Mine foreldre ble mobilkunder hos fjordkraft. Fikk sms om å svare ja, som ble gjennomført av de begge. Gikk Sim kort og alt så bra ut. Helt til dagen kom å de skulle sette inn Sim kortene. Mamma sin v... Vis mer

Aldri kjøp deg inn her de svindler sine egene kunder de har faktisk stjelt penger av meg, og mobil abonomanget funker ikke, umulig å ringe eller bli ringt. Har genuint trodd flere ganger at dette er e... Vis mer

Så lenge du er abonnent så er det vel greit men så fort du bytter begynner en telefonterror uten like. Ringer hver dag fra ulike nummere flere ganger om dagen og til ulike tider . Et desperat forsøk p... Vis mer

Anbefaler å ikke ha kontakt med disse. Etter å ha mottatt et tilbud fra dem som jeg ikke har slått til på har de ringt meg flere ganger fra forskjellige numre. De har vansker med å godta at jeg ikke i... Vis mer

1. Energileverandør
  2. Strømleverandør
  3. Leverandør av fornybar energi

Med Fjordkraft som strømleverandør får du billig strøm og mange fordeler! Vi gir deg prismatch, smarte tjenester og mobilabonnement til fordelspris.

1,5

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

1,5

Alle anmeldelser

39 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

mobilabonemang uten bindingstid

Jeg hadde mobilabonemang uten bindingstid, bytet selskap ca den 6 i måneden,men må betale en fullfaktura på en måned selv om jeg bare har brukt fjorkraft abonnemanget i 6-7 dager denne måneden, jeg trodde ingen bindingst tid betydde att man fikk slutoppgjør fra den dagen man ikke var kunde. Og ofte dårlig dekning og ekko lyder under samtaler

6. september 2023

I Fjordkraft vet nok ikke den ene hva den andre gjør?

I april '23 flyttet jeg min godt voksne mors mobilabonnement til Fjordkraft der hun hadde strøm fra før av. Sendte fullmakt som ble godkjent. Da var hun flere dager uten telefonforbindelse. Nylig fant Fjordkraft at hun igjen måtte skifte simkort. Informasjonen om prosedyren omkring skifte var uklar og kaotisk. Når kortene endelig var skiftet, så fungerte de ikke. Jeg som sønn kunne ikke rydde opp i dette. Dette måtte min mor selv gjøre skrev den arrogante kundebehandleren. Tydeligvis hadde de slettet fullmakten og jeg ble kastet ut av hennes Min side. Nå sitter min mor uten mobil, trygghetsalarm og internett.
Fjordkraft foreslå at hun kunne kjøpe et kontantkort så lenge!

8. september 2023

Dyr strøm og sikringsgebyr

Mine bedrifter inngikk en forvaltningsavtale med Fjordkraft ettersom de lovte å jobbe for "mindre svingninger i strømprisen", og "slå spotprisen i perioder". Vi har vært hos dem i snart et år, og forvaltningsavtalen har vært dyrere enn spotprisen alltid... Jeg ønsker å si opp avtalen, men må da betale sikringsgebyr på mange titallstusen kroner.

Jeg har instruert Fjordkraft i å ikke handle mer strøm inn til oss, slik at strømmen blir oppbrukt på et tidspunkt i fremtiden, men dette er ifølge fjordkraft ikke mulig. Dermed sitter jeg med en strømavtale, som ikke kan avsluttes medmindre jeg betaler utrolig mange penger i gebyr, og som i tillegg gir dyr strøm.

Ikke bli kunde hos Fjordkraft! De lurer deg!

7. september 2023

Fjordkraft leverer ikke mobildata i henhold til avtale

Første gang jeg har skrevet et negativ omtale om en bedrift på internett.

Jeg ble automatisk flyttet over fra Skymobil til Fjordkraft. Til å begynne med så gikk dette bra, fordi SIM-kortet til Skymobil fortsatte å fungere med mobildata via Telenor sitt nett, mens jeg betalte Fjordkraft sine fakturaer. Men så ble jeg tvunget til å bytte til Fjordkraft sitt eget simkort sommeren 2023. Etter bytte av simkort, så forsvant mobildata og jeg har dårligere signal for telefoni som tapper batteriet på telefonen raskere. Mest sannsynlig ble dette sim-kortbyttet påtvunget kunder som meg, fordi Fjordkraft øker fortjenesten på å bytte fra Telenor til Telias nett.

Men hvorfor fungerer ikke mobildata? Fjordkraft sier bare "slå på roaming" når jeg kontaktet de på mail. Her mangler det helt klart teknisk kompetanse, og når jeg spør om jeg skal endre på APN-instillinger, så svarer de ikke på denne typen spørsmål, men sier at de har problemer med android telefoner og akkurat som på hjemmsiden, så skal jeg altså bare "skru på roaming"

Anbefaler alle å holde seg unna Fjordkraft sine telefonabonnement, for her får dere ikke det som avtalen beskriver. Og telefonen min har fortsatt ikke mobildata, etter at jeg har gjort som kundesupport sier.

2. august 2023

Telefonselgere som praktiserer uetisk…

Telefonselgere som praktiserer uetisk oppførsel ved salg av strømavtaler. Istedenfor å føre en ærlig og oversiktlig samtale, unngår de å informere om sentrale deler av avtalen som innebærer ekstra-kostnader. De ignorerer spørsmål, og bombarderer deg heller med uinformativ vas, før de insisterer (nesten påtrengende) at du trykker på en tilsendt link som i prinsippet fungerer som en bindende avtale.

Dette forekommer uavhengig om du under flere tilfeller formidler til vedkommende (under samtalen) om at du ikke ønsker å godta noen som helst avtale under hvilke som helst omstendigheter, frem til all informasjon er fremlagt. Dette er for meg helt uakseptabel praktisering av salg, og bærer preg av direkte misledende oppførsel. Her hadde det vært interessant å kreve kopi av de såkalte ''opptakene'' de fører under telefonsalg, og videre undersøke hvordan de bruker dette til ''opplæring'' av sine ansatte.

26. juli 2023

Verste strømselskap vi har vært borti

Verste strømselskap vi har vært borti. Sikringsgebyr på hver regning. Så vi ville avslutte avtalen etter 2 måneder i dette drittselskapet som bare lyger. Nå må vi betale 11500,- i sikringsgebyr frem til 01.01.24 i sluttoppgjør. Vi skulle betalt for 500 kWh. Altså 1500,- inkludert nettleie. Det står på nettsiden deres ingen bindingstid eller bruddgebyr. Bare løgn. HOLD DERE UNNA.

20. juli 2023

Elendig selskap

Elendig selskap. For det første så har de dårlige priser med skulte gebyr som de forsøker å lure deg inn i. Når du er kunde så får du en dårlig app. Du får ingen beskjed om når du får faktura og så kort frist som overhode mulig så de kan sende det til inkasso. Du får autovalgt brev faktura så de kan ta 50kr for å sende et brev som ikke kommer fram før betalingsfristen er ute uansett (som forøvrig er ulovlig).

Når du innser feilen din og bytter strømselskap blir du nedringt av sleske selgere som vil lure deg tilbake i en elendig avtale med dårlige salgstriks.

STYR LANGT UNNA.

21. juli 2023

Se opp for denne bedriften

Se opp for denne bedriften, en hyggelig telefonselger fra fjordkraft påførte meg ett tap på 150 000 kr i noe de kalte sikringer, kort fortalt var det tydeligvis ikke en ren spottprisavtale som selger skrøt på seg.

17. juli 2023

Fjordkraft skryter av flott app til å…

Fjordkraft skryter av flott app til å sjekke strøm og mobilforbruk. Grei når den virker. Men altfor ofte er informasjon i appen nede, har identitetsproblem, må logge inn på nytt. Her må F skjerpe seg ellers forsvinner mange kunder.

17. juli 2023

Veldig fornøyd!

Har vært strømkunde hos Fjordkraft i snart 2 år, og har vært veldig fornøyd! Veldig kjekk og oversiktlig app, aldri tull med faktura osv. Strøm og nettleie på samme faktura osv. Aldri et eneste problem :)

13. juli 2023

Håpløs kundeservice

Håpløs kundeservice, lange telefonkøer, flere dager for å få svar på epost, og utidige saksbehandlere("Jørgen", nekter å oppgi etternavn). Stay away!

21. juni 2023

Fjordkraft har bestemt at vi som kunder…

Fjordkraft har bestemt at vi som kunder må bytte SIM-kort. Årsaken er at Fjordkraft skal kunne tilby bedretjenester. Slik vi ser det, er det nok eiersiden i Fjordkraft som ønsker øke sine inntekter.
Våre telefoner har mistet internett. Nytt SIMkort kommer først etter en uke.
Vil det nye kortet fungere ? Skuffet over Fjordkraft.
Det lukter råbarka KAPITALISME lang vei.

19. juni 2023

Scam Company

Scam Company. Setter deg over på avtaler jeg ikke har bestilt. Svarer ikke på henvendelser og bare fortsetter.

18. juni 2023

NM i spydigheter og ræv kundeservice?

Først venter jeg 25 minutter i kø. Ingen løsning der man kan velge å bli ringt tilbake når det er min plass i køen.

Når jeg da får svar, hører jeg en stemmen til en kvass, irritert, spydig, frekk og uinteressert fyr. Jeg sitter å prøver å fortelle han at jeg ikke forstår fakturaen som plutselig har kommet som betalingsvarsel, da leiligheten den har kommet på ikke engang har vært i bruk! For det første er summen høy og for det andre lurer jeg på hvilken periode dette er for.

Til svar får jeg bare en haug med spydige kommentarer, han går gjennom betalingshistorikken og er bare totalt ufin i måten han prater på. Han fremstiller meg som en idiot og at jeg ikke har betalt, jeg spør han da om det er betalt eller ikke, og han sier jo, det er betalt. Han kommer med alt annet enn hva jeg egentlig ringer for. Jeg får nok og sier at han kan først og fremst prate til meg med en hyggelig tone, at det er elendig kundeservice i hvordan han holder på. Da blir denne "storkaren" mer hissig og sier jeg kan ringe tilbake igjen i morgen - Der la han på....

Så det er slik kunder blir behandlet? Dere har ansatt en kar som er totalt uinteressert og sitter der og hater både livet og jobben. Om han har problemer hjemme eller hva som plager han trenger han ikke ta utover vanlige mennesker som bare ringer det elendige selskapet deres for hjelp fordi man klør seg i bakhode av fakturaen dere har sendt!

Anbefaler ikke denne søppeldynga til noen. Jeg hadde heller vært uten strøm enn å ha noe med dere å gjøre igjen.

13. juni 2023

Ubrukelig

Ikke mist pinkoden din uten å ha opprettet en bruker på nettsiden deres hvertfall. Da blir du låst ute da du ikke får ringt de fra mobilen som er låst, ei heller tilsendt på epost da du ikke får bekreftet at det er deg. Blir faktisk tvunget til å skifte mobilabonement hvis jeg vil bruke mobilen igjen, siden de ikke svarer på andre hendvendelser pr mail heller.

9. juni 2023

Fjordkraft Mobil, hold deg unna

Trur vi har Fjordkraft Mobil i 4år nå. Brukes som firmamobiler. Alt gikk bra helt til bytte til Telia. Vi har nå elendig dekning, sviktende kontakt med mobilnett noen timer forsinkete meldinger osv.
Fjordkrafts kundeservice er meget vanskelig å få tak i og faglig mindre bra enn vi forventer.
Min anbefaling er å ikke bruke Fjordkraft som leverandør ennå mindre om du har en bedrift.

9. mai 2023

Dårlig dekning og service

Fikk tilbud om gratis mobilabonnement i 3mnd. Etter perioden var over måtte jeg betale 450kr for den 4mnd men fikk ikke mobilabonnement. Ikke var det spesielt god dekning heller. Prøvde å snakke med kundeservice men alt de kunne komme med var vilkårene for abonnement. De endte samtalen før jeg fikk svar på et siste spørsmål med at det egentlig er et meg problem. Anbefaler å holde seg langt unna alt som har med fjordkraft å gjøre.

10. mai 2023

Helt elendig kundeservice.

Helt elendig kundeservice.
Etter gjentatte forsøk på å løse problemer etter migrering er det nok.
Siste kundebehandler hadde til og med såpass lite service i blodet at han la på midt i samtalen.

Men gleder meg til å bytte både mobil og strømleverandør.

9. mai 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis