Botex Anmeldelser 849

2. Sengetøysbutikk
  3. Gardinprodusent og -leverandør
  4. Interiørbutikk
  5. Interiørarkitekt

Botex er Danmarks største frivillige gardinkæde med 37 butikker fordelt rundt i landet og på Færøerne. Vores mere end 60 gardinbusser kører hver dag rundt i hele landet for at montere gardiner, solafskærmning hos private, virksomheder og den offentlige sektor. Vi sælger mere end blot gardiner, afskærmning og boligtekstiler. Vi sælger inspiration, trivsel og godt indeklima til private og erhverv. Vi tror på, at du skal kunne mærke markant forskel efter, at vi har været hos dig. Du kan regne med at få den klogeste og bedste-designede løsning til netop dig, uanset om det er derhjemme eller på arbejdet. Den løsning skaber vi sammen – du som eksperten på dine behov, og os som specialister i at opfylde dem.

4,8

Enestående

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Super fin service

Super fin service, varen var jeg nød til at returnere, og der var ingen vrøvl. Varen kvaliteten var i orden. Der handler jeg igen!

16. mai 2024

Hej Anna-Grete

Mange tak for de fine ord de 5 stjerner. Dem sætter vi stor pris på, kan du tro.

Vi håber, at du en anden gang finder noget, du kan bruge – du skal i hvert fald altid være velkommen.

Rigtig god dag til dig
Denise, Botex Kædekontor

Limplet på stoffet fra pappet

Limplet på stoffet fra pappet jeg beholder den, gider ikke sende retur

3. november 2022

Kære Kunde

Vi er kede af at høre, at der er en limplet på den vare, du bestilte hos os. Vi ønsker selvfølgelig altid, at vores kunder bliver glade og tilfredse med det, de bestiller.

Jeg kan ikke se, at du har sendt varen retur til os eller skrevet til os ang. fejlen. Du har selvfølgelig reklamationsret på det, du bestiller, så du er velkommen til at sende varen retur ved at anvende den vedlagte returlabel. Vi bytter gerne varen eller giver pengene retur efter dit ønske. Selvfølgelig skal du ikke beholde en vare med lim på.

Vi håber, at du vil gøre brug af reklamationsretten. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på: webshop@botexadm.dk

Denise, botex Kædekontor

Fremragende produkt og megahurtig…

Fremragende produkt og megahurtig levering! Imponert!👏👏

5. november 2021

Hej Øyvind

Tusind tak for din fine anmeldelse af os. Den er vi meget glade for og skønt, at du er vild med produktet og vores hurtige levering. Det sætter et stort smil på vores læber.

Denise, botex

Super hurtig og korrekt levering

Super hurtig og korrekt levering. Kan absolut anbefales.

8. juni 2021

Hej MEG

Tak for din fine anmeldelse af os. Vi sætter pris på, du tog dig tid til at skrive den. Vi håber, at du bliver glad for dine varer.

Denise, botex

Vis anmeldelser på alle språk. (849 anmeldelser)