Ruttna säljknep, erbjuder print@home eller mobilbiljett men print@home funkar också i mobilen tydligen, dock kostar de olika. Plus massa serviceavgifter, ska man betala det kan man tycka att man borde... Vis mer
Inte så svårt att beställa. MEN för första gången efter alla år med beställning av otaliga biljetter till konserter fanns ingen möjlighet att se en karta över sittplatser på arenan och där välja sittp... Vis mer
Lätt, smidigt/enkelt att beställa en biljett! Stort plus för att biljetten kan sparas ner i Wallet i iPhone. Detta till skillnad mot en av era konkurrenter där man endast kommer åt biljetten vid inlo... Vis mer
Beställde biljetter, men fick dem aldrig. Läste så många dåliga receptioner om företaget så jag blev orolig över att jag aldrig någonsin skulle få de redan betalda biljetterna. Men efter att haft kont... Vis mer
Wallingatan 38, 111 24, Stockholm, Sverige
- +46 (0)771 130 150
- kundservice@eventim.se
- www.eventim.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 68 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Fungerar bra
Fungerade bra, smidigt att kunna swisha in sin betalning. Fanns också en kampanj igår till Broken Summer. Bara att tacka och ta emot.
Lite krångligt med transaktion
Lite krångligt med transaktion, och extra frågor om att beställa något som redan avvisats
Krånglig beställning med evigt tiggeri…
Krånglig beställning med evigt tiggeri om mer pengar. biljetter i wallet ??? varför inte i mejl
nä bättre borde ni vara
Artist ställde in - ingen återbetalning
Artisten ställde in spelningen, kontaktade kundtjänst som svarade att de inte erbjuder återbetalning och hänvisade till arrangören.
Arrangören gick ej att kontakta, man fick bara autosvar som hänvisade tillbaka till biljettåterförsäljaren.
Torskade 800kr på detta, kommer aldrig köpa biljetter tidigare än dagen innan i fortsättningen.
Enkelt och smidigt att beställa och…
Enkelt och smidigt att beställa och betala
Enkelt och smidigt att beställa…
Enkelt och smidigt att beställa biljetter.
Enkelt och smidigt att beställa…
Enkelt och smidigt att beställa biljetter.
Är väldigt glad att man har köpt…
Är väldigt glad att man har köpt biljetter till takida
Smidigt och enkelt att beställa
Smidigt och enkelt att beställa
Snabbt och enkelt
Köpet gick snabbt och enkelt, dock saknar jag American express som betalningsalternativ.
💯🤘👌 Axel Rudi Pell
När allt funkade (för mig) flöt allting på som det skulle 👌💯🤘
Det fungerade utan några problem.
Det fungerade utan några problem.
Fick mkt trevligt bemötande i telefon…
Fick mkt trevligt bemötande i telefon av Samuel när jag inte hittade mina två biljetter som jag hade betalt för . Tack än en gång 💐
Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt, bra betalningsalternativ, saknade bara American Express
Fick missa en föreställning pga. otydliga säkerhetsrutiner
Köpte biljett till ståuppkomikern Ismo på Stockholm Waterfront Congress Centre 1 september. Döm om min förvåning att jag möter otrevliga vakter i ett kaotiskt folkmyller innan föreställningen som skriker att ingen får ta med sig ytterkläder eller väskor in i arenan denna regniga dag, utan hänvisades till förvaringsboxar inne på Stockholm Central som var upptagna. Det faktum att jag inte hade någonstans att förvara ytterkläderna ledde till att jag fick missa föreställningen som jag hade sett mycket fram emot och biljetten nu är bortkastade pengar! Jag hade önskat att det framgick tydligt på Eventims biljett som jag hade att ytterkläder och andra ägodelar inte fick tas med i lokalen, detta var inte heller tydligt på Waterfront Congress Centres hemsida, utan var information som var dolt i någon flik på hemsidan. Att centret verkar sakna förvaring för deltagare är uselt, vem vill gå på en föreställning kall och dyngsur pga. dåligt väder? Jag önskar tydligare information om dessa riktlinjer framöver, och allra helst ersättning för en missad föreställning!!!
Lätt att köpa biljett men alla dessa avgifter
Lätt att köpa biljett, men alla dessa avgifter hit och dit sänker betyget.
Love it!
Snabb o smidig bokningsprocess med omedelbar feedback/bekräftelse.

Svar fra Eventim Sverige
Smidig beställning och leverans