Mine foreldre ble mobilkunder hos fjordkraft. Fikk sms om å svare ja, som ble gjennomført av de begge. Gikk Sim kort og alt så bra ut. Helt til dagen kom å de skulle sette inn Sim kortene. Mamma sin v... Vis mer

Aldri kjøp deg inn her de svindler sine egene kunder de har faktisk stjelt penger av meg, og mobil abonomanget funker ikke, umulig å ringe eller bli ringt. Har genuint trodd flere ganger at dette er e... Vis mer

Så lenge du er abonnent så er det vel greit men så fort du bytter begynner en telefonterror uten like. Ringer hver dag fra ulike nummere flere ganger om dagen og til ulike tider . Et desperat forsøk p... Vis mer

Anbefaler å ikke ha kontakt med disse. Etter å ha mottatt et tilbud fra dem som jeg ikke har slått til på har de ringt meg flere ganger fra forskjellige numre. De har vansker med å godta at jeg ikke i... Vis mer

1. Energileverandør
  2. Strømleverandør
  3. Leverandør av fornybar energi

Med Fjordkraft som strømleverandør får du billig strøm og mange fordeler! Vi gir deg prismatch, smarte tjenester og mobilabonnement til fordelspris.

1,5

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

1,5

Alle anmeldelser

39 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

den siste måneden har telefonselgere…

den siste måneden har telefonselgere som ringer på vegne av fjordkraft begynt å ringe hver jævla dag om telefonabonnement.unødvendig å bli ringt så mye når man er kunde sa opp avtalen etter det.

8. mai 2025

Største dritt selskapet som finnes

Største dritt selskapet som finnes, du avslutter avtalen med de å får sluttfaktura betaler den og alt er ok. 2 år etterpå sender de sluttfaktura med alle slags tillegg. STYR UNNA!!!!!!! å skal du si opp avtalen med de så husk å få det skriftlig fra de at du ikke skylder noe.

8. mai 2025

Arrogante og liten forståelse av å rydde opp, styr unna !

Hadde fjordkraft tidligere med avtale giro, gikk så tilbake til fjordkraft og fikk beskjed om at ja da kunne bruke samme Avtale giro som før, trodde alt var i orden helt til jeg fikk inkasso fra Intrium ( nok et forferdelig ufordragelig selskap og arrogant kundebehandling)
Fjordkraft kunne ikke hjelpe med, var min feil det med avtale giro.....Javel da så bare betaler hele driten og good bye fjordkraft, bruker vel tot ca 120-130K KW i året, men det betyr nok ikke noe skikkelig bra kundeservice.

7. april 2025

Styr unna!!!

Utrolig dårlig dekning. Fri data betyr at du kan kjøpe ny når fri data er tom til en latterlig pris. Når du fornyer er fortsatt dekningen ubrukelig.
Får ingen forståelse av kundeservice. Velg alt annet enn dette. Jeg skal bytte asap!!!!

30. januar 2025

Bytte av mobil abonnement

Bytte av mobil abonnement
Siden byte skulle skje nå i begynnelsen av des
måtte jeg betale for helle desember hos fjordkraft
Viste seg da fra en veldig vanskelig side kunne gitt kompensasjon men nei da og stoppet abonnementet på dagen var bytte
Mest opptatt av gi nye kunder og tilby gode fordeler
Om jeg valgt å bli hos dem skulle jeg få god tilbud
Jeg synes ikke noe om bli behandlet slik
Så helt klar velg en annen mobil nabomang som også er billigere like bra

9. desember 2024

Jeg har benyttet fjordkraft i mange år…

Jeg har benyttet fjordkraft i mange år og har bare positive tilbakemeldinger å komme med. Benytter samme selskap også på hytta. Enkelt å få alt på samme regning. Flyttet også familiens telefoner over fra ice til fjordkraft. Ikke merket annet enn lavere pris!

11. november 2024

balla mi

Bommer på overtagelse, ingen strøm når jeg er hjemme, kundehjelp stenger 16:00???? pissa idag tidlig i mørket, frysevarer til 2400,- ødelagt, for å melde om at overtagelsen var feil får jeg verken sms eller mail, men en melding på hybel.no. Ingen hjelp å få idag tidlig, bytta til fortum, som har startet strømmen as we speak.

Med all respekt, hopp fra et høyt sted.
Mvh Mathias

7. november 2024

Blant de ryddigste.

Elendige tilbakemeldinger her inne. Jeg har byttet fra selskap til selskap og har vært innom Fjordkraft flere runder. Og jeg må si at de er blant de ryddigste. Kanskje 5 øre dyrere enn mange andre, men alt samlet på faktura, og mulighet til å bruke vervepremie på telefonregningen. Jeg er godt fornøyd jeg

7. oktober 2024

Fornøyd med Fjordkraft strøm og mobil

Jeg har brukt Fjordkraft som strømleverandør mange ganger siste årene, og et par ganger som mobiloperatør. Jeg elsker vervekampanjer og rabatter, og har fått flere veldig gode tilbud av Fjordkraft som lovet av selger. Hvis noe har vært feil har jeg lett fått kontakt med kundesevice, blitt møtt på en hyggelig måte og de har ordnet opp. Jeg liker godt at de ringer meg opp etter jeg har byttet leverandør for å gi meg et godt tilbud for å komme tilbake. Jeg liker at de kan sette oppstart et stykke frem i tid om jeg ønsker dette. Litt kjedelig at de har fordelspoeng fremfor bare å trekke beløpet av strømregningen. Det er litt styr å huske på å logge inn og ordne at poengene skal trekkes fra regningen, men med en notis i kalender går dette fint. Heldigvis mister man ikke poengene om dette glemmes en gang, og selv om man bytter leverandør. Da kan man komme tilbake og få poengene på neste regning.

15. september 2024

Faktura sendt til feil ubemannet adresse.

Ble offer for aggressiv markedsføring når jeg stod i kasse-kø. Det gikk ut på levering av strøm gjennom mitt foretak. Trodde det var selskapet jeg allerede hadde avtale med og svarte uheldig vis Ja på et spørsmål. Dette førte til at strøm abonnementet mitt ble flyttet til Fjordkraft. Fikk selvfølgelig tilbakeført abonnementet så snart jeg ble klar over hva som var skjedd. Men Fjordkraft sendte regning til mitt foretak på en adresse som ikke var bemannet, og dette førte til at regningen gikk til inkasso uten at jeg viste noen ting. Fikk beskjed fra inkassoselskapet og måtte betale 1000,- kr. i gebyr, på tross av at det var Fjordkraft som hadde sent regningen på papir til feil adresse :( !
Advarer med dette alle mot å ha noe med Fjordkraft å gjøre.

5. september 2023

Makan til dårlig dekning

Makan til dårlig dekning! Sitter på toget nå fra Oslo til Trondheim. Faller ut av nettet heeele tiden. Min sønn har talkmore og full score så og si hele turen. Og nå har vi passert Berkåk. Har skiftet operatør som byttes 1.aug. Can’t wait..! Vil du ha bra dekning på tur, så ikke gå for dette. Fortvilende..

15. juli 2024

Var kunde hos Fjordkraft men fant et…

Var kunde hos Fjordkraft men fant et bedre tilbud og melde overgang til en konkurrent, overgangen kunne ikke skje tidligere enn dag 2 i mnd. To dager senere tok jeg kontakt med Fjordkraft på 55526700 fordi de hadde sendt faktura for resten av hele måneden, og kundetjenesten kunne ikke vise annet enn til at "det står i vilkårene", dette er urimelig kundebahdling, ikke rart folk bytter teleleverandør.

4. juli 2024

Veldig fornøyd med Fjorkraft.

Jeg har hatt Fjordkraft i tre år nå og er veldig fornøyd. Fin app hvor det er enkelt å følge med på forbruket. Ryddige fakturaer. Strømavtalen min er god nok synes jeg. Kommer ikke til å bytte til noen andre.

19. juni 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis