1. Butikk med sexleketøy

Cosylove - Kvalitets Sexlegetøj Hos Cosylove.dk har vi stor fokus på at levere sexlegetøj af den højeste kvalitet. Kvaliteten er hjørnestenen i vores udvalg, og vi er indstillet på at være kendte, som udbydere af sexlegetøj der virker. Brands som Lelo og Fun Factory gør det muligt, at tilbyde dig helt uanede højder i dit sexliv, med garanti for en god holdbarhed af produkterne, men også stor sikkerhed for at de virkelig virker.

3,1

Middels

Cosylove følger ikke dansk lovgivning og smider røret på, når man ringer til dem

Hold jer væk fra denne virksomhed. Cosylove følger ikke dansk lovgivning. Jeg har reklameret over et af de produkter de sælger, som allerede er gået i stykker inden for 2 måneder. Jeg bliver bedt om at tage kontakt direkte til producenten, fordi Cosylove ikke længere sælger produkter fra den producent. "Vi handler ikke længere med leWAND og får ikke nogle reklamationer igennem så du vil ikke have held med at sende den retur til os desværre" skriver de. Da jeg forklarer hvad dansk lovgivning siger, bliver jeg igen henvist til tidligere mails, hvor de nægter at køre reklamationen. Da jeg ringer til Cosylove, bliver jeg mødt af en ubehøvlet medarbejder (måske endda ejeren?), som ender med at smække røret på, da jeg igen prøver at forklare hvordan dansk lovgivning fungerer på området. Forbrugerstyrelsen skriver rigtig pænt "Du kan komme ud for, at sælgeren henviser dig til importøren eller producenten, når du vil klage over en vare. Som udgangspunkt må sælger ikke afvise din klage", men dette er Cosylove tilsyneladende fuldstændig ligeglad med.

6. mars 2025

Produktet der blev leveret var slet…

Produktet der blev leveret var slet ikke det produkt jeg havde bestilt. Både på faktura og hjemmeside står det produkt, som jeg bestilte. I efterfølgende korrespondance skriver de så at de ikke havde det produkt, som jeg bestilte, men sendte noget andet i stedet for. Det kan jeg ikke bruge til en skid. I efterfølgende korrespondancer skriver de så bare god dag og tak for handlen. Hold da op. Useriøst firma. Her kommer en anbefaling fra mig. HOLD JER LANGT væk fra Cosylove, jeg køber aldrig herfra igen.

19. desember 2024