Ik ben zeer tevreden met mijn contact en behandeling van dokteronline. Ik kreeg de gewenste producten binnen de drie werkdagen en voldoende uitleg over het gebruik ervan. Dokteronline stuurde da... Vis mer
Top service! Goede opvolging indien nodig. Steeds netjes en gekoeld pakketje in mijn geval. Ook steeds originele producenten dus geen zorgen dat het namaak of iets gevaarlijk zou zijn… Heel blij da... Vis mer
Je suis toujours aussi contente de vos services. Je recois mes médicaments rapidement et chaque fois conformes à ma commande et sans me déplacer, puisque je suis à mobilité réduite. Ça me permets de... Vis mer
Dokteronline.com is een informatieve website en daarnaast een onlineservice voor consumenten. Wij bieden zelf geen producten aan, maar regelen – indien gewenst – voor u een online arts consult met een geregistreerde en onafhankelijke EU-arts. Het eventueel daaruit voortkomende recept wordt doorgestuurd naar een EU-apotheek waar wij toegang tot hebben. Via de apotheek wordt uw medicatie binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd. U hoeft er niet de deur voor uit. U kunt het eenvoudig, discreet en snel online regelen, wel zo makkelijk.
Commande arrivée rapidement et les médecins répondent vite au question

Svar fra Dokteronline.com | Your online health service
snel geholpen, deskundig advies, correcte vragenstelling, discreet, indien nodig krijg je deskundige begeleiding. Geen op opmerkingen

Svar fra Dokteronline.com | Your online health service
Betrouwbaar! Goede en snelle service,en zeer correct

Svar fra Dokteronline.com | Your online health service
Niets aan op te merken, vlotte levering en medicatie dat werkt. 👍

Svar fra Dokteronline.com | Your online health service
Ik ben zeer tevreden. Alleen zou ik graag op gewicht blijven maar weet niet goed hoeveel er dan moet gebruikt worden

Svar fra Dokteronline.com | Your online health service
Ik ben erg tevreden, zeker een aanrader!

Svar fra Dokteronline.com | Your online health service
Ik ben enorm blij. Dokteronline heeft mij afgeholpen van mijn probleem. Ik ben ze hier enorm dankbaar voor. Ik durfde deze problemen niet met mijn dokter te bespreken. Ook Werdt alles snel geleverd en geen fake maar echte medicijnen.

Svar fra Dokteronline.com | Your online health service
Heel snel geholpen. Veel noodzakelijke vragen werden gesteld en achteraf kan krijg ik nog een mail voor eventuele opmerkingen of vragen over het product en de behandeling.

Svar fra Dokteronline.com | Your online health service
Correcte behandeling, stipte levering en goede nazorg. Hartelijk dank voor de mogelijkheid om zelfzorg aan te bieden.

Svar fra Dokteronline.com | Your online health service
Makkelijke website , snelle levering , echt een top bedrijf , bedankt heb al vaak gebruik gemaakt van dokters online , goede prijzen en goede service , in één woord perfect .
Mvg Harry

Svar fra Dokteronline.com | Your online health service
Alles ingevuld en zonder problemen feedback gekregen, alles vlot gegaan

Svar fra Dokteronline.com | Your online health service
Tevreden over de service en begeleiding

Svar fra Dokteronline.com | Your online health service
De gevraagde medicatie werd geleverd en werkt. Enkel wel lastig dat je eerst je medicatie volledig moet betalen en als de dokter om één of andere reden weigert, je ern terugbetaling moet vragen. Waarom niet eerst goedkeuring en dan betalen ?

Svar fra Dokteronline.com | Your online health service
Snelle en discrete levering ! 1 ster minder omwille van de prijzen.. Zijn aan de hoge kant, maar, het is het een of het ander natuurlijk. Ook de informatie bij ieder product is duidelijk en uitgebreid, tevreden klant !

Svar fra Dokteronline.com | Your online health service
Zeer professionele werkwijze! Top!