In januari 2026 een elektrische auto via DAS import naar Nederland laten komen. Mijn ervaring met DAS import was zeer positief. Ze doen gewoon wat ze zeggen dat ze doen. Toch nog een punt van k... Vis mer

Mijn auto gekocht via DAS. Prima begeleiding alles duidelijk bij vragen zeer snelle reactie. Auto gekocht via foto's zonder te kijken bij de dealer. (Best spannend) Betrof een Junge Stern met 2 jaar... Vis mer

Heb superfijne en vakkundige hulp gehad met het uitzoeken van de Mercedes CITO. Het vervolg project invoeren ook weer heel fijn geholpen en gerustgesteld dat alles zonder zorgen ging. De auto kwam oo... Vis mer

DAS hield zich tijdens het leveringsproces keurig aan afspraken; de auto werd zelfs sneller geleverd. Helaas bleek er een kras op een deur te zitten. Ik vroeg voor levering expliciet om een schadevrij... Vis mer

4,5

Enestående

Dik tevreden

Ik zocht een auto die in Nederland moeilijk te krijgen is.

Via dasimport.nl een auto uitgezocht en een offerte opgevraagd. BPM klopte niet, ging nog wat vanaf. Dit staat overigens ook zo op hun website dat dit een indicatie is.

Ik werd gebeld ivm met mijn vragen en ben netjes te woord gestaan. Extra opties zoals snel transport en aankoopkeuring zijn in de offerte verwerkt en deze kon ik digitaal goedkeuren.

In het process netjes via email en telefoon op de hoogte gehouden.

Uit de aankoop keuring kwam nog naar voren dat de remschijven vervangen moesten worden. Auto heeft ook nog een grote beurt bij de dealer gehad en die heeft ook direct de winterbanden er onder gemonteerd.

De autokeuring had wel iets beter gekund. Er is niet in de auto gereden (schijnt ook een ding te zijn bij Duitse dealers) en er was ook niet gekeken of er met de KM stand geknoeid was.
Auto was dealer onderhouden en via VIN al gekeken of e.a. kon kloppen.
Auto zag er netjes uit en besloten deze te kopen.

Auto is door een vriendelijke jongeman thuis afgeleverd, deze had een band ook nog even opgepompt omdat de bandenspanning wat te laag was.

Ze proberen nog wel het e.a. aan te smeren zoals poetsbeurt, alarm en verzekering. Maar dat probeert elk auto bedrijf. Alarm uiteindelijk wel gedaan ook al was het iets duurder bij hun dan rechtstreeks via hun leverancier. Maar voor die paar tientjes op het hele bedrag heb je wel de ontzorging en is het al ingebouwd bij aflevering.

En dat was voor mij ook de reden om Das Import te gebruiken: ik wilde ontzorgt worden en dat is goed gelukt. En de extra kosten vallen reuze mee. Dit heeft mij een aantal dagen werk en frustratie bespaard.

16. januar 2022