. november 2022

Jækla arrogant saksbehandler

Jækla arrogant saksbehandler. Viser til at denne avtalen ble opprettet i 2016, noe som aldri har funnet sted !!
Har/hadde 3 like strømavtaler løpende i Fjordkraft og har ikke bedt om endring på noen av de så dette har selskapet funnet på selv... De to andre som er minst brukt er/var fortsatt registrert som spotpris så hvorfor skulle jeg ha endret bare en av avtalene...??? Eneste hjelpen jeg fikk var var anbefaling om å bytte leverandør og det var en enkel sak fikk jeg vite. Så da er det bare å betale den sinnsyke regningen på 8.300 som vanligvis ligger på 2 - 3 tusen i måneden. TAKK FOR MEG FJORDKRAFT !!!!

21. november 2022

Oktober-regningen var siste spikeren i…

Oktober-regningen var siste spikeren i kisten.

Garantistrøm-avtalen deres påstår at "Med denne avtalen får du en forutsigbar og rimelig strømavtale som sikrer deg mot høye pristopper. Du kan være trygg på at vi varsler prisendringer minimum 14 dager før de trer i kraft – slik at du alltid vet hvilken strømpris du har." men det var ingenting som indikerte i deres varsler at selve regningen kom til å tredoble seg.

Denne avtalen framstår nå som en ren svindel. De har ført en pris per kWt langt over snittet gjennom tidene og tjent fett på det, uten å levere hva de lover. Ikke gi denne bedriften pengene dine. Du fortjener bedre.

18. november 2022

Aldri igjen

Garantistrøm skulle visst være så lønnsomt.

Fakturaen på 6890kr for oktober sier noe annet.

Dette er i mine øyne svindel å jeg vil aldri ha noe med fjordkraft å gjøre igjen.

De må veldig gjerne ringe for å prøve å overtale meg.

Eneste gangen man får tak i de er når man sier opp strømavtalen.

17. november 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis