DEBEL AS Anmeldelser 1 918

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Informasjon om virksomheten

1. Gardinprodusent og -leverandør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

DEBEL er Danmarks førende full service leverandørvirksomhed inden for gardiner og markiser, siden 1979. Vi lever efter princippet om, at kunden skal kunne mærke både kvalitet, service som såvel fleksibilitet, når valget falder på et af vores produkter eller ydelser. DEBELs produkter sælges kun gennem professionelle og dedikerede forhandlere. Har du almene spørgsmål, kontakt gerne vores kundeservice

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

2k anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Fantastisk god service

Fantastisk god service! Både opmåling, levering før tid, samt de mest effektive og sødeste montører, som satte prikken over i’et!🙏🏼

31. januar 2025

Kære Frederikke

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service, opmåling, levering og montering!

Vi håber, at du bliver glad for dine nye gardiner.

Vi ønsker dig en god mandag:)
De bedste hilsner, Debel kundeservice

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var en kompetent montør som var hos…

Det var en kompetent montør som var hos os og han ku’ vise os hvordan de nye gardiner med motor virkede.

7. mai 2024

Kære Evohansen

Mange tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at I havde en god oplevelse med besøget af vores kompetente montør!

Vi håber i bliver glade for jeres motoriserde gardiner!

Du ønskes en god mandag😊
De bedste hilsner fra Debel Kundeserviceteam

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og behagelig montør

23. februar 2024

Kære Jesper

Tak for din fine 5 stjernede anmeldelse.

Vi bestræber os hver dag på, at give vores kunder den bedste service, så vi er rigtig glade for, at det også er det, du har oplevet med os og vores montør.

God pris

God pris
Hyggelige montører
Rask oppsetting

5. desember 2023

Hej Marit
Stor tak for din flotte 5 stjernede anmeldelse til os her på Trust Pilot. Den sætter vi stor pris på 👍

Hvor er det dejligt, at du har haft en god oplevelse med os hele vejen igennem alt fra pris til montage.

Ønsker dig en dejlig tirsdag

Kom til tiden.

Kom til tiden.
Forberedt.
Diverse forslag/prøver med, så vi kunne se og røre.
Kom med forslag til løsninger, vi ikke havde tænkt på.

6. november 2023

Kære Lars

Tak for din fine 5 stjernede anmeldelse. Den er vi super glade for. Du skal have stor tak for at dele din oplevelse.

Vi værdsætter, at give vores kunder en professionel og imødekommende service.
Så det glæder os at du har modtaget en god og professionel service igennem hele forløbet.

Ønsker dig en skøn tirsdag

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig god og behagelig service

24. oktober 2023

Kære Charlotte

Tak for din fine 5 stjernede anmeldelse, den er vi meget glad for og tak fordi, at du vil dele din oplevelse.

Vi værdsætter, at give vores kunder en professionel og imødekommende service.
Så det glæder os at blive bekræftet i, at vi kan være stolte af, at vores dygtige gardinkonsulent har givet dig en god og behagelig service.

Ønsker dig en skøn tirsdag

Gardibbus

Proffessionel rådgivning.

1. juni 2023

Kære Jeannet

Tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for!

Det varmer at høre, at du har været tilfreds med vores professionelle rådgivning

Vi ønsker dig en dejlig fredag
De bedste hilsner Debel kundeservice

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kom til tiden og montør rar og…

Kom til tiden og montør rar og imødekomme, samt alt blev som det skulle.

22. mai 2023

Kære Evy

Tusinde tak for jeres 5-stjernet anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Hvor er det dejligt, at du har haft en super god oplevelse med vores montør og at du er tilfreds med arbejdet!

Ønsker jer en skøn dag
De bedste hilsner fra Debel kundeserviceteam

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Professionel og behagelig rådgivning…

Professionel og behagelig rådgivning med blik for kundens behov.

9. mars 2023

Kære Karin
Mange tak for din flotte 5-stjernede feed back her på trust Pilot. Det betyder utrolig meget for os. Tak for at dele din gode oplevelse!
Hvor er det dejligt, at du føler dig hørt og at du havde en god oplevelse.
Vi værdsætter at give vores kunder en professionel og imødekommende service.
Så det glæder os at blive bekræftet i, at vi kan være stolte af vores gardinspecialister og det arbejde de udfører.
Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Han var super venlig og go til at…

Han var super venlig og go til at forklare hvordan gardinerne virkede

5. februar 2023

Kære Jeanette
Mange for din flotte anmeldelse her på trust Pilot.
Det er vi rigtig glade for.
Dejligt, at du har haft en super god oplevelse med vores dygtige gardin konsulent.
Det er skønt, at du roser vores dygtige montør og jeg vil lade rosen gå videre til ham.
Vi kan ikke ønske os mere.
Ønsker dig en rigtig dejlig tirsdag

Kan klart anbefales - 5 Stjerner

Kan klart anbefales.
Helt Kanon service og virkelig kompetent rådgivning fra rådgiveren;
Christopher Wilhjelm

Jeg fik en super løsning til en god pris, og er en glad kunde. 👌👍

23. januar 2023

Kære Jesper
Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en så flot en 5-stjernet anmeldelse her på Trustpilot.
Det betyder meget for os, at du har været tilfreds med vores service og den kompetente rådgivning fra vores dygtige konsulent Christoffer. Jeg vil lade rosen gå videre til ham.
Og hvor er det dejligt, at du er en glad kunde.
Vi ønsker dig en dejlig dag.
De bedste hilsner fra Debel kundeservice team!

Gardin montage 💯

Montøren var meget professionel, og han optrådte meget sympatisk så ham vil jeg til enhver tid anbefale 🤗🤗

19. januar 2023

Kære Anders
Tusinde tak for de utrolige pæne ord. Vi er glade for at høre at det har været en god oplevelse. Det betyder meget for os, at du har været tilfreds med vores montør. Vi sætter meget stor pris på, at du vil anbefale os til andre. Mere kunne vi ikke ønske os!
Vi ønsker dig en dejlig weekend dag.
De bedste hilsner fra Debel kundeservice team!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk professionel rådgivning fra…

Fantastisk professionel rådgivning fra Kåre. Super sympatisk og seriøs service - kan ikke være bedre 🙏😊

11. november 2022

Hej Jacob
Vi vil gerne takke dig, fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse om vores medarbejde Kåre. Det er vi utrolige glade for. Du ønskes rigtig god dag
De bedste hilsner Debel kundeservices team

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Veldig god service og veldig rask tilbakemld på mail

Kjøpte en rullegardin her i Norge. Kjedetrekket som følger med viste seg og være bare 90 cm. Med et vindu på 2 m høyde pluss vegghøyde opp til vindu ble det da vanskelig for min bestemor på 92 år og klare og betjene sin egen rullegardin. Fantes ikke noe skjøteutstyr, kun en klemme fulgte med om man ville klippe kjedet kortere. Tok kontakt med Debel og Connie, som med en gang lovet og sende meg et nytt kjedetrekk gratis. Vi, jeg og min bestemor er superfornøyd. :) (kanskje det heller burde følge med lengere kjede til vanlig, sånn at folk heller kan korte ned ved behov) Takk for god service.

13. februar 2020

Hej Nina
Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Hvor er det dejligt at høre, at du og din bedstemor fik tilsendt en ny kæde til jeres rullegardin.

Håber, din bedstemor bliver meget glad for gardinet.

Henriette - DEBEL

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig service

Dårlig service. Kan ikke anbefales.

25. november 2019

Hej Astrid

Tak for din anmeldelse. Vi beklager dybt, at du ikke er tilfreds med vores service. Vi kan desværre ikke ud fra din anmeldelse alene kommentere på årsagerne hertil.

Du må have en rigtig god dag.

Henriette - DEBEL

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig service- Markise

Dårlig service med markise! Ingen forklaring om det er reklamationssag eller servicesag. Ingen flexibilitet med tidsbestilling på servicebesøg.

15. mai 2019

Hej Parag

Tak for din ene stjerne. Den er for os ret uforstående, da vores markise-support faktisk selv rykker dig for netop at få den nødvendige dokumentation for at kunne oprette en reklamationssag på din markise - reklamationssagen oprettes derfor den 13. maj. Du ringer efterfølgende og aflyser aftalen og får hjælp til at selv at justere markisen efter eget ønske.

Det er naturligvis altid muligt at få ændret et tidspunkt for et servicebesøg, hvis ikke det passer, så det må du have misforstået.

Håber, du trods alt får glæde af din markise. Har du stadig behov for support, så er du meget velkommen til at kontakte supporten igen på markise@debel.dk.

Mvh. DEBEL - markisesupport

Fornem respons

Hurtig og enkel ekspedition i forbindelse med en reklamation. Meget fornemt. Debel AS får min uforbeholdne anbefaling.

29. november 2018

Hej Torben

Mange tak din anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at du er tilfreds, og at I fandt en god løsning!

Louise - DEBEL

Vis anmeldelser på alle språk. (1 918 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv