È una truffa sia per i professionisti che per gli eventuali utenti che cercano informazioni. Sono stata inserita in questa piattaforma di dubbia provenienza senza nessun consenso. Mi è arrivata impr... Vis mer
Data has been taken without permission! My details and data have been put on this site without my permission since June 2nd 2026. I am extremely unhappy about this - they have stolen my informatio... Vis mer
Mir geht es wie den anderen Unternehmen. Find Health Clinics hat einfach Inhalte meiner Website kopiert und einen Eintrag angelegt, ohne um Einverständnis zu fragen. Hauptsächlich wurden Artikel aus... Vis mer
Auch meine Daten meiner Praxis wurden vpr einigen Monaten einfach ohne mein Wissen gelistet, teilweise nicht korrekt angegeben. Ich habe nie irgendwie interagiert oder dergleichen, es wurden ungefragt... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Adds you to their directory but refused…
Adds you to their directory but refused to remove us even though we're not a clinic.
Es fehlt mein Einverständnis
Es fehlt mein Einverständnis zur Veröffentlichung dieser Daten! Veraltete Einträge von meiner Webseite wurden ohne meine Genehmigung gepostet. An den Betreiber: Löschen Sie meine Daten
Added my clinic without any consent.
Added my clinic without any consent.
Datenmissbrauch, unerlaubtes eintragen meiner Praxis!!!
Ich habe nicht um eine Aufnahme auf dieser Plattform gebeten, noch habe ich mein Einverständnis dazu gegeben, offensichtlich werden hier meine Daten missbraucht!
Ich hoffe das es hier Konsequenzen gibt!
Added my Facebook page without…
Added my Facebook page without permission to created a "listing" on their site - when I DO NOT offer clinic services, ALSO, there is no easy way to REMOVE this listing. They are what is known as "adscrapers" - effectively stealing information and encouraging you to "upgrade" to a paid version, supposedly for more exposure. Shameful and fraudulent.
They added my website without my…
They added my website without my consent and no way to get them to remove it. They are a dodgy spam company.
Tutto senza consenso
Hanno fatto tutto senza il mio consenso..!!
Datenmissbrauch und Verletzung des Urheberrechts
Ich bekam eine Mail, dass ich auf der online-Plattform jetzt kostenlos eingetragen bin. Ich habe dann die Webseite in die Suchmaschine eingegeben, keinen Link angeklickt. Dort ist ein komplett wirrer Eintrag, den ich nicht genehmigt hatte, Schnipsel von meiner Webseite, Social Media Posts, youtube Videobeschreibungen usw. Das ist Betrug, Datenmissbrauch und Verletzung des Urheberrechts. Es gibt dort kein Impressum. Daher verlange ich auf diesem Weg von den Betreibern dieser online-Plattform meinen Eintrag unverzüglich zu löschen.
Added my company without my content
Added my company without my consent
Can find health clinics remove my company 2Ts Care from their website
I don’t know why they have done this without my consent
Betrug und Hinterhalt!
Scam Website! They stole content from my website and…
They stole content from my website and created a profile for my business without my consent. Outrageous!
Verletzung des Urhebberrechts
Ungefragter, von mir nie genehmigter Eintrag. Illegale Kopie meiner Facebookeinträge, Verletzung des Foto-Urheberrechts.
Die Seite hat übrigens kein Impressum
Added without consent!
I was added to their site without my consent. They took info from my website and fb page and made a really crappy unprofessional ad for my business. They have no idea what I even do in my business. I DO NOT want to be added and I have emailed them about this with no response. I want to be removed.
Added without consent..
Added without consent..
I have received a mail form them before.
Despite the fact, they have created a section in the name of my company without my consent.
Then sent me a link to my email so I can claim it. I been reading other reviews. That they have associated viruses, I'm loath to even look what they have put on their website about me!
Nevertheless, I demand they remove my entry and everything associated with it!
Same for me
Same for me, got the email that my business was added, visited the site (NOT using the link), and found tons of Facebook-Posts including graphics and pictures. Definitely never gave them the permittance to do so. I am in Germany so they start their scam here as well. I wrote to them to take down my information immediately, till the end of September, otherwise I'll take legal steps. Let's see how and whether they react.
I was added without consent
I was added without consent. I don't know this page and don't want to.
Probably scam, but I don't want to find out by using there links! JUNK!!
Vorsicht Datendiebstahl!!!
Daten wurden aus sozialen Netzwerken gestohlen und dann völlig unsortiert (weil vermutlich automatisch) in ein "Netzwerk" gesetzt.
Strafanzeige gestellt!
Ich fordere die Macher auf, meine Daten sofort zu löschen!!! Geld bekommt ihr von mir sowieso nicht!
Datenmissbrauch
Meine Daten wurden ungefragt dieser Webseite hinzugefügt, mit einer Sammlung von teilweise uralten Daten aus allen möglichen Netzwerken.
Eine unseriöse Seite, die Daten von seriösen AnbieterInnen missbraucht.
An die Betreiber: Löschen Sie SOFORT meine Daten aus Ihrem System!
Ongevraagd en zonder toestemming
Ongevraagd en zonder enige toestemming worden gegevens van mijn account gebruikt.
Erg onplezierig is hierbij een understatement.
Graag per direct al mijn gegevens van jullie site halen en definitief verwijderen bij jullie.
Groet,
KruidenRoosje
Tout comme les précédents avis datant…
Tout comme les précédents avis datant des derniers mois, Findhealthclinics s'est permis de récupérer mes données et de créer une fiche sans mon accord !!
ça n'est absolument pas normal !