Fietspunt.nl Anmeldelser

3 295

4,5

Uitstekende service: waar fietsenwinkel.nl het volkomen heeft laten liggen, pakken ze het bij het servicepunt Fietspunt in Utrecht uitstekend op: vriendelijke, behulpzame en deskundige monteur. Ik r... Vis mer

In eerste instantie kwam ik bij Fietspunt.nl terecht door de lage prijzen. Maar dankzij de uitstekende omschrijvingen en het uitgebreide assortiment heb ik precies de spullen kunnen vinden die ik nodi... Vis mer

Regenhoes besteld niet geheel compleet zouden na leveren Mocht zolang gebruik maken Na 1,5 maand was t nog niet te leveren geheel buiten Fietspunt schuld om Fietspunt stuurt een compleet nieuwe ho... Vis mer

Ik kon zelf niet goed vinden welke onderdelen ik allemaal nodig had voor mijn gazelle. Mijn mail werd uitvoerig beantwoord en de voorgestelde artikelen kon ik dmv de link direct in mijn mandje leggen... Vis mer

1. Butikk med sykkeltilbehør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Verkoop van fietsonderdelen, -accessoires, smeermiddelen en gereedschappen voor de doe-het-zelver.

Enestående

3k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

(3 295)

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Modieuze goed afgewerkte voordrager

Mooie goed afgewerkte fiets drager. Netjes. Snel bezorgt, en eenvoudig te monteren.
Wel zijn de uitjes iets dikker dan het lijkt opende website.
Daarnaast is de drager bedoeld om op de vooras te worden gemonteerd. Op fietsen met een quick release en m6 pads past de drager niet zonder aanpassing. Ik heb busjes moeten maken om het passend te krijgen.

Super tevreden

Mooi dat verzenden vanaf 20 euro al gratis is. Lage prijzen en snelle levering

100% ok

De levering was bij een vriend, door mij besteld, hij was heel tevreden
Groetjes tot de volgende

Adequaat

Een duur woord voor:
Handig, snel, juiste artikel en voor een goede prijs.
Kortom zeer tevreden!

Goede service!

Na een eerste fout bij de bestelling, waarbij een onderdeel miste van het bestelde. Kon ik hem terug sturen voor 3 uur, verzendingsbewijs sturen per e-mail en werd dezelfde dag nog een nieuwe verstuurd. Goede service (op het kleine eerste foutje na)!

1. september 2015

kwaliteit

Goede kwaliteit en adequate bezorging. Deze spatborden passen perfect op mijn oude racefiets. Het ziet er ook allemaal solide uit en verwacht ook dat ik er lang plezier van zal hebben. Vooral de rvs boutjes hebben mij aangenaam verrast.

Helemaal top!

1. september 2015

Super! (zelfs met problemen)

Een fietsslot besteld, maar de doos kwam helaas beschadigd aan en allicht was de sleutel van het slot daardoor verloren gegaan. Na wat telefoons en mails, een nieuw slot gekregen, het oude terug opgestuurd en de postkosten volledig terugbetaald gekregen.
Dat is service!
Hartelijk dank voor de schitterende dienstverlening en concurrerende prijzen!

31. august 2015

prima regenhoes voor de doggyride

De hoes past precies alleen ik miste wel de bevestigingslusjes, die men mij via e-mail gezegd had dat die er aan zaten.
En wat ook handig is een tas erbij voor in de kar te bevestigen.
(dit heb ik dus zelf maar gemaakt)

30. august 2015