Montering og service fra montør var helt i top. Fem stjerner! Rådgivning i butikken var lidt svingende, tre stjerner. Men super tilfreds med det endelige resultat.

Jeg kan varmt anbefale Garant i Silkeborg. Super god service. En special tak til Christian. Charlotte H.
Det var god service, og vel utført jobb.
Rullegardiner er som bestilt og fin kvalitet.
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Blomstervej 1, 8381, Tilst, Danmark

Har svart på 91 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker

Svar fra Garant
Jeg kan varmt anbefale Garant i Silkeborg.
Super god service.
En special tak til Christian.
Charlotte H.

Svar fra Garant
Fantastisk service Garant Ribe leverer! Kan kun anbefale!

Svar fra Garant
Vi bestilte gardin inkl montering i desember, og vi har stadig ikke mottatt varen - vi er nå i mars. Vi har måttet ringe nærmest ukentlig for å følge opp. Alt for dårlig oppfølgning og service.
Anbefaler ikke denne forhandleren.

Svar fra Garant
Klasse service! God hjemmeside! Gode priser! God kvalitet! Handl ved Garant!

Svar fra Garant
E-handel. Tæppet kom som aftalt til tiden. Det fungerede let og godt.

Garant Brønderslev
Super betjening 😀