I juli bestilte og betalte jeg kr. 1699,- for en gresstrimmer. Etterlyste den på e-post i august, og fikk svar tilbake om at den var under transport,og at jeg kunne ta kontakt dagen etter. Har sendt... Vis mer
Som veldig mange andre skriver her så lager Deal.no åpenbart kampanjer på produkter som kun er på leverandørlager med liten beholdning for så å vente til de er tomme med å bestille opp. De kan derette... Vis mer
Fikk varen min etter 6 dager ca. Varen var akkurat som bestillt. Eneste negativt var at jeg ikke fikk noen sporingslink på sending. Så måtte skrive en epost for å få vite hva som hadde skjedd med send... Vis mer
Bestiller produkt merket PÅ lager. Etter et par dager får jeg følgende beskjed: "Vi får dessverre ikke tak i denne. Leverandør kan ikke selge i Norden. Ordre kansellert, pengene er refundert"... Vis mer
Deal.no er en av Norges eldste nettbutikker, og har siden sin spede begynnelse hatt over 900.000 norske kunder. Det har gjennom tidene vært flere selskaper som har drevet Deal.no, men fra 2011 så har selskapet Webhandel AS drevet Deal.no. Gruppen har i snart 15 år drevet ulike nettbutikker, og Deal jager hele tid de beste priser til forbruker. Dette oppnåes med god kostnadskontroll, effektive datasystemer og en effektiv logistikk. Vi har eget lager og PUP på Furuset i Oslo. Det er FRI FRAKT ved henting på Hentelager ( PUP ).
Professor Birkelends vei 26B, 1081, Oslo, Norge
- salg@deal.no
- www.deal.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Rask og god pris
Konkurransedyktig på pris, godt utvalg og fantastisk rask levering😄
Ventetid
Bestilte toner til laser på en søndag, prøvde å bestille raskere frakt men det virket ikke. Toneren ble sendt først på tirsdag, og er enda ikke kommet (fredag). Kundeservicen var derimot god og lynrask
Knallrask levering.
Kjapt og enkelt. 2 dager fra bestilling hadde jeg det i hendene,
Styr unna.
Bestile en Dell 21:9 skjerm. 12 dager senere i dag, nettsiden deres sier "venter på varer". Den er ikke sendt engang. Svarer heller ikke på email, så jeg får ikke kansellert. STYR UNNA.
Dårlig forhandler
Helt ærlig ikke imponert. Jeg kjøpte 1 stk. HDMI-10 - DELTACO HDMI-adapter, HDMI 19-pin output til DVI-D input, gullbelagte kontakter fra prisjakt hvor jeg fant denne bedriften. Prisjakt sa denne gjenstanden kostet 36kr, som jeg da betalte. Når jeg var ferdig å fylle ut skjemaet, var det trukket 136kr fra min konto. Jeg fylte ut et nytt skjema for å se hva som var feil, hvor det sto med liten, tynn skrift: "100kr frakt". Jeg skjønner at frakt koster penger, men da skriver dere ikke 36kr på prisjakt og dere kan hvertfall skrive det med store bokstaver. Kom igjen, dette er sløvt. Frakten skulle ta 1-2 virkedager, men nå har det gått 5 dager og ingenting. Ingenting fra posten og ingenting fra Deal.no. Dette er hva man kan kalle en BadDeal.no.
Topp Service!
Henvendte meg på mail utenom åpningstid vedr. en ordre jeg hadde bestilt med utlevering på pick-up point, fikk supergod hjelp etter veldig kort tid, med god løsning.
Har brukt Deal.no etpar ganger og har kun god erfaring.
Anbefales :-)
Fornøyd
Jeg hadde forhastet meg litt ved bestillingen min, ringte kundeservice og fikk god hjelp. Kan absolutt anbefales !
Bra opplevelse
Lett å finne varen, mange muligheter for betaling og god service. Frakt gikk raskt og servicen var bra
Burde ikke vært listet på Prisjakt da har skjulte kostnader.
Ventet lenge for levering. Spurte dem hvorfor. Fikk denne tilbake. "En intern glipp gjør at vi ikke får denne til lager før tirsdag etter påske. Beklager dette. Kansellere ?"
Andre butikker sender produktene så snart som mulig. Denne butikken vil at du skal betale for ekspresslevering ???!? Det er ikke kundene skyld de ikke holde produkter på lager. PLUS administrasjonsgebyr på 38, -? WTF? Svindel! Styr Unna!
A-Data "SD MicroSD Card 32GB ADATA SDHC 104,- Ekspresslevering = 600,-!
Ekspresslevering i annen nettbutikk betyr å gjøre jobben sin! Levere bestillingen så snart som mulig.
Prisene som Deal.no får opp på prisjakt.no ikke ser ut til å stemme i det hele tatt med de prisene Deal.no faktisk har på websiden sin!
Vennligst skriv en overskrift med mer enn 3 tegn.
Vennligst skriv en anmeldelse med mer enn 10 tegn.
Enkel nettside for bestilling, rask levering
Brukervennlig nettside, rask levering.
Alt som avtalt...
Lett og problemfri handel. God pris.
Varer levert i rimelig tid.
- Litt kjappere levering hadde fått meg til å gi 5 stjerner...
skjulte priser
Køpte en kalkulator, de var snabb leveranse, så de var ett stort plus. Derfor de fikk to stjerner. Men de var dårlig information om hvilke fraktpriser som var best og man måtte klikka seg runt flere ganger. Jag fikk ett totalpris og når jeg skulle betala så kostade de helt plutsligt mer. De dolda prisene, gjorde att jag ikke kommer til og hadle på deal. no noen mer gang. Kalkylatorn skulle kosta 369:- men fikk ett slutpris på nesten 500:- då hadde jeg valgt de billigaste alternativet med lengst frakt.
500:- for en kalkylator hadde ikke vart hele verden, men jeg syns ikke de skal vara skjulte priser.
Pakken endte opp på Furuset, i stedet for på Holtet. Den må ettersendes og kommer neppe frem den første uken. Det holder ikke!
Elendig service
Bestilte en gave som jeg fikk ringt å bekreftet ville komme til jul. Et par dager etter den skulle vært sendt, måtte jeg selv ringe inn å høre hvorfor den ikke var på vei. Her ble jeg fortalt at den ikke ville komme frem til jul. Dette burde de kontaktet meg om. Bestiller ikke gaver fra deal.no igjen
Raskt og problemfritt
Rask og problemfri leveranse