Lang ventetid 1/2time ingen bon med…
Lang ventetid 1/2time ingen bon med nummer på ordren , så personalet stod og råbte numre op som kunderne ikke kendte. Ingen servietter i posen med burgere?? Alt i alt dårlig oplevelse i Odense.
Vi tør godt sige at vi er stolte af at have skabt en unik sammensat burger. Med passion for de enkelte råvarer, smagsløgene og oplevelsen har vi skabt TBC.
Har ikke svart på negative anmeldelser
1 time vendte tid og maden er ikke god
I skal kun komme vis i vil vendte 1 time
De springer i nummer hele tiden
Så ik kom siger det bare
Elendig service! Fikk servert kald mad! Klagde på maten, men de ville ikke gi ny. Fortjener minus stjerner.
Burgerne var meget god råvarerne var gode deres pomfriter med ost og bacon vil jeg ikke anbefale heller ikke deres milkshakes jeg vil ikke spise det som aftensmad men som en frokost

Horsens personale er skrald

Svar fra The Burger Concept
Hjørring 28/9 kl. 18.30. Bestilte 1 burger og en lite fries. Fries var kalde og seige, burger det samme. Jeg klagde på fries og fikk nye etter 5-10 minutter. Der var det nye varme fries, iblandet gamle…Dette er uten tvil den dårligste burger restaurant jeg noensinne har besøkt. Fortjener minus stjerner. Hvor er fødevaretilsynet?

Svar fra The Burger Concept
Meget lang ventetid. Bestilte 2 burgere. Efter 35 min var de stadig ikke kommet. Ikke engang drikkevarer kunne vi få. Da burgeren så endelig kom var den kun lunken. Men ikke om jeg ville vente på en ny. Var på den i Kolding. Tænker de ansatte gjorde hvad de kunne, så der må bare være tale om dårlig planlægning. Det er julemåned så man må regne med mange gæster

Svar fra The Burger Concept
Elendig mad og total dårlig service og så får ikke det man har bestilt.
En ting er at alle de nye loaded fries er udsolgt, så min datter valgte en bakke bacon Cheese fries, men de er så løbet tør for bakker og vi får et papkrus, som knap er halvt fyldt med fritter. Det var spild af 35 kr. for 7 pomfritter og et stykke bacon. Utroligt man vil være det bekendt.

Svar fra The Burger Concept
Sønderborg. Ventede en halv time på en burger menu og to drikkevarer. Deres sodavandsmaskine virkede ikke.