Abdel heeft ons zeer goed geholpen
Abdel heeft ons zeer goed geholpen, accuraat, netjes, vriendelijk en deskundig.
Goede uitleg, duidelijke prijsopgaven en na overeenkomst direct aan de slag, geweldig
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Abdel heeft ons zeer goed geholpen, accuraat, netjes, vriendelijk en deskundig.
De monteur kwam een uur later dan afgesproken zonder dit even te laten weten . Je krijgt een zzper die de rooij stuurt zonder dat daar over gecomuniceerd word .dit wat iemand van de firma fix-it slotemakers uit Reden .vervolgens word er heel snel een prijs neergelegd van 589 euro voor een driepunts slot zonder sleutels erbij want mijn oude cilinder heeft hij erin gezet .en met t afhalen van het beslag het handvat van de deur aan de buitenkant is de deur beschadigt stuk hout eraf getrokken .het is gemaakt het slot maar ik ga niet meer met deze firma in zee .echt heel slecht .moet nu zelf mijn deur aan de buitenkant gaan repareren .!!!
Jan kwam bij ons langs met 36 jr ervaring. Had het klusje zo gedaan, had spullen bij zich en had een hele redelijke prijs! Super tevreden, zeker aan te raden in Noord Holland noord
Nadat ik de gebeld had werd ik binnen no time teruggebeld door Nass, hij kon me meteen een inschatting geven wat het ongeveer ging kosten en hoe lang het zou duren totdat hij bij mij was.
Hij belde netjes een kwartiertje van te voren dat hij er bijna was en toen hij er eenmaal was was het slot zo opengebroken en was de cilinder vervangen door een nieuwe (ik had mijn sleutel afgebroken in het slot).
Buiten dat het zo klaar was, werkte Nass ook ontzetten netjes. Ik kan hem 100% aanraden, vriendelijke kerel en werkt zoals ik al aangaf ontzettend netjes zonder achteraf "verborgen" kosten.
Heb de Rooij ingeschakeld voor een slot. Krijg mailtje dat monteur kontakt
met mij gaat onemen.Uiteindelijk verschijnt er een ZZP'er die aangeeft door de Rooij te zijn ingeschakeld.
Na 10 minuten werk rekent monteur voor dit klusje E 85,- werkbezoek zegt hij.De helft gaat inderdaad naar De Rooij.
Dat is snel verdient zou ik zeggen.
Geen factuur ontvangen, van monteur.
Ik weet niet of ik die nog ga ontvangen via mail of zo.
Check alvorens de reviews zou ik zeggen, zelf niet gedaan deze keer.
Geen aanrader in ieder geval. 👎 😭.
Heb de Rooij ingeschakeld voor een slot. Nog opgemerkt in een mail: geen voorrijkosten klopt dat en wat is het tarief? Geen antwoord, behalve dat een monteur zal bellen. Uiteindelijk verschijnt er een ZZP'er die aangeeft door de Rooij te zijn ingeschakeld. Werkt tegen vast tarief van 150,- De ZZP'er geeft aan dat hij de Rooij moet betalen voor de opdracht. Opmerking: geen voorrijkosten is geen fluit waard! Tarief ongepast hoog. Ik voel mij (zwaar) belazerd! PS neem hier goed notie van!
Geholpen door Abdel, snelle service en advies.
Abdel heeft bij ons fantastisch werk geleverd. Goede communicatie, snelle afspraak, duidelijk offerte en afspraken.
Het werk zelf heeft hij heel mooi en netjes gedaan terwijl de ondergrond echt slecht en moeilijk was. Geen probleem voor hem, hij bleef er monter onder en heeft lang en hard gewerkt om het goed te krijgen!
Er wordt gezegd dat je binnen 5 à 10 min wordt teruggebeld. Niets is minder waar, ik word gewoon helemaal niet meer teruggebeld. Waardeloos.
Slotenmaker Ab, Wageningen en omgeving is zeker aan te bevelen.
Reageert snel, communiceert goed, zeer vriendelijk, werkt snel en netjes en heeft kennis van zaken.
Offerte via. De site gevraagd en werd snel gebeld. De eerste afspraak ging niet door omdat de klus waar de slotenmaker was langer duurde en ik naar mijn werk moest. De eerste werkdag daarna kwam Appie op tijd. Aardige man en hij heeft het slot vakkundig vervangen.
Erg ontevreden over deze slotenmaker. We proberen al weken een afspraak te maken om ons slot te laten vervangen, maar continu geen communicatie en afspraken die niet nagekomen worden. Uiteindelijk wordt er toch een afspraak ingepland, komt er op de dag zelf niemand opdagen. Ze waren vergeten dat er een fysieke afspraak gepland was.
Daarnaast is de communicatie enorm nonchalant, onduidelijke uitleg over wat ze willen gaan doen en er blijkt ook nauwelijks communicatie te zijn tussen de medewerkers aangezien we steeds opnieuw onze vraag moesten uitleggen. De tweede slotenmaker van dit bedrijf die wij spraken had nota bene een héle andere oplossing voorgesteld dan de eerste persoon. Er zou een duur slot speciaal ingemeten worden en de deur moest helemaal aangepast worden, wat achteraf helemaal niet nodig bleek te zijn. Even snel verdienen?
Ook was het überhaupt niet mogelijk om een offerte te krijgen en werd het allemaal heel makkelijk weggewuifd dat het wel ‘effe gedaan’ kan worden.
Uiteindelijk hebben we contact op genomen met een andere slotenmaker genaamd ‘Slotenmaker Expert’ waar we snel, vakkundig en erg beleefd werden geholpen.
Tip: Als je een slotenmaker zoekt die je probleem wél gaat oplossen, ga dan níét naar deze.
Neppert. Doet net alsof-ie in de buurt zit. Callcenter belooft binnen 30 minuten een reactie. Reactie komt nooit. Slotenmaker komt nooit.
Volgens de website ook buiten kantooruren of in het weekend telefonisch bereikbaar. Helaas wordt er niet opgenomen op het '24 uurs' bereikbaar nummer. Je wordt meteen doorverbonden met een automatische reply die zegt dat het heel druk is en dat je over enkele minuten wordt teruggebeld. Vervolgens kun je blijven bellen, of wachten maar teruggebeld wordt je niet.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.