Riktigt usel support. Min laddstolpe har inte fungerat på flera veckor. De sa att det enbart beror pä att jag skulle registrera kortet en gång till, men fortfarande fungerar det inte. Varje gång man r... Vis mer

Köpte en fastighet med laddstolpe uppkopplad till Eways. Har under 6 månader varit i kontakt med Eways åtskilliga gånger för att få avtalet överskrivet på mig utan att lyckas. Eways vägrar att svara... Vis mer

Snabb handläggning i mitt ärende betyder väldigt mycket för mig som kund. Jättebra hanterat och framför allt när man inte är speciellt bortskämd med snabb support på flera digitala företag (stora... Vis mer

1. Ladestasjon for elektriske biler

Med Eways laddtjänster blir det enkelt att ladda bilen hemma, på jobbet och publikt. Vi hjälper er från idén om laddning till nyckelfärdiga laddstationer!

3,2

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

3,2

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Worse pe-sales and customer service

Worse pe-sales and customer service, eWays do not have enough people to service new orders and answer queries and it is not cheap either. There are better companies which are also better in price.

16. juni 2024

Förbättringar och önskemål

Jag vill se hur mycket jag använt och vart jag laddat på webben, daglig info från typ igår.. det är ju ändå 2024 nu och att få en pdf fil är ju lite 00-tal ändå..

Aktuella priser per plats jag laddat på är också bra.. datat har ni ju för att fixa detta.

13. juni 2024

nej, nej och nej

Beställt laddbox. Får inte den installerad pga att Eways måste få in kapitaltillskott. Ingen info från Eways själva….

18. juni 2024

Oseriöst företag

Oseriöst företag som inte värnar om sina kunder. Ger ingen information till kund om att installation ej kommer ske i närtid, fick vänta fem veckor och då fick man själv höra av sig och efterfråga vad som händer!
Anlita ej detta företag!

21. mai 2024

Jag hade en riktigt bra upplevelse med Eways

Jag hade en riktigt bra upplevelse med Eways hela vägen från guidning i butik på MOS till en riktigt, riktigt bra installation av Eirik och Frippe med ett resultat som var mycket bättre än vad jag kunde förvänta mig. Förutom kompetens och yrkesstolthet var killarna dessutom riktigt härliga och kundfokuserade. Kommer otvivelaktigt använda mig av Eways igen för eventuella ytterligare installationer!

3. mai 2024

Totalt belopp 31 614 500 kr

🙈 Tror inte de är kvar så länge till 😵

3. mai 2024

Otroligt dålig kundservice

Otroligt dålig kundservice. Produkt som fungerar från och till. Kort som skickades fel eller försvann på vägen. Åkte till Täby centrum för att få hjälp. Kundservice och Täby centrum pratade inte ihop sig. Fick ringa otaliga gånger. Alltid minst 30 minuters vän tid i kundservice. Skulle välja annan leverantör

25. april 2024
Logoen til Eways

Svar fra Eways

Tråkigt att du upplever att det inte fungerat som tänkt.
Bilden du ger av vår kundservice känner jag inte igen. Efter byte av vår telefoniväxel i början av april har vi haft en snittväntetid på 2 minuter och det längtsa någon kund väntat i kön är inte i närheten av 30 minuter.

Självklart ska du som kund inte behöva jaga så mycket för ett laddkort och jag tar till mig av den kritiken och kan glädja dig med att vi ändrat på en hel del rutiner den senaste tiden för att förbättra servicen.

/ Mattias, Kundservicechef Eways