Edugo Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Córka uczęszcza od roku na kurs języka angielskiego. Zajęcia odbywają się online 2 razy w tygodniu w niewielkiej grupie dzieci o bardzo zbliżonym poziomie. Efekt - 6 angielskiego na koniec roku. Prow... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Szkoła oferuje profesjonalnych nauczycieli i podejście do nauki , ciekawe zajęcia oraz przyjazną atmosferę sprzyjającą nauce. Nauczyciele są kompetentni, cierpliwi i zawsze chętni do pomocy. Materiały... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mój syn uczestniczy w zajęciach z języka angielskiego. Poziom jego umiejętności znacznie przekracza wiedzę rówieśników. Każdy sprawdzian w szkole kończy się oceną celującą. Syn często reprezentuje szk... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dziękuję bardzo za pomoc w nauczaniu dziecka.Polecam od samego serca szkoły Edugo,miłe i przyjemne nauczanie dało swoj rezultat, bardzo pozytywnie wpłynęło na dziecko! Dziękuję bardzo .

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 77 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

251 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bardzo miła rozmowa telefoniczna

Bardzo miła rozmowa telefoniczna , pani wszystko pięknie wyjaśniła , bez problemu rozwiązała mój problem .

28. mai 2026

Svar fra Edugo

Miło nam to słyszeć <3 Pochwałę przekazujemy do naszego działu obsługi klienta :)

Profesjonalizm

Szybki kontakt, sprawne rozwiązanie problemu

28. mai 2026

Svar fra Edugo

Nasz dział obsługi klienta dziękuje za tę opinię :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Syn ostatnio miał problem z logowanie…

Syn ostatnio miał problem z logowanie na konto.
Bardzo dziękuję za pomoc w rozwiązaniu problemu bo sama nie dałam by radę.
Pozdrawiam serdecznie Yuliia Kopychyn

26. mai 2026

W imieniu naszego działu pomocy technicznej bardzo dziękujemy za te słowa <3

Zajęcia w EduGo

Aktywizacja w trakcie lekcji jest na bardzo wysokim poziomie. Nauczyciele bardzo szybko reagują w przypadku jakichkolwiek problemów technicznych. Poświęcają dużo uwagi i budują bardzo przyjazne warunki do nauki. Syn po lekcjach czuje się pewniejszy siebie również w szkole. Znacznie chętniej podejmuje wyzwania i nie zniechęca się. Kontakt i pomoc techniczna są błyskawiczne i profesjonalne, wszystko jest tłumaczone bardzo zrozumiale i dokładnie a personel jest cierpliwy, wyrozumiały, pomocny i niesamowicie sympatyczny. Syn jest zajęciami zachwycony i wyczekuje ich. Wcześniej miał mieszane uczucia co do grafiki komputerowej, w tej chwili ją uwielbia. Dużo opowiada z tego, co się nauczył i jak mu to pomaga w szkole (tu z zajęć Matematyki w Minecraft)

27. mai 2026

Svar fra Edugo

Ogromnie dziękujemy za tę opinię! Bardzo nam zależy na tym, by dzieci czuły się wysłuchane, rozumiane i aby otwierały się na nowe zainteresowania. Dlatego te słowa tak nas budują <3 Pozdrawiamy!!

Bardzo profesjonalne zajęcia

Bardzo profesjonalne zajęcia, świetna kadra prowadząca ciekawe lekcje. Dzieci zachwycone.
Dodatkowo rewelacyjne wsparcie techniczne to naprawę sprawia że podczas kontaktu EduGo świetnie spędza się czas i dodatkowo kreatywnie!
Zawsze można zadzwonić z pytaniem na infolinię i uzyskać pomoc.
Bardzo polecamy!

25. mai 2026

Svar fra Edugo

Jest nam niesamowicie miło!! Dziękujemy zarówno w imieniu nauczycieli, jak i działu obsługi klienta :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Corka jest baaardzo zadowolona zajęcia…

Corka jest baaardzo zadowolona zajęcia z rysunku sa świetne nabrała pewności w prowadzaniu ołówka. Tworzenie gier bylo dla nie mega frajdą a projektowanie w Minecrafcie super. Corka jest bardzo zadowolona a na zajęcia poznała kolegę z którym właśnie jest na zajęcia z angielskiego. Mimo iz na ostatnią chwilę nasz opiekun zalatwil wejście na zajęcia i corka wraz z kolegą moze rozwija umiejętności z języka angielskiego. Jestem zachwycona jak wspaniale corka rozwija swoje umiejętności ktore sa dobrze kierowane a nie na odczepne byle wziąść kase. Tak trzymajcie buziaki Edugo.😊😊

21. mai 2026

Svar fra Edugo

Jesteśmy przeszczęśliwi widząc te słowa <3 Rozpiera nas radość, że córka poznała nie tylko szeroki wachlarz zajęć, ale też kompana w edukacyjnej podróży!

Ślemy pozdrowienia i raz jeszcze dziękujemy za tę opinię <3

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Szkoła Edugo szyje kursy na miarę…

Szkoła Edugo szyje kursy na miarę potrzeb i zainteresowań uczniów, zawsze indywidualnie dobiera zajęcia względem zainteresowań i potrzeb dzieci🙂

21. mai 2026

Svar fra Edugo

Bardzo miło nam to słyszeć!

Dziękujemy za zaufanie i to, że jesteście z nami! :)

Matematyka z Minecraftem

Z matematyki syn jest bardzo zadowolony i chętnie uczestniczy w zajęciach z Panią Martyną S.

19. mai 2026

Svar fra Edugo

Bardzo miło nam to słyszeć! Przekażemy opinię Pani Martynie :)

Świetny kontakt

Świetny kontakt, szybka pomoc sympatyczny i miły konsultant .

20. mai 2026

Svar fra Edugo

Dziękujemy za miłe słowa! Przekażemy je do działu obsługi :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Z przyjemnością polecam zajęcia rysunku…

Prowadzący wykazują się dużym zaangażowaniem, cierpliwością oraz indywidualnym podejściem do każdego uczestnika.
Moje dziecko z chęcią brało udział w zajęciach i zrobiło zauważalne postępy w rysunku. Dodatkowo zajęcia były świetną okazją do rozwijania kreatywności i budowania pewności siebie.

Serdecznie dziękuję za dotychczasową współpracę i z pełnym przekonaniem polecam te zajęcia innym rodzicom.

28. april 2026

Svar fra Edugo

Jesteśmy ogromnie wdzięczni za tę opinię <3 Bardzo dziękujemy za rekomendację i ciepłe słowa. Napędza nas to do dalszej pracy!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Córka w końcu bez przymusu uczęszcza na zajęcia z j.angielskiego, wcześniej mieliśmy z tym kłopot. Oczywiście na efekty trzeba troszkę poczekać ale puki co polecam.

10. april 2026

Svar fra Edugo

Bardzo dziękujemy za opinie <3 Fakt, że córka ma chęć uczyć się angielskiego, to dla nas ogromny komplement :)

Jesteśmy wdzięczni wszystkim…

Jesteśmy wdzięczni wszystkim organizatorom i instruktorom tych kursów. W naszej sytuacji naprawdę pomogli naszym dzieciom poprawić oceny. Jeszcze raz dziękujemy za takie podejście do dzieci.

4. april 2026

Svar fra Edugo

My również jesteśmy ogromnie wdzięczni za te słowa!
Docenienie naszych codziennych starań to dla nas paliwo do jeszcze większej pracy! Pozdrawiamy serdecznie i raz jeszcze dziękujemy za opinię <3

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nękają telefonami po kilka razy…

Nękają telefonami po kilka razy dziennie z różnych numerów. Nie rozumieją, że ktoś w danej chwili nie ma czasu lub jest w ogóle nie zainteresowany. Poblokowałam wszystkie numery z których do mnie dzwonią to zaraz dzwonią z kolejnych, można się poczuć nękanym przez tą firmę. Ani to profesjonalne ani zachęcające.

2. april 2026

Dzień dobry,

Pani Weroniko dziękujemy za ten sygnał. Uprzejmie prosimy o wiadomosć do nas na mediach społecznościowych lub na kontakt@edugo.pl ze wskazaniem numeru na który dzwoniliśmy. Sprawdzimy, czy z naszym systemem dzwoniącym w tym przypadku wszystko było w porządku, skoro pojawiło się tak wiele połączeń :)

Przepraszamy za przykre doświadczenie z naszą marką :(

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wysokie wymagania, niska oferta – doświadczenie kandydata

Niedawno złożyłam swoją kandydaturę wraz z CV na stanowisko lektora języka angielskiego online. Niestety, mimo mojego doświadczenia i kwalifikacji, nie otrzymałam tej propozycji współpracy.

Spędziłam 18 lat w Wielkiej Brytanii, gdzie ukończyłam całą swoją edukację – zarówno szkoły, jak i studia. Posługuję się językiem angielskim na poziomie biegłym, a w praktyce komunikacja w tym języku jest dla mnie bardziej naturalna niż w języku polskim. Posiadam certyfikat TEFL oraz kilkuletnie doświadczenie w prowadzeniu korepetycji i zajęć z języka angielskiego.

W związku z tym trudno mi zrozumieć kryteria rekrutacyjne firmy, skoro osoby o takim profilu nie kwalifikują się nawet do współpracy w oparciu o umowę zlecenie.

Z perspektywy czasu oceniam jednak, że być może była to dla mnie korzystna sytuacja. Oferowana stawka w wysokości 37 zł za godzinę jest bardzo niska, szczególnie biorąc pod uwagę moje doświadczenie oraz charakter pracy – prowadzenie zajęć grupowych z dziećmi o zróżnicowanym poziomie znajomości języka. Dodatkowo brak zróżnicowania wynagrodzenia względem kwalifikacji i doświadczenia kandydatów również budzi moje wątpliwości.

Sama rozmowa rekrutacyjna z Panią Lidią przebiegła w bardzo przyjaznej i swobodnej atmosferze, co oceniam pozytywnie. Niemniej jednak, całościowo oferta firmy wydaje się mało konkurencyjna, szczególnie dla osób z większym doświadczeniem zawodowym.

Aplikowałam głównie ze względu na pilną potrzebę podjęcia współpracy w oparciu o umowę zlecenie oraz możliwość równoległego prowadzenia działalności nierejestrowanej. Mimo to pozostaję zmotywowana i wierzę, że wkrótce znajdę miejsce, w którym moje kompetencje i doświadczenie zostaną odpowiednio docenione ;)

26. mars 2026

Dzień dobry,

przekażemy tu odpowiedź na tę samą opinie zamieszczoną na innym portalu :)

"Dziękujemy za Twoją opinię i miłe słowo o atmosferze na spotkaniu :)
Chcemy tylko krótko sprostować kwestię finansową - na tym stanowisku oferujemy stawkę wyższą.

Jeśli chodzi o samą rekrutację, nasze decyzje to zawsze wypadkowa wielu czynników. Przy ograniczonej liczbie miejsc i wielu świetnych kandydatach, wybory bywają naprawdę trudne.
Gdybyś chciała poznać więcej szczegółów, napisz śmiało na hr@edugo.pl - chętnie prześlemy Ci szerszy feedback!

Powodzenia w dalszej karierze zawodowej i wszystkiego dobrego! :)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Firma nęka mnie ciągłymi telefonami…

Firma nęka mnie ciągłymi telefonami pomimo zdecydowanej odmowy współpracy dzwonią z różnych numerów trzy zablokowane dzwonią z czwartego nie potrafią zrozumieć słowa nie kultura pracowników jest na tragicznym poziomie.

27. mars 2026

Dzień dobry,

bardzo nam przykro z powodu nadmiernej ilości telefonów. Uprzejmie prosimy o zgłoszenie tej sprawy na kontakt@edugo.pl - pozwoli nam to zweryfikować powód tak częstego kontaktu :)

Świetny kurs

Świetny kurs, dostosowany do wieku i zainteresowań dziecka, przemiły nauczyciel, dobry kontakt ze szkołą. Polecam 😊

27. mars 2026

Jest nam baaardzo miło czytając te słowa <3

Dziękujemy!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv