Banner for Fietsvoordeelshop - Rijswijk

Bytt filial

Steenvoordelaan 265, 2284 CM Rijswijk, Zuid-Holland, NL

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Best bike shop in Den Haag area. Honest, helpful and service team is the best. Sorted my daughters bike out after an accident i less tha 90mins. No fuss and focused on safety. Thanks Barry. Th... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een zeer prettige ervaring met de heren van het fietsonderhoud! In eerste instantie langsgegaan voor een diagnose vanwege een vastlopende versnelling. De heer heeft tijd vrijgemaakt om de diagnose te... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Fijne fiets. De uitleg door de verkoper was heel summier en onpersoonlijk. Erg jammer,bij zo’n ,voor mij.kostbare aankoop. Zo is er helemaal niet gesproken over de mogelijkheid een app te gebr... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Sykkelbutikk

Om Fietsvoordeelshop - Rijswijk

Skrevet av virksomheten

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

4 215 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goeie service!

De fiets was niet beschikbaar in de winkel voor een proefrit dus hebben ze hem speciaal voor mij besteld zonder dat ik daarna verplicht was om hem ook echt te kopen. Na 5 dagen werd ik al gebeld dat de fiets al klaar stond voor de proefrit.

Erg fijn geholpen!

Gisteren heb ik mijn nieuwe fiets opgehaald. Hij stond netjes klaar en we zijn fijn geholpen. Ook de verzekering was snel geregeld.

Netjes opgelost

Na mijn review over de 2e servicebeurt nu over de 3e servicebeurt. Was ik over de 2e ontevreden nu met de 3e wel tevreden en excuses gehad over de 2e servicebeurt en als goedmakertje nieuwe remblokken. Achterwiel is vervangen i.v.m. scheurtjes in het wiel bij de spaken. Zou de fiets 2 weken kwijt zijn maar een monteur heeft zelf in Rotterdam het wiel opgehaald dus fiets na 3 dagen alweer terug. Achterwiel viel onder de garantie en remblokken inclusief montage als coulance op de 2e servicebeurt. Nu een tevreden klant.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Kennis van zaken.

Ik werd goed geïnformeerd over verschillende mogelijkheden en verschillende fietsen. Daar is beslist niets mis mee en zelfs aan te raden er eens te gaan kijken als je van plan was een nieuwe fiets te kopen. Service en duurzaamheid kan ik na een week niets over zeggen. Dat moet de toekomst uit gaan wijzen.

1. april 2026

Zeer goede service

Heb hier m'n 1e elektrische fiets gekocht. Goede en uitgebreide uitleg en advies gekregen, zodat ik een goede keuze kon maken.
Alle mensen zijn aardig en bieden goede service, ook bij het afhalen van de fiets. Een winkel om aan te bevelen!

4. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitermate goed geholpen tijdens het…

Uitermate goed geholpen tijdens het uitzoeken van een nieuwe fiets. Ook de aflevering heb ik als zeer prettig ervaren. Ondanks de drukte was de klantvriendelijkheid alsook de service nog steeds optimaal.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fietslamp

Kapotte fietslamp willen ze niet naar kijken die kapot is doordat de fiets ergens anders gekocht is. Eerder een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt en dat is dan geen probleem. Hier kunnen jullie geld aan verdienen. Maar veiligheid is niet van belang.

1. april 2026
Logoen til Fietsvoordeelshop - Rijswijk

Svar fra Fietsvoordeelshop - Rijswijk

Beste Familie de Kluyver,

Je hebt nog niet op ons eerdere bericht gereageerd. We willen graag met je in contact komen om dit samen op te lossen.

We staan nog steeds open voor een gesprek en doen er alles aan om je weer tevreden te maken. Laat je het ons weten als je alsnog wilt bellen of mailen?

Met vriendelijke groet
Team Fietsvoordeelshop

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden over de proactieve aanpak en service

Ondanks wat opstartproblemen en miscommunicatie door de fabrikant, is alles uitstekend opgelost door het team in Rijswijk. Ze waren ontzettend behulpzaam en attent, en dachten proactief mee voor een oplossing. Ik ben erg blij met het resultaat. Nogmaals grote dank aan het personeel voor de goede service!

28. februar 2026

Fijne behulpzame gasten

Fijne behulpzame gasten. Dachten goed met ons mee. Adviseren vanuit ervaring is fijn, namen de tijd voor ons en niet zoals BinkBikes alleen maar verwijzen naar de site van Urban Arrow. Uiteraard hadden we dat huiswerk al gedaan...

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Service

Ik werd geholpen door een medewerker die volgens mij nog niet vaak het meegeven van een fiets afgehandeld heeft. Wij moesten zelf vragen hoe het zat met het servicepakket en na hoeveel km dit aangeraden werd. Ook werd mijn zadel lager gezet, waarna wij hem er zelf op moesten wijzen dat hij hem heel scheef vastzetten. Ik heb geen uitleg gekregen verder meer over de fiets. En werd toen ik thuis was gebeld over de oplader die niet meegegeven was in het service tasje. Ik kon dus weet terug en kreeg als reactie toen ik zei dat ik op de fiets zat dus het telefo8 iet gehoord had; kan gebeuren. Niks over excuses voor het vergeten mee te geven en het extra terug moeten komen helaas.

Logoen til Fietsvoordeelshop - Rijswijk

Svar fra Fietsvoordeelshop - Rijswijk

Goedemiddag Celina,

We willen je laten weten dat we je klacht hebben opgelost. Fijn dat we elkaar even spraken, zo konden we alles goed afstemmen.

Mocht er in de toekomst nog iets zijn waar we je mee kunnen helpen, laat het gerust weten. We staan voor je klaar.

Team Fietsvoordeelshop.nl

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv