Selskapet har svart
Selskapet har svart
Siden år 1900 har Faber® leveret smukke gardinløsninger til hele Danmark. Sortimentet omfatter rullegardiner, Duette® gardiner, plisségardiner, lamelgardiner, persienner, Multishade samt markiser, pergola og Outdoor Screens. I Fabers kollektioner af skræddersyede gardiner finder du utallige valgmuligheder inden for stofkvaliteter, farver og smarte funktioner så du er sikret den perfekte langtidsholdbare løsning til dit hjem. Alle Fabers produkter sælges gennem vores dygtige forhandlere som er eksperter i at finde den helt rigtige gardinløsning til dine behov. Faber® gardiner kan også købes online i et begrænset udvalg hvor du selv sørger for opmåling og montering. Uanset om du er til den fulde servicepakke eller gør-det-selv løsningen er der helt sikkert et Faber® gardin til dig. Søger du mørklægningsgardiner, isolerende gardiner, ekstra rengøringsvenlige gardiner, motoriserede gardiner eller måske lyddæmpende gardiner? Alle disse funktioner og mange flere finder du i Fabers skræddersyede gardinkollektion. Find din nærmeste Faber® forhandler og få hjælp en gardinløsning du bliver glad for i mange år frem. Nu kan du forny dit hjem med lækre gardiner og samtidigt handle med god samvittighed. I Fabers kollektioner finder du nemlig Sea-Tex® som er ansvarligt fremstillede gardinvæv af havplast. Sea-Tex® stofkvaliteterne er fremstillet af 50% genanvendt plast opsamlet ved kystområder hvorefter det sorteres, smeltes, ekstruderes og spindes til garn. Herefter væves de til stof og genvendes på smukkeste vis som et nyt Faber gardin. Du kan se udvalget af Sea-Tex® stofkvaliteter hos din Faber® forhandler som du finder på Faber.dk.
Sivmosevænget 2L, 5260, Odense S, Danmark
Er tilfreds med købet af Faber persienner. Købet på hjemmesiden var nemt og intuitivt og der var hurtig levering, taget i betragtning at produktet bliver lavet efter mål. Persiennerne ser godt ud, er af god kvalitet og er nemme at betjene.
Det ville dog gøre valget af persiennetypen nemmere, hvis der var flere billeder af de enkelte modeller så man kunne fornemme både farver og materialiteten.
- Christian
Vores Faber Duette® gardiner har fuldstændig forvandlet vores stue! Før var det umuligt at sidde foran vinduet i solskin – varmen var simpelthen for meget. Nu er det det SÅ behageligt! Gardinerne skærmer perfekt for solen, holder varmen ude og giver et lækkert, blødt lysindfald.
Og så har vi valgt Powerview®-styring – ren luksus! Et tryk på en knap, og gardinerne glider elegant op eller ned, præcis som vi vil have det. Vi kan endda programmere det sådan, at de glider ned eller op ved et bestemt klokkeslæt. Smukt, smart og super praktisk. Vi kunne ikke være mere tilfredse. Kan varmt anbefales!
Vi har fået installeret PowerView duette gardiner i stuen og køkkenet. Desuden et flot gardin til vores terrassedør, samt små duette til vores små vinduer i karnappen. Faber har målt op og installeret til præcision og PowerView virker helt perfekt med app styring! Desuden har jeg ikke opladt batteriet endnu, selvom de blev installeret i november måned sidste år.. alt i alt vildt imponerende, smukt at se på, giver perfekt lys i både køkken og stue og så var det en fantastisk service fra faber.. ja tak herfra og en klar anbefaling 👌

Svar fra Faber® Danmark
Hurtig leverance af et meget gedigent kvalitets rullegardin.
Der kunne godt have fulgt en ultra kort vejledning med.

Svar fra Faber® Danmark
Jeg har fået udskiftet mine 30 år gamle WH persienner i hele vores sommerhus. Det er ikke den bedste oplevelse jeg har haft med et produkt fra Faber i forhold til de gamle fra WH produkt.
Efter få måneder kunne en persienne ikke trækkes op. Det reklamerede jeg over og montøren fra Erling Christensen kom og nedtog persiennen til reparation.
I mandags kom montøren og satte en repareret persienne op og nu kan den ikke trækkes op igen.
I mellemtiden har en af de andre persienner knækket snoren til op- og nedtagning. Så nu kommer montøren igen. Det er godt han er så tålmodig!
Plastikholderne til samling af snorene går hele tiden op - det gælder samtlige 10 persienner.
Det er noget af en opgave for montøren, som skal køre 1 time ud og en time hjem hver gang der er noget galt.
Samtidig skal det indpasses med, hvornår vi er i vores sommerhus. En rigtig dårlig oplevelse.
Vi ønsker at flytte 2 Multishade rullegardiner, men jeg kan ikke finde en vejledning nogen steder?? Det er simpelthen for dårligt og uprofessionelt. Kom nu op i gear Faber (I er ejet af VELUX som er top professionelle)
Ualmindelig dårlig kvalitet på Faber plissegardiner!!! Har nu indenfor kort tid oplevet 4 plissegardiner uden snortræk der pludselig ikke kan hæves igen… det skal lige siges at der ikke er børn i huset og at de på INGEN måder bliver “mishandlet” eller hevet op og ned i tide og utide! Ufattelig dårlig kvalitet til prisen!!! Fraråder på det kraftigste at købe dette produkt - slet slet ikke pengene værd! NUL stjerner herfra!!!
Det er så min første klage over et produkt på Trustpilot. Jeg som altid har hørt, at Faber er kvalitet og må nu erkende, at det ikke er pengene værd. Det er nu det fjerde plisse rullegardin der går fra i stoffet midtpunkt. Det første ville Faber godt tage på garantien (5 år). Så gik der yderligere 2 år, så røg der 2 mere. Da den forhandler vi købte ved i dyre domme hos, er lukket. Vi fik vi en anden forhandler til at kigge på dem. Han fik den besked fra Faber, at garantien kun varede 5 år. Så vi har lige fået sat 2 nye op i går. Gud hjælpe mig om ikke det fjerde gardin sprang i aften. Jeg ved godt at garantien løber i 5 år, men hvis Faber tænker de vil have de høje priser for deres såkalde kvalitetsprodukter, så skal de nok holde mere end 7 år.
Har tre styks Faber persienner i stuen. Har haft dem siden 1999. De er fantastiske.
Derfor købte vi en Faber persienne til soveværelset. I løbet af ingen tid kommer den til at hænge skævt. Faber reparerede den, og nu hænger den skævt igen. Vi har kun haft den siden februar 2021. Vi er SÅ utilfredse! Håber dog på en erstatnings-persienne - at reparere den én gang til kan vi ikke se, hvordan skulle ændre noget.
Er der virkelig sket så meget med Fabers kvalitet? Før i tiden var det vel det ypperste på markedet.
Virkelig skuffet over deres produkt i dag gik nummer 2 gardin i stykker hvor den ene snor bare bliver lang og løber igennem plissegardinet. Det er 4 år gammelt og det første døde lige efter 2 år. Øv for noget dyrt bæ
Et familiemedlem har haft de samme persienner i 34 år og den ene har nu en knækket snor. Den skal selvfølgelig laves og hun har takket ja til at Faber udfører dette, selv om de tager 1.000 kroner for det. Den bliver sendt via en butik som forhandler Faber (på Amager). Hun bliver så ringet op og får at vide, at den ikke kan blive repareret, da den er for beskidt??? Vi undres, da det intet har at gøre med, at snoren skal skiftes.
Det må da være en bagatel og er da spild af alles tid med en sådan besked.
Det vil da klart få en til at tænke over om Faber er dem man handler hos næste gang.
Selv har jeg lige købt et rækkehus, hvor jeg havde planer om at købe persienner til, hos Faber. Denne plan er stensikkert ændret, da vi tydeligvis ikke er enige om hvad service er og jeg godt kan se, at jeg tydeligvis ikke er fin nok til at eje varer som de ligger navn til.
Vi har købte en Faber markise til sommerhuset i Skagen, hvor teleskop armene rustede kraftigt efter kort tid. Mine forældre købte en Royal markise samme år til nabohuset, som står som ny. Vi har kontaktet butikken og Faber mange gange og sendt billeder. De har lovet at følge op men intet er sket !!! Dårlig service og garanti !!!!
Har virkelig været glad for mine gamle plissegardiner fra Faber og har købt nogle flere. Desværre har de ændret på designet og tilføjet en lille plastikarm ved snoreindløbet og alle gardiner er utroligt træge ved op og nedrulning. Umiddelbart er der ikke kommet en brugbar løsning fra Faber og mit råd til andre gardinkøbere er at finde et andet fabrikat - de duer simpelthen ikke.
Fine gardiner - men man kan ikke få dem ned igen.
Har nogle rullegardiner med kæde, som ganske enkelt er umulige at få ned.
Hvis man søger på Faber rullegardin - så er første forslag på google "Faber rullegardin nedtagning" så kan regne ud jeg ikke er den første der har haft problemet - faktisk er der flere der søger efter nedtagningen end selve deres gardiner.
Super fedt produkt - hvis man køber gardiner som man skal have HELE husets levetid.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.