Digitaliseringsinitiativet Anmeldelser

TrustScore 1.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det är ett företag som tar betalt för att förmedla tjänster som statliga myndigheter erbjuder utan kostnad. I mitt fall fick jag företaget som första träff då jag sökte efter "utdrag ur belastning... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bråttom för att snabbt beställa hindersprövning samt namnändring och tänkte inte på att det INTE var Skatteverkets sida jag befann mig på, så fyllde jag i samtliga uppgifter och betalade. Senare gi... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Förr kallades detta snarare 'ocker'. Tjänst; levererar hem blankett till dig färdigt ifylld förutom underskrift. Vad jag inte förstår; istället för mottagarens adress på medföljande kuvert - så vill... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Tar betalt för olika tjänster som är gratis hos myndigheter. Råkade av misstag be om begäran från belastningsregistret på länk till detta företag. Är helt gratis hos polisen. Pga detta företag och des... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Advokattjenester

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vi förenklar och digitaliserar ansökningar. Digitaliseringsinitiativet mål är att göra vardagen så enkel som möjlig för privatpersoner.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bluff och båg

Bluff och båg.
Ta betalt för något som är gratis.
Min sambo skulle ordna med papper för hindersprövning och fyllde i alla uppgifter. Sambon ska byta efternamn.
Det hela slutade i papper att JAG skulle byta efternamn, till ett helt annat som inte ens finns i vår familj!

Kontaktade de, och de bad oss själva att ändra i papperna. Lät inte ens som att de brydde sig om att DE gjorde fel!

2. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

De tar betalt för något som inte kostar…

De tar betalt för något som inte kostar eller ska kosta.
De lägger sig högst upp på Google för att folk ska tro att det är via de man ska beställa handlingar.
Beställt Utdrag från polisen och efter att ha pratat med polisen själva så sa de att det finns aktörer som dessa som luras och tar betalt för handlingar som är gratis.
De vägrar skicka tillbaka pengarna när man kommer på dem
Använd inte deras tjänst!

26. september 2024

Detta är en stor bluff.

Detta äe en stor bluff.
Trodde jsg beställt ett utdrag ur belastningsregistret,det enda som hände var att jag fick hem ett utskriven kopia av polisens papper för behäran om utdrag ur registret
Vilket jag enligt dem skulle skicka tillbaks till dem som de sedan skulle skicka in???
Sjukt.

24. september 2024

Där blev jag lurad

Där blev jag lurad! Betalade 129 kr för ett utdrag ur belastningsregistret. På polisens sajt är det gratis och går snabbare.

21. august 2024

Satans grisar.

Satans grisar.
Lever på andras olycka.
Nåja, sista gången man går på nåt sånt j*vla skithel*ete.
Tips, ta 30 sekunder extra och gör jobbet själv !
Måtte karma finnas.

1. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Besviken på mig själv att jag hade för…

Besviken på mig själv att jag hade för bråttom när jag skulle ha ett utdrag ur belastningsregistret. Det kostade mig 129 kr för något som jag kunde gjort alldeles själv! Det bör stå någonstans att detta är gratis hos polisen. När jag googlade så kom Digitaliseringsinitiativet upp allra överst och jag hade ont om tid att fixa detta intyg. Det som sedan tog nästan ingen tid att få på Kivra via Polismyndigheten! Ska dock sägas att jag har mailat till dem och har fått veta att jag kan få pengarna tillbaka om jag skickar tillbaka handlingarna inom 30 dagar. Ska göra det och sedan får vi se vad som händer.
Uppdatering! Efter lite mailkontakt blev min reklamation godkänd och den 13 aug fanns 129 kr tillbaka på mitt konto!

8. august 2024

En bluffsida!!

En bluffsida!!! Sidan är formulerad så att man tro att man ansöker om något men i själva verket tar de massa betalt för att skriva ut papper.

13. juni 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ett företag som tar betalt för gratistjänster

Dom har sökmotoroptimerat för att hamna först på Google. Valde detta alternativ och fick betala 119kr för ett utdrag i belastningsregistret. Vet att jag tänkte tanken: har det börjat kosta pengar? Efter nån vecka kom det en ansökan i pappersform (vilket upptäcktes hos arbetsgivaren) det blev väldigt pinsamt. Dessa skulle sedan skrivas under och skickas tillbaka till dom, för att sen skickas till polisen?!!
Gjorde en ny ansökan digitalt direkt hos polisen som kommer att skicka det digitala dokumentet till kivra.

20. mai 2024

Bluff!

Som för så många andra som skriver här gick det för snabbt, var inte uppmärksam. En riktig bluff-sida, kanske inte olagligt men ändå bluff. Allt det som erbjuds här görs gratis och bättre hos respektive myndighet.

28. april 2024

Bluff Bluff!

Bluff Bluff Bluff!
Behövde begära utdrag ur belastningsregistret och detta kom upp som nr 1 på Google. Var inte nog uppmärksam och beställde. Fick betala 119kr och fick hem en blankett som skulle skrivas på och skickas tillbaka till dem. Där drog jag gränsen. Jag hade kunnat begära utdraget direkt från polisen och gratis! Till råge vägrar skitföretaget betala tillbaka pengarna. 😡🤬

27. mars 2024

En riktig luring

En riktig luring! Detta går att få gratis från Polisens webbplats. Men var inte uppmärksam på att jag hamnat på annan sida och undrade varför svenska myndigheter helt lagvidrigt börjat ta betalt för att visa ens uppgifter? Riktigt illa.

2. mars 2024

Rent bedrägeri

Rent bedrägeri. Tar betalt för gratis tjänster

Vidriga parasiter på samhället som borde göra något konstruktivt av sin kreativitet.

30. januar 2024

Kontakta polisen direkt.

Behövde ett utdrag ur belastningsregistret och som många andra var jag inte tillräckligt uppmärksam när jag sökte på nätet och den här sidan var den första som kom upp. De tar betalt för utdrag ur belastningsregistret (119:-). som är gratis och förmodligen snabbare om man går in direkt på polisens hemsida. Hemsidan är snygg och ser proffsig ut, men det här företaget ska ha en stor varningstriangel!

25. januar 2024

Vilseledande scam

Vilseledande scam. Kommer upp först på google när man söker på ”utdrag ur belastningsregistret” men de tar betalt för en tjänst som annars är gratis hos polisen och det går inte ens snabbare eller enklare att få hem sitt utdrag. Värdelöst och pengar i sjön! Skäms!

25. januar 2024

BLUFF BLUFF BLUFF 👿👿👿👿

BLUFF BLUFF BLUFF 👿👿👿👿

När man googlar på "Utdrag ur belastningsregistret" så är
Digitaliseringsinitiativet det alternativ som kommer upp först, tyvärr.

Fick hem en blankett att skicka till polisen och betalade för detta 120 kronor. Om jag hade beställt från Polisens hemsida direkt så hade jag fått korrekt utdrag gratis.

Skäms på er "Digitaliseringsinitiativet". Inget annat än "bluff o båg" 👿.

Har anmält till Konsumentverket!!!

3. desember 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har sökt arbete och behöver utdrag ur…

Har sökt arbete och behöver utdrag ur belastningsregistret, googlar och hittar digitaliserings alternativet.
När jag frågade på arbetsintervjun hur lång tid de tar, då sa dem 1-2 dagar och det var detsamma på digitaliserings alternativet, så allt verkade ok. Det kostade 125 kr och inget jag reflekterade över. Fick papper i brevlådan och upptäckte att det var bifogat en blankett att fylla i till polisen.
Så mitt intyg har nu försenats med minst två dagar och jag har betalt 125 kr för en tjänst som är gratis.
Bedragare de lux, ska kontakta Konsumentverket och få sidan att stänga ner.
Undrar hur mycket pengar de lurat av folk????🤮🤬🤬🤬

22. november 2023

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv