I would not recommend. Parcel supposed to be delivered withing 3-4 working days, with pickup on the same day as booking. Parcel picked up day later than promised, its been a week already and no sign o... Vis mer
Se hva andre synes
Tydzień po dostarczeniu przesyłki wysyłają notę obciążeniową za rzekomy pusty podjazd, gdzie taka sytuacja nie miała miejsca, kłamią że przewoźnik wystawił tą dopłatę. Codziennie wysyłają ponaglenia d... Vis mer
Zamówiłem kuriera wybierając opcję "9-13", czyli w jakich godzinach oczekiwać na jego przybycie. W wyniku - 10 godzin czekania. Plany na cały dzień zmarnowane. Telefon kontaktowy ze Stroną Euro Pa... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Tanie Paczki do Polski i Anglii, Dostawa 3-5 dni,Ubezpieczenie do 6000 zł, NAJLEPSZA CENA! Odbiór paczek codziennie
Kontaktopplysninger
Ducie Street 83, M1 2JQ, Manchester, Polen
- www.euro-paka.pl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Brak przelewu za pobranie
3 miesiące czekam na przelew za pobranie przesyłki. Pisałem już kilka maili i dalej nic. To jest jakaś porażka
Oszustwo
Oszustwo. Paczki nie dostarczono. Brok kontaktu. Telefony nie działają . Wysyłałem wiele mail’i z prośbą o telefon. I NIC. A teraz chcą jeszcze 30,- zł za dostarczenie przesyłki do nadawcy. SKANDAL. OSZUSTWO.
Kurier nie odebrał przesyłki a…
Kurier nie odebrał przesyłki a zapłaciłam za list ponad 50 zł. Infolinia nie odbiera kontakt email do 18 masakra
Omijać szerokim łukiem
Omijać szerokim łukiem!
Zamówiłam paczkę, kurier miał przyjść z wydrukowana etykietą. Przyszedł bez etykiety. Europaka przyjęła moja reklamacje i zwróciła mi pieniądze.
Jakim zaskoczeniem było otrzymanie emaila po kilku tygodniach o tym, że muszę im zwrócić pieniądze, bo PACZKA była za duża. Niestety widząc inne recenzje jest jasne, że firma standardowo wysyła emaile o niewymiarowej paczce i konieczności dopłaty. Straszy windykacją i e-sadem. Firma jawnie łamie prawa konsumenckie. Po przyjęciu reklamacji nie ma prawa zmieniać zdania a mimo to dręczy bezimiennymi emaliami, które są dosyć bełkotliwe i w ogóle nie odnoszą się do faktów. Sprawa została zgłoszona do rzecznika praw konsumenckich. Wiele osób zgłasza sprawy na policję (jeśli firma nie zwraca pieniędzy) co też rekomenduję zrobić. Kurier nie przyjąłby za dużej paczki.
nigdy w zyciu z ta firma…
nie solidna firma .nie polecam lepiej wybrac inna firme ,paczka szla bardzo dlugo do odbiorcy.byla przetrzymywana w magazynie za co ja musialem zaplacic na pieniadze za pobraniem czekalem miesiac nigdy wiecej kontaktu z ta firma
Niewyjaśnione odatkowe koszta
Paleta zważona , zmierzona, wyceniona przez Euro-paka i opłacona. Następnie po kilku tyg przychodzi wezwanie do zapłacenia niewyjaśnionej niedoplaty w ciągu 7 dni albo sąd.
Usługa nie zrealizowana, a teraz żądają jeszcze dopłaty!
Na początku lutego 2025 roku zamówiłem wysłanie listu z umową spod Lublina do Warszawy. Usługę z góry opłaciłem, a nie było tanio bo ponad 42 zł za list. Kurier następnego dnia pojawił się i stwierdził, że nie odbierze ode mnie listu ponieważ nie mam wydrukowanego listu przewozowego, który miałem otrzymać ma maila ale go nie otrzymałem. Było to w piątek 7.02.2025 r. Próbowałem się dodzwonić do Europaki ale nie ma takiej możliwości. Poprzez formularz wysłałem maila do firmy z prośbą o ponowne przesłanie mi listu przewozowego ale bez odzewu. Po weekendzie była druga próba odebrania listu ale bez wydruku z maila, którego nie otrzymałem kurier powiedział, że nie może go ode nie odebrać.
Koniec, końców z braku możliwości kontaktu z Europaką list przekazałem koledze aby zawiózł do Warszawy. Z braku czasu pogodziłem się ze stratą wpłaconych pieniędzy. Proszę sobie wyobrazić jak mogli mi podnieść ciśnienie kiedy po miesiącu, 10.03.2025 dostałem wezwanie do dopłaty, żekomo większej niż deklarowałem przesyłki i jeszcze mnie straszą sądem. Zastanawiam się w tym momencie o złożeniu zawiadomienia o próbie wyłudzenia przez nieuczciwą firmę.
Oszustwo.
Nie polecam wysyłania paczek przez portal. Brak kontaktu telefonicznego, mailowego. Paczka dostarczona 22 października, do 6.03.2025r. brak przelewu. Poprzedni właściciel strony to wspólnicy z innej Firmy, a obecnie Firma wymawia się na brak odpowiedzialności za przelew.
Cieżko sie doprosić o kase z pobrania…
Cieżko sie doprosić o kase z pobrania 12 luty dostatczone pobranie dpd do europaki kase przelało 17 luty. Nie dodzwonisz sie do nich telefoniczne jedynie mejlowo nawet szybko odpowiadaja po 5 mejlach przelali pobranie 3tys zl na konto dzisiaj tj 5 marca. Lepiej omijać, polecam bardziej furgonetke na przesylki paletowe
Oszustwo
Nadałam paczkę na początku stycznia. Zapakowaną zgodnie z regulaminem. Kurier odebrał ją z miejsca wysyłki po czterech dniach,w związku z czym szybkość doręczenia na miejsce wzięła w łeb. Monitowałam u kuriera,aby odebrał paczkę ode mnie dwa razy,spotkałam się z nieuprzejmością. Po niespełna dwóch miesiącach otrzymałam wezwanie do zapłaty,grożono mi oddaniem sprawy do e- sądu(?). Powodem jest rzekomo niestandardowe zapakowanie przesyłki. Nie polecam tej firmy. Wyłudzają pieniądze
Okazuje się przesłanie paczki między…
Okazuje się przesłanie paczki między dwoma stolicami europejskimi przerasta możliwości kurierów. Paczka miała wymiary 1x60x50cm więc to lekka praca graficzna która miała być prezentem. Trzeba nimi chyba paczki z gpsem wysyłać bo to jest zupełnie żenujące.
Nie polecam!!
Nie polecam! Omijać szerokim łukiem. Na pieniadze czekam już ponad 3 tygodnie. Zero kontaktu.
Nie polecam! Brak kontaktu, numery polskie nie działają, zaplacilam za priorytetowa przesylke a euro paka ja zle wprowadzila w system i przesylka nie dotrze w terminie. Pierwszy i ostatni raz zamawiam przez euro paka.
Oszuści!!
Oszuści!!! Nie wypłacono pieniędzy za wysłaną paczkę... z początku odpisywali na maile w tej chwili zero odzewu. Sprawa zostanie zgłoszona na policję.
Nie mogę się doprosić o zwrot środków…
Nie mogę się doprosić o zwrot środków pieniężnych za niezrealizowane przesyłki z winy kuriera.
Dlugi czas oczekiwania na zwrot pieniędzy za nadanie paczki
Niby wszystko okej, paczka szybko dotarła do odbiorcy, nie naruszona. Lecz w kwestii przysłania pieniędzy na konto to duży minus, czekam już ponad 2 tygodnie na przelew za paczkę i nie mogę się doczekać. Raczej już nie skorzystam z tej platformy, chyba że nie za pobraniem.
Oszustwo
Brak kontaktu, zapłacone za kuriera a firma kurierska nic o tym nie wie, pośrednik wzioł pieniądze i na tym się kontakt skonczyl
Osobiście nie polecam!!
Osobiście nie polecam!!! Brak kontaktu telefonicznego z firmą!!! Nikt nie obiera w godzinach podanych na stronie ani angielskiego ani polskiego biurowego numeru. Brak podanych poprawnych informacji odnośnie opłat za paczkę. Dwa razy zapłacone cło!!!! Reklamacji nie uwzględnili. Cały dzień czekania na kuriera który się nie pojawił w ustalonym terminie... Odradzam korzystania z tej firmy.
Wykupilam wyslanie paczki przez Fedex…
Wykupilam wyslanie paczki przez Fedex priority. Różnica cenowa miedzy priority a economy wynosila koło 50 PLN. Czss dotarcia do miejsca docelowego 1-2 dni roboczych. Moja paczka zostala wyslana economy dotarla po tygodniu. Różnicy w cenie nie zwrócili. Nie ma sensu wybierać express bo i tak wysyłają economy.
Najgorszy serwis jaki kiedykolwiek…
Najgorszy serwis jaki kiedykolwiek używałam,tak jak inni użytkownicy najpierw kurier nie przyjechał w wyznaczony dzień, następnie dodatkowe opłaty które nie były wspomniane na początku.
Banda oszustów!!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.