Det är ett företag som tar betalt för att förmedla tjänster som statliga myndigheter erbjuder utan kostnad. I mitt fall fick jag företaget som första träff då jag sökte efter "utdrag ur belastning... Vis mer
Se hva andre synes
Bråttom för att snabbt beställa hindersprövning samt namnändring och tänkte inte på att det INTE var Skatteverkets sida jag befann mig på, så fyllde jag i samtliga uppgifter och betalade. Senare gi... Vis mer
Förr kallades detta snarare 'ocker'. Tjänst; levererar hem blankett till dig färdigt ifylld förutom underskrift. Vad jag inte förstår; istället för mottagarens adress på medföljande kuvert - så vill... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Vi förenklar och digitaliserar ansökningar. Digitaliseringsinitiativet mål är att göra vardagen så enkel som möjlig för privatpersoner.
Kontaktopplysninger
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bra tjänst om man inte vill krångla med…
Bra tjänst om man inte vill krångla med pappersarbetet.
Dem är bäst på Bedrägerier
dem är bäst på Bedrägerier
VARNING!! Blufföretag!!
Jag var tvungen att lämna 1 stjärna men jag ville inte ge det heller! Dem utger sig för att hålla på med skilsmässor men nej det gör dem inte, det har jag fått erfara!
Det är ett företag som tar betalt för…
I mitt fall fick jag företaget som första träff då jag sökte efter "utdrag ur belastningsregistret" på Google. Jag tänkte mig inte för och betalade för att få ett utdrag. Hade jag istället klickat på länken till den andra träffen hade jag kommit till Polisen och fått utdraget gratis.
Tar betalt för gratistjänster…
Tar betalt för olika tjänster som är gratis hos myndigheter. Råkade av misstag be om begäran från belastningsregistret på länk till detta företag. Är helt gratis hos polisen. Pga detta företag och dess otydlighet fick jag betala 149kr. Tog så lång tid att jag vände mig till polisen direkt för att hinna få intyget. Tycker inte företag som dessa ska få existera. Missleder konsumenter
Bedrägeri
Bedrägeri! Tar betalt för en gratistjänst. Kan detta vara lagligt!?
Helt onödigt
Helt onödigt. Man får det fortare genom att bara söka direkt hos polisen.
Detta är ett rent lurendrejeri
Detta är ett rent lurendrejeri. Man har en framsida som kan tolkas som myndighet, men man tar saftigt betalt för tjänster som är gratis. Otroligt att en sådan verksamhet är laglig och tillåts fortsätta. Borde finnas minusstjärnor att tilldela.
VARNING!!!
VARNING!!!
Oseriöst företag som verkar ha polisanmälts flera gånger. Observera att det de tar betalt för är papper som annars är gratis att få ut från olika myndigheter. Att skicka hem ett papper per post kostade 895 kr i mitt fall.
Uselt sätt att lura pengar av folk.
Uselt sätt att lura pengar av folk.
Betala för tjänster som gratis. Sedan är tjänsten hos myndigheten enklare och snabbare än denna tjänsten.
Bara för att de lägger sig först i sökningen genom att betala Google för det så kommer de säkert lura folk.
Extremt oansvarigt och oseriöst av…
Extremt oansvarigt och oseriöst av Google att detta kommer upp som första sökresultat.
Min man skulle gå in och ansöka om…
Min man skulle gå in och ansöka om skillsmässa och digitaliseringsinitiativet var det första som kom upp.
Han betalade och var nöjd. När jag skulle skicka in kvittot som bevis på skillsmässa och försäljning utav hus för ansökan om hyresrätt uppdagades att det är någonting helt annat än skillsmässan han betalat för.
Otroligt dåligt att detta är det första alternativ som dyker upp när man söker om skilsmässa. Lika dåligt att man inte läser ordentligt såklart men nej, lurad är vad man känner sig.
VARNING
VARNING! Oseriöst företag som tar betalt för att beställa blanketter mm som är gratis att beställa från myndigheters egna hemsidor.
⚠️ VARNING - låt oss stoppa dem!
⚠️ VARNING: Vilseledande företag – hjälp till att stoppa dem! ⚠️
Jag blev lurad av Digitaliseringsinitiativet.se när jag trodde att jag ansökte om utdrag ur belastningsregistret hos Polisen. De ligger högst på Google och skriver “Ansök om utdrag hos Polisen”, vilket är direkt vilseledande.
I själva verket är det ett privat företag som tar 149 kr för att mejla ut en gratis blankett som finns på Polisens hemsida. När jag avbeställde vägrade de återbetala om jag inte returnerade blanketten – trots att den saknar värde och jag har laglig ångerrätt.
Det handlar inte om pengarna – det handlar om att detta systematiskt vilseleder konsumenter. Jag har anmält företaget till:
👉 Konsumentverket
Vill du hjälpa till att stoppa detta företag?
📢 Anmäl till Google för att få bort annonsen från sökresultaten. Tyvärr får man inte lägga in länkar här men använd sökorden google rapportera annons och så hittar ni anmälningssidan. Välj första alternativet.
Förslag på text att skicka till Google:
Den här annonsen är mycket vilseledande. Den ser ut som en officiell Polismyndighetstjänst men går till ett företag (digitaliseringsinitiativet.se) som tar betalt för att skicka en gratis blankett från Polisen. Flera har blivit lurade. Anmälan är gjord till Konsumentverket och Svensk Handel. Annonsen bör tas bort för att skydda konsumenter.
⚠️ Sprid gärna detta vidare. Ju fler vi är som säger ifrån, desto större chans att ingen annan råkar ut för samma sak.
Företaget är en bluff !!!
Företaget är en bluff !!!! De tar 895kr för att skicka hem ett papper gällande tex skilsmässa som är gratis annars , man får därefter betala ytterligare 900kr hos tingsrätten
Att detta företag är lagligt är otroligt
Hur är det möjligt att detta företag…
Hur är det möjligt att detta företag får finnas kvar. Lurendrejeri på hög nivå
Google borde ta sitt ansvar!!!
Tycker att det är sjukt att Google inte tar sitt ansvar utan låter att sånt här bluffföretag köpa annonsplats och att det kommer upp som första alternativ för t.ex Polisens egna sida! Det här är en så uppenbart scam business att Google borde ta sitt ansvar!!! Men sålänge pengarna rullar in för ett världens största bolag så gör det väll ingenting att man befattar sig med bolag som lurar vanligt folk på pengar! Det är skamligt.....
Behövde utdrag från…
Behövde utdrag från belastningsregistret till en jobbansökan och var lite för snabb med att klicka. Man kan nämligen beställa det själv utan att betala. Via digitaliseringsinitiativet kostade det 149 kr - för att få hemskickat en blankett - som alltså inte behövs. Dessutom felaktig information bifogad (att man kan öppna utdraget före intervjun - vilket de inte vill att man ska). Gå inte på denna bluffen.
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.