Georg Jensen Damask Anmeldelser 1 875

TrustScore 3.5 av 5

3,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Overskuelig hjemmeside, let at bestille/betale og levering til døren.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Virkelig fin og hurtig betjening, men G.J. burde tilbyde flere og større størrelser i baderumsmåtter der passer til håndklæderne

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Farven er da grå og ikke Dusty lavendel . Jeg er meget skuffet . Kvalitet og mønster er til 5 stjerner .

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er svært begeistret for de bordtekstilene jeg har kjøpt hos dere.Det er en sann fryd å dekke bordet med tekstiler fra Georg Jensen damask. Jeg er glad for å eie produkter som er designet av Bodil... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Interiørbutikk

Skrevet av virksomheten

Samtidig væves nutidens strømninger og formsprog ind i tekstilerne, når vi sammen med tekstilkunstnere, arkitekter og designere udforsker de mange muligheder for at skabe tidløse design. Fra en særlig struktur og skønhed i detaljen til genfortællinger af mønstre fra vores designarkiv. Vi er præcis lige så passionerede omkring æstetikken og funktionaliteten, som vi er omkring historien og håndværket. Alt bliver vævet med tanke på at frembringe glæde. Som små fortællinger om kvalitet, omtanke og velvære.

Kontaktopplysninger

3,7

Middels

TrustScore 3.5 av 5

2k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

alt er som det skal være

31. desember 2022

Hej Hanne

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en fin anmeldelse, og at dele din oplevelse med at handle med os.

Det er glædeligt at høre, at alt er iorden 😀

Du ønskes en rigtig dejlig dag - og på glædeligt gensyn på damask.dk, eller i en af vores butikker.

Anita

Hej Bodil

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Vi er så glade for at høre, du er begejstret for vores gode service og hurtige levering 😀

meget fin service

1. juni 2022

Hej Lillian

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en fin anmeldelse, og dele din oplevelse med at handle med os.

Det glæder os at høre, at du oplever en meget fin service her hos os😊

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside, let at bestille/betale og levering til døren.

31. mai 2022

Hej Lise

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det glæder os at høre, at du synes, det er let at bestille 😊

Bettina

Hej Pia

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det glæder os at høre, at du synes, vi har nogle flotte varer og har fået pakken helt til døren.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag - og på glædeligt gensyn på damask.dk, eller i en af vores butikker.😊

Bettina

Alt fungerede fint

1. desember 2021

Hej Mette,

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en anmeldelse, og dele din oplevelse med at handle med os.

Det er dejligt at høre, at alt fungerede fint - det er vi glade for!

Laura

Kære Susanne

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi er glade for at høre, om din oplevelse med at handle hos os.

Vi ønsker dig en skøn dag – og på glædeligt gensyn på damask.dk eller i en af vores butikker.

Alt var godt!

27. juli 2020

Kære Tine

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi er super glade for at høre, om din oplevelse med at handle hos os.

Vi ønsker dig en skøn dag – og på glædeligt gensyn på damask.dk eller i en af vores 7 butikker.

Alt var som forventet.

Svar fra Georg Jensen Damask

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi håber at damaskprodukterne vil bringe glæde og skønhed i mange år fremover 😊

God og hurtig levering.

Kære Lisbeth

👍🏼

Det må da være nok med de stjerner

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fint tilbud og god levering

Kære Stine

Tusind tak for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi håber at damaskprodukterne vil bringe glæde og skønhed i mange år fremover 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det hele var let at bestille og alt…

Det hele var let at bestille og alt særdeles tilfredsstillende

12. juli 2020

Kære Anne Mette

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi håber at damaskprodukterne vil bringe glæde og skønhed i mange år fremover.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Godt tilbud

Godt tilbud - god handel

10. juli 2020

Kære Majken

Tusind tak for den flotte anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi håber at damaskprodukterne vil bringe glæde og skønhed i mange år fremover.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det kunne ikke være bedre

9. juli 2020

Kære Lene

Det er vi glade for og tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi håber at damaskprodukterne vil bringe glæde og skønhed i mange år fremover.

Perfekt!

Perfekt! Både produkt og levering.

8. juli 2020

Kære Thomas

God kvalitet

7. juli 2020

Kære Kristina 😊

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi er super glade for at høre, om din oplevelse med at handle hos os – og håber, at du vil finde glæde og skønhed i dine produkter i mange år fremover.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin kvalitet til god pris

7. juli 2020

Kære Ninna

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi håber at du vil finde glæde og skønhed i dine damaskprodukter i mange år fremover.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Farven er da grå og ikke Dusty lavendel…

4. juli 2020

Kære Gunnar

Tusind tak for din anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Det sætter pris på – også selvom vi ikke kunne trække mere end en enkelt stjerne denne gang.

Farven Dusty Lavender er, som navnet også beskriver, en støvet lilla, som ganske rigtigt læner sig op ad en grå farveskala. Hvis du havde forventet et klart og farverigt lavendelfarvet viskestykke, så forstår vi din skuffelse, omend vi dog mener at farven der vises på hjemmesiden stemmer meget godt overens med den faktiske farve. Skulle du ønske at returnere viskestykkerne, så har du 100 dages fuld returret samt mulighed for gratis returfragt.

Super kvalitet og service

4. juli 2020

Kære Anne Marie

Georg Jensen Damask

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv