1. Produsent av medisinsk teknologi
  2. Mammabutikk
  3. Leverandør av medisinsk utstyr

We're Elvie. We create smart products, new solutions, and a fair few taboo-busting conversations while we’re at it. We develop extraordinary innovations designed to improve women’s lives. Elvie is one of the original FemTech companies. Founded by Tania Boler, an internationally recognized women’s health expert, we've spent over 10 years developing cutting-edge tech and breaking societal taboos in order to level up women's lives.

3,5

Middels

12k anmeldelser

Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Elvietrainer som ikke fungerte

Kjøpte Elvietrainer. Fikk problemer med den etter et år. Tok kontakt med butikken og fikk råd som ikke fungerte mange ganger. Da jeg etter lang tid igjen tok kontakt med kundeservice hadde garantien gått ut. Kundeservice var hyggelig, men til tross for at jeg hadde kjøpt en vare med feil, kunne de ikke hjelpe meg.

12. januar 2026

Hi there,

Thank you for your feedback, we would like to offer our sincere apologies for your experience with Elvie. We care about our customers and your experience when using our products, and we are always looking for ways we can do better.

Unfortunately, we do have a strict warranty policy, which we cannot go against. You can refer to the official page on the Elvie website about it, which I have included:

Kind regards,
Elvie

Pumpa begynte å pumpe dårlige

Pumpa begynte å pumpe dårlige, tok kontakt med elvie, men fikk ikke noe god hjelp. Brukte evighet på å feilsøke alle stegene fe ba meg om, og på siste steg fikk jeg til svar «så fint at alt er i orden». Problemet er fremdeles ikke løst, og dårlig kommunikasjon. Anbefaler ikke

16. januar 2025

Hei

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse.
Vi vil gjerne ha muligheten til å prøve å gjøre dette riktig for deg.
Ta kontakt med oss via våre støttesider på www.elvie.com/support.

Med vennlig hilsen
Elvie

Rask kundeservice ved reklamasjon

Tok kontakt grunnet en pumpe som ikke fungerte. Fikk svar samme dagen. Under en uke etter at jeg sendte en henvendelse, hadde jeg en ny pumpe i postkassen. Veldig fornøyd med så rask respons:)

2. mai 2024

Hey there 👋

Thank you for your 5.0 star review.

Thank you for your fantastic review— we are beyond pumped that you've enjoyed your Elvie experience so far.

If you've loved Elvie so far, wait until you get a load of the other smart solutions in our line-up. From milk expression to pumping perfection, we have a range of tools to give mamas like you a helping hand (or two!). Visit elvie.com to find out more.

Thanks again, mama. Stay gold.

God service

Tok litt tid før jeg fikk kontakt, men når de først svarte på Mail fikk jeg kjempegod service!

7. november 2022

Hey 👋

Thank you for your 4.0 star review.

Thank you for your review— we love getting words from the wise (AKA, you!).

Thanks again for the kind words. We would say 'keep 'em coming', but that's biased, right? 😉

Hi there 👋

Thank you for your 5.0 star review.

Thank you so much for your kind words. All of us at Elvie love to keep abreast with your product experience.

Vis anmeldelser på alle språk. (11 801 anmeldelser)