Domino's Pizza Danmark Anmeldelser 4 270

2,5

bestille online over færdig til tiden maden var ok men den med skinke bare lidt tør pizza Men de andre pizza med oksekød og pepperoni var jo helt fantastisk

Forbøvlet at bestille online, ALT for lang ventetid i butikken. Uengageret personale i butikken I Hvidovre.

Leveringstid og personaleansvarlig talte ikke pænt til sine kollegaer.

Det var en time og 25 minutters ventetid på én enkelt pizza…

2,5

Under middels

4k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

bestille online over færdig til tiden…

1. april 2023

Hej Frank.

Tak for din feedback til os.

Er godt nok ked af at vi få fejlet med noget af din ordre, det må klart være en ommer herfra.

Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk for en videre dialog omkring din oplevelse, så finder vi på lidt lækkert til dig.

Du bedes påføre dit bestillingsnummer i mailen, samt henvise til denne anmeldelse, således vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Og så går vi efter de 5 stjerner næste gang ;)

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen
Domino´s

Rask levert

Rask levert, kjempe god pizza

31. mars 2023

Hej Annemor :)

Det er virkelig lækkert og høre!
Er glad for at du var tilfreds med din bestilling og at du fik en hurtig levering - lige som det skal være!

Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at lave denne anmeldelse.

Håber vi får fornøjelsen af at betjene dig igen en anden gang ;)

Venlig hilsen
Domino´s

Forbøvlet at bestille online

Forbøvlet at bestille online, ALT for lang ventetid i butikken.

Uengageret personale i butikken I Hvidovre.

20. februar 2023

Hej.

Mange tak for din feedback som vi sætter stor pris på. Vi er kede af at høre, at du ikke havde en positiv oplevelse. Kan du evt fortælle os lidt mere om din oplevelse med personalet i butikken?

Send os gerne en mail på kontakt@dominos.dk med ovenstående samt med henvisning hertil, så sørger vi for en lækker løsning til dig :)

Servicen i butikken

9. februar 2023

Hej Charlotte.

Mange tak for din feedback som vi sætter stor pris på. Vi er kede af at høre, at du ikke havde en positiv oplevels i vores butik i Århus S. Vi vil dog gerne vide lidt mere om, hvad du præcist oplevede i butikken?
Send os gerne en mail på kontakt@dominos.dk med henvisning hertil, så sørger vi samtidig for en lækker løsning til dig :)

Mvh Domino´s

Jeg spørger hvilken bund er den tykke

Jeg spørger hvilken bund er den tykke. Det ved personalet ikke

25. januar 2023

Hej Hans Erik.

Mange tak for din feedback som vi sætter stor pris på. Vi tænker at du har spurgt ind til deep pan? Denne bund har vi desværre slet ikke på vores menukort, så vores tykkeste bund er den helt almindelige "Classic Hand Tossed" :)

Mvh Domino´s

Ingen problem med at bestille og betale…

Ingen problem med at bestille og betale online og sønnen hentede og vi spiste god varm pizza 👏 vi er glade for Domino’s i Waves, Hundige

24. januar 2023

Hej Trine.

Tusind tak for den flotte anmeldelse samt positive feedback. Det er simpelthen så lækkert at høre.!
Vi glæder os til at lave flere lækre pizzaer til dig en anden gang ;)

Mvh Domino´s

Pizzaen var mast helt sammen til en…

Pizzaen var mast helt sammen til en ukendelig masse

21. januar 2023

Hej Søren.

Mange tak for din feedback som vi sætter stor pris på. Vi er kede af at høre, at du ikke havde en positiv oplevelse. Det skal vi da lige have rådet bod på.
Du må meget gerne sende os en mail på kontakt@dominos.dk med henvisning hertil, så sørger vi for en lækker løsning til dig som undskyldning :)

Mvh Domino´s

De var bare super gode alle sammen vi…

De var bare super gode alle sammen vi var meget glade for dem

19. januar 2023

Hej Kirsten.

Tusind tak for den flotte anmeldelse samt positive feedback. Hvor er det bare dejligt at høre.!
Vi glæder os til at lave flere lækre pizzaer til dig en anden gang :)

Mvh Domino´s

Det var en time og 25 minutters…

Det var en time og 25 minutters ventetid på én enkelt pizza…

16. desember 2022

Hej Christian.

Mange tak for din feedback som vi sætter stor pris på. Vi er kede af at høre, at du oplevede så lang leveringstid - det er selvfølgelig ikke i orden og noget vi meget gerne vil råde bod på.!
Hvis du vil sende os en mail på kontakt@dominos.dk med henvisning hertil, så sørger vi fluks for en lækker løsning til dig :)

Leveringstid og personaleansvarlig…

Leveringstid og personaleansvarlig talte ikke pænt til sine kollegaer.

14. desember 2022

Hej Jane.

Mange tak for din feedback som vi sætter stor pris på. Vi er kede af at høre, at du ikke havde en positiv oplevelse. Det vil vi meget gerne råde bod på.!
Hvis du vil sende os en mail på kontakt@dominos.dk og oplyse os hvilken butik der er tale om samt med henvisning hertil, så sørger vi for en lækker løsning til dig :)

veldig god pizza

veldig god pizza, ingenting å klage på

13. desember 2022

Hej Erland.

Tusind tak for den flotte anmeldelse samt positive feedback. Det er vi virkelig glade for at høre.!

det var godt

det var godt, elsker dominos

10. desember 2022

Hej Sebastian.

Tusind tak for den flotte anmeldelse og meget elskværdige feedback.! :D
Vi elsker at lave lækre pizzaer til dig og vi glæder os til at lave endnu flere til dig fremover ;)

5 minutter forsinkelse

5. desember 2022

Hej Børge.

Mange tak for din feedback som vi sætter stor pris på. Vi er kede af at høre, at du oplevede 5 minutters forsinkelse. Det er dog noget der kan ske i alle servicefag :)

Mvh Domino´s

pizza var klar til tiden og smagte som…

pizza var klar til tiden og smagte som forventet godt.

15. november 2022

Hej Peter.

Mange tak for den fine anmeldelse samt positive feedback. Dejligt at høre at dine forventninger blev indfriet.!

Super

Alt super godt 👍

15. november 2022

Hej Gitte.

Tusind tak for den flotte anmeldelse samt positive feedback. Det sætter vi virkelig stor pris på at høre.!

Meget godt tak

4. november 2022

Hej Suha.

Mange tak for den flotte anmeldelse samt positive feedback. Det sætter vi vældig stor pris på - så det er os der siger TAK.! :)

40 minutter forsinket

tiderne passer ikke

25. oktober 2022

Hej Simon.

Mange tak for din feedback, som vi sætter stor pris på. Vi er kede af at høre, at du ikke modtog din ordre til den angivet tid.
Send os gerne en mail på kontakt@dominos.dk med henvisning hertil, så sørger vi lige for en lækker løsning til dig :)

Godt service

6. oktober 2022

Hej Ruben.

Tusind tak for den flotte anmeldelse samt positive feedback. Dejligt at høre at du er tilfreds med vores service.!

Den var fin fin

4. september 2022

Hej Marianne.

Tusind tak for den flotte bedømmelse samt positive feedback. Det sætter vi vældig stor pris på.

Mvh Domino´s

Lang vente tid fordi de ikke var…

Lang vente tid fordi de ikke var forberedt til presset på onsdag maden var ikke helt ringe smagt faktisk meget go

31. august 2022

Hej Malthe.

Mange tak for din bedømmelse samt feedback, som vi sætter stor pris på. Vi er kede af at høre, at du oplevede lang ventetid. Det vil vi gerne råde bod på.
Hvis du sender os en mail på kontakt@dominos.dk med henvisning hertil, så sørger vi lige for en sprød løsning til dig :)