Detgrønnekøkken Anmeldelser

1,7

(Grøn køkken i næstved storcenter) God mad, god sevice men 5 kr for bestik er ikke acceptabelt 😒 jeg kunne lige så godt tage mit eget bestik med

Vi havde længe været spændte på at prøve det grønne køkken i rosengaardcenteret og idag skulle det være spændingen var stor og skuffelsen dsv indnu større. Spørg efter om man kan give ris og ros nej... Vis mer

Det grønne Køkken City2 Min datter på 15 og hendes veninde spise noget salat med kylling mandag den 27/07-2026 og har efterfølgende fået maveinfektion. Feber , diarre og kvalme.

Jeg købte førhen tit mad herfra (Næstved Storcenter), og trods overpris for deres mad, var jeg en tilbagevendende kunde... Dog er deres standard virkelig faldet, og prisen steget, så efter stor utilfr... Vis mer

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

22 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Maden var kold og sovserne var så…

Maden var kold og sovserne var så tynde, at de lå rundt på tallerkenen. Jeg plejer at være glad for maden og kommer tit, Men efter denne oplevelser og et personale der intet vil gør. Kommer jeg kom ikke mere.

10. januar 2025

Besøgte Det grønne køkken i Svendborg i…

Besøgte Det grønne køkken i Svendborg i dag. Maden var enten lunken eller koldt. Jeg klagede over det til personalet, som sagde at de ikke kunne gøre noget!
Vi gik skuffet derfra og følte at det slet ikke var tilfredsstillende. Aldrig mere spiser vi der.

3. januar 2025

Den i Næstved er virkelig dårlig

Den i Næstved er virkelig dårlig. Sætter aldrig mine ben der igen. Maden smager alt sammen af det samme og måtte ligge hele aftenen med ondt i maven. Og de siger de trækker tallerknen fra ved vejning. Det gør de ikke. Prisen for en lille portion mad blev 157 kr. det kunne jeg have fået en bøf for et andet sted og en aften uden dårlig maven. Vil ikke anbefale dette sted.

13. desember 2024

Det grønne køkken Svendborg

De lune retter var kolde
Slet ikke det udvalg som står på hjemmesiden
Nuggets var sten hårde
Nudlerne var så fulde af olie at de smuttede rundt i munden alt i alt var det usmageligt spiser der aldrig igen

8. desember 2024

Det var i Ballerup centeret.

Det var i Ballerup centeret.
Mange fade ved buffet stod tomme. Lidt i de andre fade, som var lunken.
Borde der ikke var gjort rent.
Servitricen stod og læste på mobilen. Øv øv.

2. desember 2024

Det grønne køkken

Det grønne køkken - Tarup center Odense

Finder hår i maden.

Rodet og uappetitlig buffet, hvor maden ligger ud over det hele og på gulvet.

1. desember 2024

Klamt klamt klamt

Kun fordi man skal sætte stjerner !
Datter og hendes veninden var der for 4 dagen siden.
Veninden blev dårlige et par timer senere og måtte tage hjem utæt i begge ender.
Datteren ligger på dag 4 og kan stadig ikke indholde vand. Kaster alt op.
Læge siger pølse - salmonella forgiftning
Der er simpelthen for klamt.

11. november 2024

Føj en omgang

Føj en omgang. Jeg vidste ikke om jeg sku kaste op eller skide først. Men min krop valgte at kaste der hele op først

9. november 2024

Bedste mad til den bedste pris,ved større selskab

Jeg bestilte mad til et større selskab fra Det Grønne Køkken i Rødøvre, 50 kuverter. Jeg bad om at ordren blev delt op i 2, så jeg på den måde kunne få flere retter på min buffet. Efter at have snakket med kundeservice og forklaret min hensigt, bestilte jeg på siden og fik en fin personlig bekræftelse fra kundeservice på det jeg havde bedt om. Rigtig fin service.
Alle gæsterne var meget glade for maden, den var fantastisk <3 Og der var rigeligt med mad.
I kunne med fordel kigge ind i at tilbyde leje af varmeplader til jeres buffet, jeg havde glædeligt betalt ekstra for leje af varmeplader, for at kunne sikre at den lækre mad blev holdt varm, igennem middagen.

28. september 2024

Øv en oplevelse

Maden var kold og virket som det hade ligge længe selvom se fylde op var det overhovet ikke var virklig skuffet over det måske burde legensmidskonttoldrn komme forbi i rosengårcebter i Odense det levet overhovet ikke op til prisen

16. oktober 2024

Det Grønne Køkken i Bruuns Galleri

Det Grønne Køkken i Bruuns Galleri, er nok en af de værste oplevelser jeg har haft!!! Jeg ville tage noget mad i en boks og der var noget snask på boksen, som jeg så siger til den asiatiske pige der er på arbejde. Hun fattede ikke hvad jeg sagde, da hun åbenbart ikke kunne dansk… hun beder mig så sige det på engelsk, hvilket jeg gør, men det fatter hun heller ikke! Jeg peger så på snasket og hun fatter endelig hvad jeg prøver at sige, hun tager boksen ud af mine hænder og smider den ud, uden at sige noget og hun virkede virkelig irriteret. Jeg tager så en ny boks og vil vælge noget mad. Pigen står bare og kigger surt på mig, mens hun tørre den samme kasse af for 5. Gang - det skal lige siges at alle overflader ved maden var meget beskidte, men hun ville hellere bare stå og lade som om hun arbejdede. Jeg tager så noget ris og panang karry, rykker derefter over til salaten. Pigen går så hen og begynder at rører rundt i den varme mad, og jeg ser hende trække et hår op af en af kyllingeretterne!! FØJ! Hun skifter ikke maden og lader som ingenting! Jeg siger så til hende at jeg synes det er klamt, og jeg vil ikke have den mad hun lige har fisket hår op ad! Jeg prøver gentagne gange at forklare hende at det er ulækkert på både engelsk og dansk (det skal lige siges at jeg er engelsk lærer og derfor er flydende, men hun forstår ikke noget) og trækker bare skuldrene og siger at jeg SKAL betale. Fy for den lede om jeg skal betale for mad med hår i, hun havde ikke engang handsker på da hun tog håret op!! Jeg vil melde dette til Fødevarestyrelsen! Jeg er så tvunget til at betale de 54kr af mad som jeg alligevel blev nødt til smide ud. Klamt klamt klamt. Der skal IKKE være hår i maden, Personale skal have handsker på ISÆR hvis de stikker fingrene ned i maden, når man er på arbejde skal man være serviceminded og ikke uhøflig og man kan altså ikke have en medarbejder der hverken kan dansk eller engelsk når hun skal snakke med kunder. Jeg ville ønske man kunne give 0 stjerner.

7. oktober 2024

Kommer ikke igen!

Kommer ikke igen!
-Al vores varme mad var lunkent, langt under den temperatur fødevare kontrol ville godkende
-Super kedelig stemning.
-Langt under standarden i Kolding storcenter!

1. oktober 2024

Det grønne køkken Vejle Sydanmark

Det grønne køkken Vejle Sydanmark, Maden så mega lækker ud indtil jeg fandt ud af sanheden om deres mad, Jeg spiste 2 mundfulde indtil mit rovhul begyndte at krasse, det nok det værste mad jeg nogensinde har prøvet. Maden smagt af ud tørt rotte kebab det var så forfædeligt bøvler stadig med min tyndskid idag, det føles som om en fed rotte på størelse af en flodhest kravler rundt i mig hele tiden. ! Aldrig spis mad i det grønne køkken hvis i ikke ville have madforgiftning ! Jeg så også en af medarbejderne klø sig selv i RO
VEN totalt ulækkert han havde heller ikke engang hansker på totalt umodent medarbejder i har. Det bliver 0 stjerner hvis man kunne bedøme mindre en 1 totalt KLAMT🤢🤢

27. september 2024

Det Grønne Køkken Tarupcenter

Der var først ingen tallerkener..Der var tomt i flere bokse med mad, de slæbte sig afsted de som var på arbejde.. vi ventede ved kassen på at betale og bankede på køkkenet to gange og blev mødt af en meget ligeglad medarbejder og nudlerne var tørre ........ Og. . Bordene var beskidte..

16. september 2024

Det Grønne Køkken Bruuns Galleri

Jeg var inde i Det Grønne Køkken i Bruuns Galleri morgnen den 7/9, og selvom jeg aldrig nåede at smage maden, så har jeg aldrig oplevet så fantastisk service før. Mens jeg var igang med at blande en bakke mad, fik jeg et opkald der informerede mig om, at min mand var på hospitalet.. Jeg taber min mad og bliver helt hysterisk, heldigvis var det den sødeste unge mellemøstlige pige der var på arbejde. Hun går hen til mig og prøver at berolige mig, spørger mig om jeg er okay, og følger mig hen til deres spiseareal, hvor hun sætter mig ned. Jeg havde meget åbenlyst et panikanfald og hun håndterede det helt perfekt ved at distrahere mig og berolige mig. Når jeg så endelig er faldet lidt til ro, giver hun mig noget vand og ringer til min søster for mig der kommer og henter mig. Det er sjælden, at unge mennesker i den nye generation er så venlige og opmærksomme på deres medmennesker, men det var den her unge pige, og jeg kunne ikke være mere taknemlig for, at det lige præcis var hende der var på arbejde! Min mand er heldigvis okay og jeg kunne rigtig godt tænke mig at takke den unge pige personligt. Jeg håber i ved hvor fantastisk en medarbejder i har jer☺️

6. september 2024

Super mad

Super mad, venligt og sødt personale, dejligt sted. Selv toilettet var fint. Vi kommer gerne igen til et af de mange Grønne Køkkener.
Kærlig hilsen og tak fra Hanne og Jesper

3. september 2024