Georg Jensen Damask Anmeldelser 1 875

3,7

Overskuelig hjemmeside, let at bestille/betale og levering til døren.

Virkelig fin og hurtig betjening, men G.J. burde tilbyde flere og større størrelser i baderumsmåtter der passer til håndklæderne

Farven er da grå og ikke Dusty lavendel . Jeg er meget skuffet . Kvalitet og mønster er til 5 stjerner .

Jeg er svært begeistret for de bordtekstilene jeg har kjøpt hos dere.Det er en sann fryd å dekke bordet med tekstiler fra Georg Jensen damask. Jeg er glad for å eie produkter som er designet av Bodil... Vis mer

1. Interiørbutikk

Samtidig væves nutidens strømninger og formsprog ind i tekstilerne, når vi sammen med tekstilkunstnere, arkitekter og designere udforsker de mange muligheder for at skabe tidløse design. Fra en særlig struktur og skønhed i detaljen til genfortællinger af mønstre fra vores designarkiv. Vi er præcis lige så passionerede omkring æstetikken og funktionaliteten, som vi er omkring historien og håndværket. Alt bliver vævet med tanke på at frembringe glæde. Som små fortællinger om kvalitet, omtanke og velvære.

3,7

Middels

2k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

God og hurtig levering

7. mai 2020

Kære Hanne

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Det er vi faktisk meget beærede over :-)

Alt er

Alt er, som det skal være 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

7. mai 2020

Georg Jensen Damask

God service og hurtig levering

Kære Karin,

Georg Jensen Damask

Det er så fantastisk en god kvalitet

Det er så fantastisk en god kvalitet, og perfekt service.

Kære Solveig,

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Det er vi faktisk meget beærede over 😊

Georg Jensen Damask

super produkt og fin service

Kære Inger,

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Georg Jensen Damask

Alt var som det skule være

Alt var som det skule være, intet og klage over

4. mai 2020

Georg Jensen Damask

Meget god kvalitet og flott sesjon.

3. mai 2020

Kære Torila,

Georg Jensen Damask

Jeg kan kun anbefale Georg Jensen…

Jeg kan kun anbefale Georg Jensen Damask, det fungerede perfekt.

28. april 2020

Kære Laila,

Georg Jensen Damask

Det er service og kvalitet i top

Det er service og kvalitet i top. Derfor handler jeg dvask og ikke Kina kopi skidt.

20. april 2020

Kære John,

Georg Jensen Damask

Vore nye servietter blev rost meget i…

Vore nye servietter blev rost meget i påsken. Vidunderlig hørkvalitet.
Mvh
Steffen Jønsson

13. april 2020

Kære Steffen,

Georg Jensen Damask

Fantastisk god service og levering fra…

Fantastisk god service og levering fra dag til dag. Hvilken positiv overraskelse!

10. april 2020

Kære Maibritt,

Jeg elsker at handl hos Georg Jensen

Jeg elsker at handl hos Georg Jensen. Produkterne er virkelig god kvalitet, de kommer lækkert indpakket og leveringstiden er kort. Kan kun anbefales

10. april 2020

Kære Gitte,

Georg Jensen Damask

5 stjerner for en meget service med…

5 stjerner for en meget service med gaveindpakning.

7. april 2020

Kære Anne Sophie,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din flotte feedback med os.

Kvalitet

Hei. Har ikke tatt produktene i bruk ennå, men kvaliteten ser veldig bra ut.

Kære Åse,

Tusind tak for den flotte anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os.
Vi er sikker på at du vil finde glæde og skønhed i dit damaskprodukt i mange år fremover.

Super service

Super service
Super kvalitet

Kære Marianne,

Alt fungerede fint.

Kære Else,

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Nydelig kvalitet

Nydelig kvalitet, rask levering og pen innpakning samt papirer for eventuell retur.

5. april 2020

Kære Willie

Det er vi faktisk meget beærede over, og vi håber, du vil finde glæde og skønhed i dit damaskprodukt i mange år fremover.

Mange hilsner

Flott service

Flott service! Hurtig og rask levering!
Kjøpte gave, og mottakerne var særdeles fornøyd med både innpakning( gavepakning)og innholdet !

5. april 2020

Kære Elin

Tusind tak for den flotte anmeldelse, altid dejligt når gavemodtager er glad for pakken, vi er sikker på at modtager finde glæde og skønhed i damaskprodukterne i mange år fremover.
Mange tak fordi du valgte os som ”gavegiver” 😊

Mange hilsner

Fantastisk service

Fantastisk service, kan kun anbefale Georg Jensen

2. april 2020

Kære Karen,

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse 😊 vi håber, du vil finde glæde og skønhed i dit damaskprodukt i mange år fremover.